Intro

1xbet Sverige

Der var gode nyheder til alle udenlandske operatører af sportsvæddemål og spiludbydere, som fandt ud af, at de kan operere lovligt fra januar 2019 efter at have fået en licens i Sverige. Indtil da blev alt styret af monopolvirksomheden Svenska Spel’s, som var det eneste selskab, der kunne acceptere væddemål på sportskampe. Takket være denne lovændring kan og vil vi fortsat finde flere virksomheder, der ønsker at tiltrække nye spillere på dette uopdyrkede marked. Du behøver dog ikke at lede efter noget, for i artiklen nedenfor finder du alle de oplysninger, du har brug for om bonusser og odds, som er blandt de højeste.

Spilmuligheder hos 1xbet

Det første skridt, du skal tage, starter med registrering. Dette kan gøres uden problemer, og du vil modtage en velkomstbonus på op til 100 €, som er blandt de højeste på online bettingmarkedet. Denne bonus er dog ikke det sidste, som 1xbet vil give dig. Du kan også se frem til mere, i form af andre væddemål, som er endnu mere interessante og rentable. Udover den klassiske hjemmeside er der også en mobil app, som mangedobler spiloplevelsen takket være dens enkelhed og tilgængelighed fra hvor som helst.

Online væddemål i Sverige

Den førnævnte ændring af landets lov i januar 2019, hvor regeringen besluttede at gøre sportsvæddemål og casinospil tilgængelige for grænseoverskridende operatører, tyder på, at der forventes en stor tilstrømning af nye bookmakere. Overvej derfor altid alle aspekter, når du vælger den rigtige for dig. Takket være os behøver du dog ikke at bekymre dig, og du kan henvende dig til 1xbet Sverige, som rangerer blandt de bedste online sportsbettingvirksomheder på globalt plan.

Indbetalinger og udbetalinger hos 1xbet Sverige

Der er flere muligheder at vælge imellem, og de fungerer alle perfekt. Visa, MasterCard og Maestro er de mest anvendte betalingsmetoder. De, der ønsker at holde alt sikkert og bruge flere bookmakere, kan bruge elektroniske tegnebøger som E-Pay eller B-Pay, men du kan finde dem alle på siden i afsnittet om betalingsmetoder. En alternativ, og relativt ny, metode er kryptovalutaer, som omfatter Bitcoin. Tak til alle, der har læst med op til disse linjer, og vi ønsker alle mange succesfulde spil hos 1xbet Sverige.

Logo 1xbet
100% bonus op til 100 EUR

1xBet registrering1xBet registrering

Bedste alternative bookmaker, hvis 1xbet ikke opererer i dit land:

Logo 22bet

100% bonus op til 122 EUR

Relevante nyheder