Intro

1xBet-systemet: funktioner til at placere et spil

Система 1хБет
Erfarne spillere vælger 1xBet på grund af den praktiske service til at placere væddemål og tilgængeligheden af komplekse kombinerede væddemål. Udvalget af sidstnævnte er ret stort, som der er skrevet om i artiklen om typer af væddemål. Komplekse ekspresser, 1xBet-kæder og systemer er dog særligt populære blandt spillerne. Hvad et 1xBet-system er, hvordan man sammensætter det, og hvordan man placerer det, vil blive diskuteret i denne nye artikel.

Logo 1xbet
100 % bonus op til 100 EUR

1xBet registrering1xBet registrering

Den bedste alternative bookmaker, hvis 1xbet ikke opererer i dit land:

Logo 22bet

100% bonus op til 122 EUR

Begrebet 1xbet-systemet

Blandt de kombinationsvæddemål, der tilbydes af bookmakeren, er system et ret kompliceret væddemål. For at få styr på det, skal du først få erfaring med enklere væddemål. Derfor anbefaler vi, at denne form for væddemål udelukkende bruges af professionelle. Statistikker viser, at systemer lavet af begyndere ofte ender med at tabe.

Og derfor er et 1xbet-system en kombination af flere ekspresser, som spiller, hvis du vinder et bestemt antal valg. I modsætning til det klassiske 1xbet-ekspres, hvor alle valg skal spille, tillader systemet således negative hændelsesresultater.

For at forstå antallet af indsatser, der skal spilles, skal du se på systemdimensionen. Den er skrevet med to tal, for eksempel “2/3” eller “2 ud af 3”. I det tilfælde består kombinationen af 3 udtrykkelige indsatser med 2 udfald. Mindst 2 valg skal være vindende, for at 1xBet-systemet vinder. Da der kan spilles forskellige parlay-spil, er der et kompliceret system til at beregne odds og gevinster. Bookmakeren stiller et særligt skema (tabel) til rådighed for at beregne gevinstbeløbet. Hjemmesiden har også en lommeregner til at foretage beregninger. Sidstnævnte mulighed vil være meget mere praktisk for spillere, der lige er begyndt at bruge systemerne.

Система в 1хБет

Beregning af 1xbet-systemet

Som nævnt i det foregående afsnit kan du bruge en særlig tabel eller en beregner til at beregne gevinsterne i 1xbet-systemet. Selvfølgelig er den automatiske metode til beregning af gevinst en attraktiv mulighed. Men når man bruger den, vil spilleren ikke være i stand til fuldt ud at forstå princippet i systemet. Det er bedre at lære at beregne denne kombinerede indsats manuelt og først derefter bruge andre automatiske tjenester.

Lad os give et eksempel på systemberegning i 1xbet, hvor vi bruger indsatsmuligheden “2 ud af 3”. Lad os sige, at brugeren har placeret 900 rubler* på 3 fodboldkampe:

  • “Wolfsburg vil slå Red Bull til odds 2,50 (event #1).
  • “Manchester United mod Atlanta til odds 2,49 (begivenhed nr. 2).
  • ” Sevilla til Lille til odds 1,70 (begivenhed nr. 1).

Efter placering af systemet vil der blive dannet 3 udtryk med 2 begivenheder i hver. Beløbet vil blive fordelt ligeligt mellem ekspresvæddemålene, 300 rubler* for hvert.

Hvis det 2. parlay, der består af begivenhederne 2 og 3, spilles, vil brugerens gevinst være: (1,7 * 2,49) * 300 = 1270 rubler*.

Og hvis alle varianter af indsatser i 1xBet-systemet vil være vindende, så kan du regne med følgende gevinst: (2,5 * 2,49) * 300 + (1,7 * 2,49) * 300 + (2,5 * 1,7) * 300 =1867,5 + 1769,9 + 1275 = 3637 rubler*.

Ved at placere et system får spillerne således mindre gevinster end ved traditionelle ekspresspil. Denne type spil har dog en bedre chance for succes, og gevinsten vil være højere end ved enkeltstående spil. Systemer er derfor efterspurgte blandt spillere.

*Eller et beløb, der svarer til en anden valuta.

Таблица расчета системы 1хБет

Placering af et system på 1xBet

Det er nemt at lave et system på 1xBets hjemmeside. Det eneste du skal gøre er at vælge de resultater, du er interesseret i, fra de tilgængelige valgmuligheder i afsnittene “Line” eller “Live”. Derefter skal du tilføje mindst 3 valg til din spilleseddel og finde et system i feltet med spiltyper. Der vil blive tilføjet et numerisk symbol, som angiver antallet af parlays i kombinationen. Hvis du vælger 3 valg, vil bookmakeren foreslå et 2/3-system. Derefter er det sidste skridt at angive indsatsbeløbet og placere indsatsen.

Selv om det ikke er svært at placere et 1xBet System-spil, er der nogle særlige forhold, som man skal være opmærksom på:

  • Det mindste antal udfald i systemet er 3.
  • Det maksimale antal valgmuligheder er 20. Det maksimale antal mulige udfald er således 184 756.
  • Bookmakeren fastsætter ikke et minimumsindsatsbeløb.

På denne måde kan brugeren bestemme over de kampe, der er på linje eller i spil, og danne sit eget system. Jo flere begivenheder der er i kombinationen, jo flere gevinster venter spillerne på 1xbet’s hjemmeside.

Relevante nyheder