Intro

1xBet-betting: Hvad er det, og hvordan bruger jeg det?

1хБет - продажа ставки
Selv om erfarne spillere konsekvent tjener på deres væddemål, laver de også fejl i deres forudsigelser. Derfor er muligheden for at forsikre væddemålet eller sælge det før kampen en god måde ikke at tabe hele væddemålet på. Vi har allerede skrevet om 1xbet Sell Bet-muligheden i en tidligere artikel. Der er dog stadig en række ubesvarede spørgsmål, som det er værd at fremhæve i det nye stykke.

Logo 1xbet
100 % bonus op til 100 EUR

1xBet registrering1xBet registrering

Bedste alternative bookmaker, hvis 1xbet ikke opererer i dit land:

Logo 22bet

100% bonus op til 122 EUR

Hvad betyder det at sælge et væddemål hos 1xbet?

I det indledende afsnit er der et link til en artikel på hjemmesiden, som har en definition af muligheden “Sælg væddemål” hos 1xbet. For at undgå at gentage os selv, så lad os skrive, at denne service også kaldes en udbetaling. Hvis man ordret oversætter udtrykket fra engelsk, er det en mulighed for at returnere penge (en del af pengene). Så at sælge et væddemål hos 1xBet er en operation, hvor man får en del af pengene tilbage ved at returnere sin spilleseddel. Samtidig er det vigtigt, at kampen ikke er startet. Ellers har spilleren ingen mulighed for at sælge sit væddemål og må kun stole på heldet.

Spillere spørger ofte: “Er salg af væddemål tilgængeligt for alle brugere af kontoret?” Svaret er ja. Alle spillere på 1xBet kan sælge væddemål, så længe betingelsen er opfyldt: kampene må ikke være startet. Desuden er det ikke nødvendigt at aktivere muligheden for at sælge væddemål ekstraordinært. Den er tilgængelig som standard.

Hvornår kan jeg sælge et væddemål hos 1xBet?

Når en bruger har placeret et væddemål på bookmakerens hjemmeside, er der mulighed for at bruge væddemålsforsikringen hos 1xbet eller sælge væddemålet. Hvordan man forsikrer et væddemål er beskrevet i en separat artikel. Vi anbefaler, at du læser den for at gøre dig bekendt med brugen af tjenesten.

Hvad angår salg af et væddemål hos 1xBet, kan spilleren bruge tjenesten både til enkelt- og kombinationsvæddemål (parlays, systemer, anti-ekstraspil osv.). Det er også ligegyldigt, hvor mange begivenheder der vil være i spillesedlen. Så længe ingen af dem starter, når brugeren beslutter sig for at sælge væddemålet.

Hvorfor kan jeg ikke sælge et væddemål hos 1xBet?

Selv om reglerne for at sælge et væddemål hos 1xBet er meget enkle, kan der stadig være problemer med at bruge denne tjeneste. Bemærk venligst disse regler, hvor det ikke er muligt at sælge et væddemål hos 1xBet:

  • For enkeltspil: Kampen er startet eller spillet er allerede afviklet.
  • I et kombinationsspil er der resultater, der er blevet beregnet, eller kampen er live.
  • Muligheden for at sikre væddemål er blevet brugt.

Продать ставки на 1хБет

Desuden forbeholder bookmakerens kontor sig ret til at nægte at sælge et spil til en spiller uden at give en begrundelse. Selv om denne regel begrænser brugernes mulighed for at bruge tjenesten i kritiske situationer, anvendes den sjældent af bookmakeren. Derfor vil de fleste spillere kunne bruge muligheden “Sælg væddemål” uden begrænsninger.

Hvordan sælger jeg et væddemål hos 1xBet?

Bookmakerkontoret 1xbet har gjort grænsefladen til brug af “Sælg væddemål”-tjenesten enkel og ligetil. For at bruge udbetalingen skal en bruger logge ind på sit personlige kabinet. Afsnittet “Bets History” indeholder oplysninger om alle spillede og ikke spillede væddemål. Brugeren kan vælge et af de ikke-modnede væddemål og klikke på knappen “Sælg”. Et nyt skærmbillede viser oplysninger om det maksimale beløb, der kan refunderes. Hvis spilleren er tilfreds med 1xBet bookmakerens tilbud, kan han klikke på “Sælg” igen. Herefter vil væddemålet blive annulleret, og det angivne beløb vil blive krediteret hovedkontoen inden for 20 sekunder.

Når spilleren modtager refusionen, kan han straks bruge den til nye væddemål eller hæve den fra spilportalen. Vigtigt: pengene behøver ikke at blive satset.

Relevante nyheder