Intro

1xbet Kenya

Hvis vi ser på det afrikanske kontinent ud fra et bettingperspektiv, er kenyanerne blandt de største spillere, som hver dag søger forskellige spil og sportsbetting. Det er også derfor, at vi her kan finde store bookmakere, som tilbyder forskellige muligheder til alle nye og eksisterende bettingsættere. I dagens artikel vil vi tale mere om en af dem, og vi vil smide lidt info ind, som kan være praktisk takket være de nye love for 2019.

Spilmuligheder hos 1xbet

Vores foretrukne selskab er 1xbet, som rangerer i toppen af professionelle bookmakere med nogle af de højeste odds, du nogensinde kan få online. Derudover er der løbende bonusser til spillere, der bliver hos 1xbet til andre væddemål og spil. Det hele starter med registrering, som kun tager et par klik med musen eller fingeren og giver dig op til en bonus på 100 €. Der er klassiske casinospil som poker, roulette eller blackjack på tilbud, samt sportsvæddemål med de mest lukrative odds på online markedet. For bettor og spilentusiaster er der ud over den sjove hjemmeside også en mobil app, takket være hvilken alle indsatser og gevinster altid er under kontrol.

Online Gambling i Kenya

Online betting er et meget populært tidsfordriv i Kenya og er eftertragtet af utallige spillere på daglig basis. Markedet er reguleret af regeringen, og takket være nye love i 2019 er det lykkedes nogle virksomheder at blokere det. Som følge heraf har lokale indbyggere mistet nogle af de konti, de brugte. Vi ved dog, at takket være porgrammer som NordVPN eller Windscribe er der muligheder, der gør det nemt at oprette forbindelse til blokerede websteder. Disse programmer kan ændre IP-adressen og forbindelsespunkterne, så du forbliver anonym over for de internetoperatører, der har til opgave at blokere og rapportere disse websteder. Derudover er programmerne en god løsning, når du opretter forbindelse på offentlige WIFI-netværk, der kan være blokeret i større omfang af myndighederne.

Ind- og udbetalinger på 1xbet Kenya

Den nemmeste metode er overførsler via kreditkort som Visa, MasterCard samt Maestro. Men hvis du ønsker at opretholde en højere grad af anonymitet fra din bank, anbefaler vi at bruge elektroniske tegnebøger. Disse bruges også til online shopping og er derfor en god metode til en hurtig og sikker måde at overføre penge på. Eksempler er B-Pay eller E-Pay wallets, men der findes mange flere på nettet. Kryptovalutaer er dog også en alternativ mulighed, og 1xbet accepterer flere af dem. Et eksempel er nok den mest berømte Bitcoin, som flere og flere mennesker kender hver dag. Tak for at du læste indtil dette punkt. Vi ønsker dig held og lykke, ikke kun med de første væddemål, du laver hos 1xbet.

Logo 1xbet
100% bonus op til 100 EUR

1xBet registrering1xBet registrering

Bedste alternative bookmaker, hvis 1xbet ikke opererer i dit land:

Logo 22bet

100% bonus op til 122 EUR

Relevante nyheder