Intro

1xbet Italien

Gambling og sportsvæddemål i Italien er efterspurgt af millioner af spillere hver dag. Derfor har regeringen besluttet at begynde at regulere denne form for underholdning og udstede licenser til virksomheder, der ønsker at drive forretning i denne sektor i området. Året 2010 var et nøgleår, hvor den nævnte licensudstedelse startede. Det er slet ikke let at få en sådan, men ikke desto mindre kan vi finde et stort antal bookmakere, som tilbyder ofte mere lukrative odds og bonusser til deres kunder sammenlignet med det indenlandske marked. Og dagens artikel handler om en af dem.

Spilmuligheder hos 1xbet

Helt i starten hos 1sbet Italien får du tilbudt en hurtig registrering, hvor du får op til 100 euro i bonus på din første indbetaling Der er også løbende bonusser, som du også får i løbet af efterfølgende væddemål for loyalitet bare for sjov. Her finder du ikke kun et klassisk casino med live roulette eller poker og mange andre spil, men også spins betting med nogle af de højeste odds, du kan finde på internettet. Udover en sjov og hurtigt forståelig hjemmeside er der også en mobil app til både Android og iOS platforme. Takket være appen kan du hele tiden holde styr på din bookmaker fra din lomme.

Online væddemål i Italien

Det er slet ikke let at opnå den førnævnte licens til virksomheder. De er konstant under kontrol, og derfor kan du nogle gange støde på en blokering af siden. Hvis dette sker for dig, kan vi tilbyde en simpel løsning til at ophæve disse blokeringer. Vores foretrukne programmer, som vi selv bruger, er NordVPN og Windscribe, som kan ændre din IP-adresse og dit forbindelsespunkt. Så du kan sidde på en italiensk café, men din bærbare computer lader som om du befinder dig i en anden stat, hvor virksomheden er licenseret og lovlig. Derudover er denne løsning en god mulighed for offentlige WIFI-netværk, som du forveksler med dette, og en potentiel hacker har ingen chance for at få adgang til dine private data.

Indbetalinger og udbetalinger hos 1xbet Italien

Der er flere muligheder, som du kan bruge til at indbetale og udbetale. De mest anvendte er nok Visa, MasterCard, men også Maestro. Den anden måde er elektroniske tegnebøger, som også fungerer til online shopping og derfor ikke er en så iøjnefaldende mulighed for banken. Der er trods alt ingen i banken, der behøver at vide, at du ønsker at prøve dit held og din dygtighed i væddemål. E-Pay eller B-Pay, som fungerer pålideligt og hurtigt, er eksempler uden for de tegnebøger, der er anført på siden. Alle muligheder er listet på hjemmesiden, men kryptovalutaelskere vil også finde masser af dem hos 1xbet. Tak til alle jer, der har læst så langt, og vi ønsker jer held og lykke, ikke kun med det første væddemål, I placerer hos 1xbet Italien!

Logo 1xbet
100% bonus op til 100 EUR

1xBet registrering1xBet registrering

Bedste alternative bookmaker, hvis 1xbet ikke opererer i dit land:

Logo 22bet

100% bonus op til 122 EUR

Relevante nyheder