Intro

Sikkerhed på webstedet: Hvordan klarer jeg captcha’en hos 1xBet?

Восстановление пароля 1хБет
1xBet betting site opfylder alle de sikkerhedskrav, der gælder for spil. Derfor kan spillerne, når de har registreret sig hos 1xBet, ikke bekymre sig om at miste deres personlige data. De er sikkert beskyttet på kontorets servere. Virksomheden bekæmper også automatisering på webstedet: brugen af makroer og scripts til at efterligne menneskelige handlinger bliver opdaget, og lovovertrædere bliver straffet. Derfor vil vi i denne artikel fortælle dig om en af de måder at beskytte på stedet, som ofte kritiseres af spillerne. Vi taler om reCAPTCHA-tjenesten fra 1xbet.

Logo 1xbet
100 % bonus op til 100 EUR

1xBet registrering1xBet registrering

Den bedste alternative bookmaker, hvis 1xbet ikke opererer i dit land:

Logo 22bet

100% bonus op til 122 EUR

Hvad er en captcha hos 1xBet?

Den mest almindelige måde at stoppe bots på er ved at bruge captcha. Hos 1xBet bruges den nyeste version af reCAPTCHA – der kontrollerer brugere med en automatisk genereret billedordre. Spilleren skal finde alle de billeder, der opfylder captcha-forespørgslen hos 1xbet. Som regel løser en person opgaven i første forsøg (sjældnere i andet, tredje osv.). Hvis en sådan beskyttelse forsøges af en bot, tenderer chancen for succes imidlertid mod nul. Selv om tekstcaptchaer, der blev brugt i begyndelsen af 2000’erne, har anti captcha-tjenester lært at omgå dem med 90 % effektivitet.

Bookmakerens websted bruger en captcha med billeder (reCAPTCHA-tjeneste). Den er integreret i formularerne til registrering, log ind på webstedet (log ind på 1xBets personlige kabinet), inddrivelse af password og kuponbekræftelse. Spillere kan bemærke, at der ikke altid er en captcha fra 1xbet i disse formularer. Faktum er, at algoritmen kontrollerer en persons adfærd ved hjælp af IP-adresse, klik og sidevisninger og kan genkende en person uden at gennemgå yderligere verifikation.

Hvordan man går captcha på 1xbet?

På trods af at processen med at passere “bot”-kontrollen ikke er kompliceret, har nogle spillere problemer med captchas på 1xbet. Som regel er brugerne irriterede over tilstedeværelsen af verifikationsformularen. Faktum er, at det tager ekstra tid, som spilleren kan bruge til at analysere væddemål og placere indsatser. Der er dog ingen vej uden om captchaen fra 1xBet. Du skal bare følge disse trin:

  • Klik på “Jeg er ikke en robot”-knappen på bekræftelsesformularen. Ofte vil scriptet allerede på dette tidspunkt springe spilleren videre, uden at vise nogen billeder.
  • Når formularen åbnes med 9 billeder, skal du finde det rigtige antal ønskede billeder – klik på dem. Efter at have kontrolleret spillerens handlinger kan spilleren gå videre.
  • Hvis spilleren tager fejl af svarene på spørgsmålet, skal der foretages endnu en kontrol. Det er værd at være opmærksom og ikke skynde sig.

Disse anbefalinger vil være nok til hurtigt og smertefrit at passere captcha’en hos 1xbet.

Капча на 1xBet

Hvordan klarer jeg captcha’en hos 1xBet på min telefon?

Når du bruger din telefon, kan en spiller enten installere 1xBet-appen eller satse på mobilversionen af hjemmesiden. I det første tilfælde behøver spilleren ikke at indtaste en captcha, når han/hun er logget ind i appen. Der kan dog være yderligere verifikation på mobilversionen af portalen.

Hele processen med at indtaste en captcha i 1xBet på telefonen er ikke meget anderledes end på computeren. Spilleren skal også indtaste de billeder, der tilbydes af kontrolløren. Der skal dog tages hensyn til størrelsen af smartphone-skærmen. Da det ikke altid er praktisk at klikke på billederne gennem størrelsen, da chancen for at gå glip af er højere. Desuden vil ikke alle spillere forstå, hvad der vises på billederne gennem deres størrelse. Derfor kan det tage længere tid at bestå captcha på 1xbet på din telefon.

Relevante nyheder