Intro

1xbet Venezuela

Venezuela, en af de største olieeksportører, ligger i den sydlige del af Amerika. På trods af at de fleste spil er lovlige, er der stærke regler, som tvinger spillerne til at søge udenlandske operatører. Derfor byder utallige af dem nye bettingselskaber fra Venezuela velkommen med åbne arme. Vi vil fortælle dig mere om en af dem i denne artikel, da det er en af de mest eftertragtede ikke kun i Venezuela.

Spilmuligheder hos 1xbet

Vores foretrukne selskab, der hører til blandt de bedste på dette område, er 1xbet Venezuela. For at komme i gang skal du gennemføre en kort registrering, som de vil belønne dig med op til 100 € på din første indbetaling. Bonussen stopper dog ikke der, da 1xbet igen vil belønne dig med flotte bonusser og præmier for at betro dem dine næste spil. Her finder du ikke kun det klassiske casino med roulette, poker og mange andre spil, men også sportsvæddemål med de højeste odds på online bettingmarkedet. Den enkle hjemmeside, som fungerer fantastisk, suppleres af en mobil app, der holder dig i kontrol med dine væddemål.

Online væddemål i Venezuela

På trods af den tunge regulering, som Venezuela står over for, er udenlandske operatører ikke blokeret eller begrænset på nogen måde. Det er derfor, at lokale i stigende grad søger efter en base der. Ikke alene får de højere bonusser, men de får også priser, som de ikke kan få hos lokale lovlige og ulovlige selskaber. Derfor er der 1xbet, som ved, hvordan de skal tage sig af deres spillere.

Indbetalinger og udbetalinger hos 1xbet Venezuela

Den nemmeste mulighed er overførsler og udbetalinger til kreditkort som Visa, MasterCard og Maestro. En anden mulighed er elektroniske tegnebøger, som fungerer fantastisk og garanterer en pålidelig overførsel af penge. E-Pay eller B-Pay er eksempler, men der er mange andre, der er listet på nettet. Selvfølgelig er der også kryptovalutaer, hvoriblandt vi nok kan inkludere den mest berømte Bitcoin, men da 1xbet er en provesional, kan du finde dem alle på siden i afsnittet om betalingsmetoder. Vi ønsker held og lykke til alle, der starter deres bettingkarriere hos 1xbet Venezuela, og udnytter den €100 bonus, der ligger klar.

Logo 1xbet
100% bonus op til 100 euro

1xBet registrering1xBet registrering

Bedste alternative bookmaker, hvis 1xbet ikke opererer i dit land:

Logo 22bet

100% bonus op til 122 EUR

Relevante nyheder