Intro

1xbet Mauricius

Øen Mauritius, hvor spil blev legaliseret i 1973, er et af de lande, hvor denne hobby er et populært og eftertragtet tidsfordriv blandt de lokale. Du finder klassiske cainos her, men online lokale udbydere af sportsvæddemål, der opererer i udlandet, er svære at finde. De lokale foretrækker at henvende sig til udenlandske udbydere, som har licens og tilbyder hele tiden nye muligheder og højere odds eller bonusser. Et selskab, som vi selv kan anbefale, er 1xbet Mauritius, som vi skriver om i vores artikel.

Spilmuligheder hos 1xbet

Det første skridt, som du modtager op til 100 € bonus for, er en hurtig registrering. Dette kan gøres med et par museklik, og derefter kan du komme i gang med dine første indsatser eller spil i casinoet. Klassikerne omfatter poker, roulette og mange andre live spil, som suppleres af sportsvæddemål med nogle af de højeste odds på online markedet. Du kan administrere og kontrollere dine indsatser ikke kun på den klare hjemmeside, men også på mobilappen til både Android og iOS. Vi behøver selvfølgelig ikke at nævne 24/7 support, da dette er standard for alle professionelle spillere.

Online væddemål i Mauritius

Ragulation Board, der regulerer spil og spread betting på øen, blev oprettet i 2007. Så længe udenlandske bookmakere er licenseret, kan de uden problemer tage imod nye spillere med åbne arme uden problemer. Den mest populære sport, de spiller på her, er hestevæddeløb, men der er også fans af boksning, bordtennis og meget mere.

Indbetalinger og udbetalinger hos 1xbet Mauritius

Den nemmeste måde at indbetale på er ved at bruge Visa, MasterCard samt Maestro kreditkort. En anden mulighed for at indbetale eller hæve penge er e-wallets, som fungerer hurtigt og sikkert også uden for bettingsiden. E-Pay eller B-Pay og mange andre er eksempler herpå. Kryptovaluta-entusiaster vil også finde noget til deres smag, for hvem 1xbet har forberedt flere muligheder for indbetaling og udbetaling af vundne midler. Ikke kun om Bitcioin kan du læse mere på 1xbet’s hjemmeside i afsnittet om betalingsmetoder. Tak for den tid, du har brugt på vores artikel. Vi håber, at du vil træffe den rigtige beslutning og drage fordel af 100 EUR bonus, som er en af de højeste. Held og lykke!

Logo 1xbet
100% bonus op til 100 EUR

1xBet registrering1xBet registrering

Bedste alternative bookmaker, hvis 1xbet ikke opererer i dit land:

Logo 22bet

100% bonus op til 122 EUR

Relevante nyheder