Intro

1xbet Irland

Siden 2015 har Irland haft mulighed for at spille online betting fuldt ud og lovligt. Siden dette år har virksomheder fået licens til lovligt at drive sportsvæddemål og gambling. Den førnævnte lovændring har bidraget til det stigende antal udenlandske operatører, der ønsker at snuppe en del af den imaginære kage til sig selv. En af disse er 1xbet Irland, som er klassificeret som en professionel aktør, og derfor bringer vi dig mere information om det i denne artikel.

Spilmuligheder hos 1xbet

Det første skridt er en simpel og hurtig registrering, som belønner op til 100 € på din første indbetaling. Denne bonus er dog kun begyndelsen hos 1xbet, da de vil betale dig mere.og under efterfølgende indsatser. Der er selvfølgelig et casino, hvor der ikke mangler for eksempel poker eller roulette, men du kan også se frem til sportsvæddemål rundt om i verden. De odds, som du finder hos 1xbet, er blandt de højeste på online betting markedet. Hjemmesiden har et moderne og simpelt design, som er perfekt suppleret af en mobil app fuld af gadgets og muligheder for at spore dine indsatser og gevinster.

Online væddemål i Irland

For at få en linecnce i Irland skal du igennem en grundig og krævende proces, men selv dette faktum afskrækker ikke udenlandske operatører. Regeringen legaliserede Gambling Act i 2011 og udstedte efterfølgende de førnævnte licenser og regler i 2015. Derfor bør du kontakte en verificeret professionel bookmaker 1xbet Ireland, som kan tage sig godt af sine spillere.

Indbetalinger og udbetalinger hos 1xbet Ireland

Det er nemmest at gøre det ved at bruge et Visa, MasterCard eller Maestro-kreditkort. Den anden mulighed er e-wallets, som er stigende i popularitet og giver en hurtig og problemfri måde at overføre penge på. E-Pay, B-Pay eller FastPay og mange andre, der er opført på siden, er eksempler på disse tegnebøger. Den nyeste, men mere og mere anvendte, er overførsel ved hjælp af kryptovalutaer. Hos 1xbet finder vi den mest berømte Bitcion og mange andre, der giver den højeste grad af sikkerhed og anonymitet. Tak til alle, der læser disse linjer færdig, og vi ønsker dig held og lykke ikke kun med din første udbetaling fra 1xbet Ireland.

Logo 1xbet
100% bonus op til 100 EUR

1xBet registrering1xBet registrering

Bedste alternative bookmaker, hvis 1xbet ikke opererer i dit land:

Logo 22bet

100% bonus op til 122 EUR

Relevante nyheder