Intro

1xbet Bolivia

Mellem 1938 og 1996 var spil et stort tabu i Bolivia. Der fandtes ulovlige virksomheder, men siden 1996 har regeringen udstedt mere end 200 licenser til at tillade denne forretning i landet. Nogle ulovlige væddemål har overlevet den dag i dag, men en langt mere sikker metode er bookmakere fra udlandet, da lokale udbydere er svære at finde. Og da vi ved, at der er over 400 udbydere at vælge imellem, bringer vi en artikel om en af de bedst vurderede i hele verden.

Spilmuligheder hos 1xbet

Ved første øjekast kan det se ud til, at 1xbet er en nybegynder i verdenen af spil og væddemål. Det modsatte er dog sandt, da de har været her siden 2007 og allerede har samlet en god portion erfaring fra alle verdenshjørner. Desuden tilbyder de en bonus på op til 100 EUR/USD lige fra starten, som udbetales ved din første indbetaling. Langtidsspillere vil også få en godbid, da der også er løbende bonusser, som vil glæde dig på de næste væddemål, du laver hos 1xbet. Du kan vælge mellem klassiske casinospil, herunder roulette, blackjack og de mest populære poker, og sportsvæddemål med nogle af de højeste odds. Den fremragende hjemmeside suppleres af en mobil app, der sikrer maksimal synlighed om, hvad der sker med dine indsatser og gevinster.

Online væddemål i Bolivia

Der var tidligere utallige ulovlige virksomheder, der opererede i landet, da gambling har været forbudt i mindre end 30 år siden 1938. På trods af licensering siden 1996 er nogle af dem dog fortsat aktive, og derfor anbefaler vi at bruge udenlandske udbydere, som du kan stole 100 % på. Bolivianske spillere vil dog ikke finde en lokal udbyder, da ingen virksomheder i landet har ansøgt om en online licens endnu. Vi tror dog, at det kun er et spørgsmål om tid.

Indbetalinger og udbetalinger hos 1xbet Bolivia

Den hurtigste måde er at bruge kreditkort som MasterCard, Visa, men også Maestro. Alternativt bruges e-wallets også til online shopping, og derfor vil din bank ikke få kendskab til dine online betting. Vi nævner for eksempel B-Pay eller E-Pay, men der er mange andre tilgængelige, som du kan finde på 1xbet Bolivias hjemmeside. Og for at vi ikke skal glemme det, kan du hos 1xbet også bruge ind- og udbetalinger med kryptovalutaer, hvor vi blandt andet kan inkludere Bitcoin. Tak fordi du læste denne artikel, og vi ønsker dig held og lykke med alle de væddemål og spil, du laver hos 1xbet Bolivia.

Logo 1xbet
100% bonus op til 100 EUR

1xBet registrering1xBet registrering

Bedste alternative bookmaker, hvis 1xbet ikke opererer i dit land:

Logo 22bet

100% bonus op til 122 EUR

Relevante nyheder