Zulabet

Zulabet_logo
Bonus

100€

Når du registrerer dig hos Zulabet, kan du bruge en promokode for at få en individuel bonus på op til 100 €/$! Zulabet indbetaling og udbetaling af gevinster kan foretages med de mest populære betalingsmetoder over hele verden.

Ny Zulabet hjemmeside

Adresseændringen er ikke den eneste ændring. Registrerings- og verifikationsprocedurerne er også blevet forenklet. Da disse procedurer tager meget lidt tid, kan nye spillere hurtigt registrere og bekræfte deres identitet og derefter begynde at spille. Supportteamet er også mere effektivt og opmærksomt på kundehenvendelser. Hjemmesidens udseende og sektionerne har ikke ændret sig alt for meget.

Registrering i Zulabet

Zulabet er et bookmakerkontor, der tilbyder registrering via mobilapplikationer til iOS og Android, mobilversionen af ressourcen eller den officielle hjemmeside. Åbning af en konto sker i 3 trin: Udfyldelse af brugeroplysninger; bekræftelse af handlingen; identifikation.

Trin 1. Angivelse af personlige data

Efter at have klikket på den bordeauxfarvede knap “Registrering” ser spilleren en formular til at udfylde: fornavn; efternavn;;; e-mail-adresse; adgangskode; mobilnummer; fødselsdato; kampagnekode (hvis nogen). Når du åbner en konto, bliver du bedt om at vælge “Jeg er ikke en robot”-knappen for at bestå captcha-kontrollen. Kunden sætter også et kryds i feltet for at acceptere reglerne og privatlivspolitikken. Når man har klikket på “Registrer”, viser systemet en meddelelse med instruktioner om, hvad man skal gøre næste gang.

Trin 2. Bekræftelse af registreringen via mobilnummer eller e-mailadresse

De oplysninger, som kunden har angivet, sendes til: sms-kode med bekræftelse (skal indtastes i feltet under registreringen); En e-mail med et link (link til aktivering af profilen). Når kontoen er blevet bekræftet, er den tredje fase tilbage – identitetsbekræftelse. Uden verifikation er det umuligt at indbetale og satse hos bookmakeren Zulabet. Registrering er kun muligt for borgere fra Den Russiske Føderation (og kun med russisk pas).

Trin 3. Identifikation

Efter det første login til kontoen ser brugeren en rød knap “Fortsæt identifikation” i øverste højre hjørne. Når du klikker på den, tilbyder systemet en formular med 3 muligheder: forenklet identifikation; fuld; gennem “statslige tjenester”. Formaterne for proceduren er forskellige, hvilket påvirker grænserne og beløbene for bonussen. Nyankomne tilbydes forenklet identifikation, da der ikke er behov for at gå nogen steder. Spillere, der har til hensigt at arbejde med store pengesummer, er bedre stillet med fuld verifikation.

Forenklet identifikation gennem sitet

I afsnittet med personlige oplysninger udfylder brugeren boksene: pasnummer og serie; fødselsdato udstedende myndighed; køn;;; dato for udstedelse af pas; fødested; TIN; bopælsregistrering (adresse for permanent opholdssted); SNILS. Disse oplysninger bekræftes ved at uploade fotos af passet (den spredte side, siden med propiska). Når der er klikket på “Identificer”, sendes oplysningerne til sikkerhedstjenesten. Efter verifikation sendes en meddelelse.

Registreringsbonus på op til 100 EUR

Zulabet registreringZulabet registrering

Identifikation via GosServices

En slags forenklet, men i Zulabet.ru er det fremhævet i en særlig kolonne. For at identificere din bookmakerkonto via Gosuslugi.ru skal du have en bekræftet profil på GU. Efter at have klikket på “Bekræft identifikation” skal brugeren blive omdirigeret fra sin personlige konto til autorisation i GU. Når du har logget ind på din profil, skal du udfylde dine oplysninger og bekræfte.

Fuld autentificering via jordkontorer

Udføres på centrene: “Svyaznoy; Kontakt. Du skal medbringe dit pas. Prisen for identifikation på FIRST CUPIS – Mobile Card via Svyaznoy er 300 rubler. På Contact-systemets kontorer er prisen for tjenesten 150 rubler. Hvis du allerede har en bekræftet og identificeret konto i First UUPIS (registrering i 1xStavka eller Parimatch), behøver du ikke at gøre noget igen. Når du åbner en konto, er det nok at angive det mobilnummer, du brugte tidligere. For registrering af en konto tilbyder bookmakerens kontor et freebet på op til 15.000 rubler (og med en promokode – 1.500). Bonuskontoen krediteres med 10% af tabene som cashback.

Personligt kabinet

For at logge ind på Zulabets hjemmeside klikker kunden på knappen “Login”, der er placeret i øverste højre hjørne. Zulabet RU-webstedet viser en formular, hvor den beder dig om at angive: login (eller e-mailadresse); adgangskode. I den øverste bjælke ser brugeren oplysninger: aktuel kontostatus (i rigtige og bonus rubler); knap til at gå til “Top up” sektionen; indstillinger af odds, sprog, tidsformat. Efter at have klikket på menuen “Min konto” viser systemet en drop-down liste med sektioner: “Overførselshistorik”; “Personlige data”; “Spillehistorik”; “Træk fra konto”; “Anmodning til administrator”; “Afslut”. Mobilapplikationer til Android eller iOS er tilgængelige for at få adgang til bettingudbyderens personlige kabinet.

Genopfyldning af Zulabet-konto

Måderne at indbetale og hæve fra Zulabet.ru for spillere præsenteres i afsnittet “Betalinger” (og er tilgængelige i det personlige område efter kontoidentifikationen). Gennem bankkort tilbydes det at indbetale fra 100 til 595 000 rubler. Der er ingen provisioner, vilkår for kreditering – fra 1 minut. Tilgængelig: “Visa”; “MIR”; “Mastercard”. Op til 595 000 rubler kan indbetales via Alfa Banks netbank uden gebyrer. Elektroniske tegnebøger bruges også til at foretage indskud (ingen gebyrer): TSUPIS – fra 100 til 595.000 rubler; “Kiwi – fra 100 til 15.000; JuMoney – fra 100 til 15.000 rubler; Webmoney – fra 100 til 15.000. “Mobile commerce” tilbyder at indbetale penge på et par sekunder, men med begrænsninger: “Megafon” – op til 15.000 rubler, 13,5% provision; “Beeline” – op til 5.000 rubler, 11,99% + 10 rubler; MTS – op til 15.000 rubler til 11%; “Tele2” – op til 15.000 rubler til 8,5%.

Pre-match linje

Bookmakerkontoret Zulabet.ru tilbyder 20+ sportsgrene, blandt hvilke du kan finde udover de mest populære: motorcykelræs; cykling; beachvolleyball; dart; softball; baseball. Afsnit 7 regler præsenteret 30+ resultater af sportsbegivenheder: føring; varigheden af uafgjort; total fra … til … minut; første selvmål; sammenligning af spillernes præstationer ved turneringens afslutning; halvleg; handicap; dobbelt chance; totaler og andre. Hvis du vil se spredningen, skal du klikke på begivenhedens navn og gå til en side med detaljer om teltet og odds. De tilbyder væddemål på cybersport: Counter-Strike; Dota 2; League of Legends og mindre populære discipliner. Cybersportbegivenhederne indeholder markante begivenheder: Kortet vil afslutte dagen; First blood; handicap; total; kortets varighed i minutter; samlede fraktioner; kortets vinder; Double Kill, Triple Kill, Ultra Kill og Rampage eller andre killserier. Væddemål er tilgængelige i systemer, ordinærer og ekspresser. 1-kliks væddemål er tilgængelige. Oddsene afhænger af den specifikke begivenhed, dato og tidspunkt for anmodningen. Europæiske konkurrencekampe er ledsaget af et marginniveau på 2,5 %. For anden divisioner fra toplande (f.eks. Spanien) øges tallet til 6 %. For KHL-kampe er margenen fastsat til 2,3 %.

Live

Tilgængelig efter at have klikket på “LIVE”-knappen i den øverste vandrette menu. Systemet viser listen over live-begivenheder på en ny side. I venstre side er der en kolonne til sortering af sporten. Under den er der en menu til at filtrere efter starttidspunktet for begivenheden. Der er en Mel-Zone-mulighed til grafisk visning af de begivenheder, der finder sted på banen. Resultaterne på tidspunktet for anmodningen (begrænset til resultatet, uden at der gives detaljerede statistikker).

Udbetaling af midler Zulabet

Foretag en udbetaling ved at klikke på knappen “Min profil -> Udbetaling fra konto”. Zulabet bookmaker tilbyder flere måder for spillere at få deres gevinster: bankkort “Visa”, “MIR”, “MasterCard” – fra 1000,00 RUB uden provision (overførselstid – fra 15 minutter til 3 arbejdsdage); elektroniske punge UCPIS, Webmoney, UMoneu, QIWI – fra 100 rubler i 15 min uden provision; bankoverførsler – fra 100 til 595.000 RUB uden provision. Udbetaling er mulig, hvis der ikke er aktiverede bonustilbud, “hængende” anmodninger om verifikation af kontoen.

Support

Zulabets online support er i nederste højre hjørne. For at ringe til lederen af Zulabet bookmaker selskab, skal du klikke på “Stil et spørgsmål” og indtaste problemet. De vil svare inden for 5 minutter. Som på andre kontorer spørger de ofte: “Læs det selv…”, “Tjek i reglerne…”, “Find det i dit personlige skab…”. For hurtig kommunikation med online betting operatør tilbyder de et 24-timers hotline nummer – +7(800) 707-05-43. Opkaldet er gratis fra en fastnetlinje. Der er et netværk af e-mail-adresser, som du bedes skrive til: info@Zulabet.ru – generelle spørgsmål om at arbejde med bookmakeren; support@Zulabet.ru – teknisk support (downloading af mobilapplikationer, problemer med adgang eller visning af odds); security@Zulabet.ru – sikkerhed på den personlige konto, indskud, problemer ved forsøg på at hæve penge, kontoverifikation og identifikation; marketing@Zulabet.ru – markedsføringsaktiviteter (pressemeddelelser, PR, PR og reklame); partners@Zulabet.com – affiliateprogram for dem, der ønsker at tjene på sportsvæddemål og væddemål. I afsnittet “Kontakt os” findes en kontaktformular til at komme i kontakt med Zulabet. Den beder om e-mailadresse, emnet for anmodningen og problemet. De vil svare inden for 3 timer til den foreskrevne e-mail-adresse.

Anmeldelser

Der er gode og dårlige anmeldelser om at arbejde med Zulabet. I de positive kommentarer bemærker de: oddsene er høje; identifikation er mulig på afstand (via hjemmesiden eller GosServices); giver en velkomstbonus ; cashback – op til 10% af det tabte beløb; Applikationer til mobile enheder baseret på Android eller iOS; RF FTS-licens, juridisk status i Rusland. Negative anmeldelser siger: video-udsendelser er ikke tilgængelige for alle begivenheder; Der er ingen blog med begivenhedsannoncer og prognoser for kommende kampe; virksomheden har ikke en PPS (et netværk af jordkontorer); det tekniske supportteam beder dig ofte om at “ordne det selv”.