Intro

Hvad er dobbeltodds hos 1xBet?

Ставка двойной шанс 1хБет
Erfarne spillere foretrækker 1xBet frem for andre selskaber også gennem et stort antal valg. Hvis du går fra siden “Line” eller “Live”, hvor begivenheder og de vigtigste væddemålsmuligheder vises, til en specifik kamp, kan du finde en masse ekstra væddemål. Blandt andet vil spillerne se dobbelte odds hos 1xbet. Hvad er et sådant væddemål på kampens udfald? Hvad er dets funktioner, og hvornår det er værd at bruge sådanne væddemål – det vil vi beskrive i en ny artikel.

Logo 1xbet
100 % bonus op til 100 EUR

1xBet registrering1xBet registrering

Den bedste alternative bookmaker, hvis 1xbet ikke opererer i dit land:

Logo 22bet

100% bonus op til 122 EUR

1xBet Double Chance: Hvad er dette bet?

I artiklen “Typer af væddemål på 1xBet” kiggede vi på de vigtigste væddemålsmuligheder, som spillerne kan bruge på siden. Vi tog dog ikke højde for væddemålsmuligheder baseret på kampens resultat. For eksempel kan spillere, der vælger single bets, placere spil på enkelt- og dobbeltudfald (dobbeltodds), handicaps, totaler og begge scoringsmuligheder. Dette udvider i høj grad spillerens muligheder for at vælge en sådan forudsigelse for kampen for at forvente maksimale gevinster eller minimere potentielle tab.

Nye spillere spørger ofte om de dobbelteodds hos1xBet. Dette er et væddemål, hvor spilleren satser på 2 udfald ud af 3 mulige udfald. Hvis brugeren i et enkelt udfald vælger hold 1 (P1), hold 2 (P2) eller uafgjort. I tilfælde af et dobbelt udfald ved 1xBet (1X) kan indsatsmuligheden være en sejr til det første hold og uafgjort (1X), en sejr til det andet hold (2X) eller uafgjort eller en sejr til begge hold, undtagen uafgjort (12). Disse væddemål er vist i parentes på bookmakerens websted.

Выбор ставки двойной шанс 1хБет

Hvordan spiller jeg på dobbeltresultat hos 1xBet?

Væddemål på dobbelt udfald hos 1xBet er meget populære. Derfor sætter bookmakeren dem på hovedskærmen sammen med en liste over sportsbegivenheder. Du kan også finde spil på dobbeltudfald ved at gå til kampsiden. Her vises alle mulige valg til et væddemål, herunder dobbeltudfaldet.

For at placere et dobbeltodds-spil hos 1xBet skal spilleren således:

  1. Gå til siden “Line” eller “Live”. Her skal du læse de sportsgrene, hvor dobbeltodds er muligt, som f.eks. fodbold.
  2. Tilføj et spil på dobbeltudfald via kampoversigtssiden eller gå “ind” på den pågældende begivenhed.
  3. Angiv det beløb, der skal satses.
  4. Afslut placeringen af et væddemål ved at klikke på knappen “Place Bet”.

Det er værd at bemærke, at væddemål af typen dobbelt odds kan bruges til at samle ekspresser hos 1xbet og andre kombinerede væddemål. Disse kan findes i separate artikler på vores hjemmeside.

Ставка двойной итог 1хБет

Hvad er funktionerne ved dobbeltoddsvæddemål hos 1xBet?

Nybegyndere bliver ofte fortabt i en masse information, når de først bliver bekendt med de mange forskellige væddemål og resultater for kampe. Dette gælder også for dobbeltodds fra 1xBet. Faktisk har denne bettingmulighed et ret simpelt beregningsskema. Desuden anbefales den til nybegyndere betttere gennem en højere chance for at væddemålet spiller. Brugerne bør dog være opmærksomme på en række funktioner ved 1xbet dobbeltodds, som vi har samlet nedenfor:

  1. Lavere odds for væddemål. Oddsene for hvert af valgene i et “dobbeltudfaldsvæddemål” er en størrelsesorden lavere (ofte 2 gange lavere) end for enkeltudfaldsvæddemål. Dette skyldes den høje sandsynlighed for at vinde.
  2. En højere chance for at vinde et væddemål. Spilleren placerer et væddemål på 2 udfald ud af 3 på én gang.
  3. Dobbelt chance på 1xbet er kun tilgængelig for de sportsgrene, hvor uafgjort er muligt. For eksempel er dette væddemål velegnet til fodbold og ikke muligt til volleyball.
  4. Et dobbelt udfaldsvæddemål har følgende forkortelser: 1X (første hold vinder eller uafgjort), 2X (andet hold vinder eller uafgjort) og 12 (første eller andet hold vinder).
  5. I 1xBet kan du blande og matche valg, der indeholder det dobbelte udfald.

Et logisk spørgsmål opstår: “Er det værd at placere et væddemål af typen dobbeltodds hos 1xBet?” Det afhænger af brugerens færdigheder og evne til at forudsige kampens udfald korrekt. Selve væddemålsformatet er dog ganske interessant og vil passe til både begyndere og professionelle.

Relevante nyheder