Intro

1xbet Serbien

Serbien, som var en del af Jugoslavien indtil 1992, er et af de lande, der er blandt de online betting-paradiser. Siden 2005 er antallet af bookmakere vokset fra 300 til 18.000, og det er et tal, der er værd at nævne og diskutere i denne artikel for muligheden hos 1xbet.

Spilmuligheder hos 1xbet

Den veldesignede brugergrænseflade, som 1xbet tilbyder, giver et simpelt indtryk, som du kan forstå med det samme. Lige fra det klassiske casino, som tilbyder Poker, Roulette samt Blackjack, til online betting, som sammen med live stream er værd at prøve. Bonussen på op til 100 EUR, som du får ved din første indbetaling, er ikke den sidste, for 1xbet vil tilføje bonusser selv under din betting-session. Den mest berømte tennisspiller, der kommer fra Serbien, og som alle kender ham meget godt, er nok Novak Djokovic, og denne tennisspiller kan også være en inspiration til dit første væddemål og til at finde ud af andre potentielle atleter, der kan give dig flere penge i lommen takket være 1xbet.

Online væddemål i Serbien

På trods af den af regeringen beordrede regulering for at blokere flere store spillere i online betting industrien, bliver online betting brugt i Serbien, og virkningen er ikke så stor som forventet. For eksempel blev blokaden beordret til Skybet eller Batfair, som måtte forlade landet online Men denne forordning gælder ikke for 1xbet Serbien og byder dig derfor velkommen med åbne arme og en bonus på 100 EUR.

Indskud og udbetalinger hos 1xbet Serbia

Ind- og udbetalinger kan foretages både med klassiske Visa og MasterCard betalingskort og ved at overføre penge fra dine konti. Fans af elektroniske tegnebøger, som 1xbet accepterer, vil også kunne finde noget til deres smag. For maksimal sikkerhed er bitcoin-valutaer tilgængelige, som i stigende grad bruges af flere og flere kunder i online indbetalingsområdet. Du kan også prøve lykken hos den professionelle bookmaker 1xbet, som spiller med de højeste odds på online bettingmarkedet. Registrering tager et par mitas og du kan få op til 100 EUR, og det synes vi er det værd!

Logo 1xbet
100% bonus op til 100 EUR

1xBet registrering1xBet registrering

Bedste alternative bookmaker, hvis 1xbet ikke opererer i dit land:

Logo 22bet

100% bonus op til 122 EUR

Relevante nyheder