Intro

1xbet Kina

I Kina håndteres sportsvæddemål primært af det statslige China Sports Lottery, som gør det muligt at indgå forskellige typer væddemål på sportsbegivenheder. Onlinevæddemål med udenlandske bookmakere betragtes som ulovlige af regeringen, og derfor er websteder med sådant indhold normalt blokeret. Vi ved dog, hvordan du kan satse fra Kina med en simpel løsning, som du kan finde i artiklen nedenfor.

Spilmuligheder på 1xbet

Det er meget simpelt at spille på 1xbet China. Det intuitive miljø, som portalen tilbyder, er veldesignet, og du vil hurtigt finde rundt i det. Mulighederne er næsten ubegrænsede. Fra casinoet, som blandt andet omfatter Poker og Blackjack, er der masser af andre sportsvæddemål med odds, der ligger i toppen.

Online væddemål i Kina

Da spillesider fra udlandet er blokeret af regeringen og internetselskaberne, bringer vi dig en måde at satse med 1xbet på med en simpel løsning. Programmer, der sørger for at du ændrer din IP-adresse fra et land til et andet, vil give dig mulighed for at se selv sider, der er forbudt i landet. Vores præformede programmer er NordVPN eller Windscribe, som vi har testet og ved fungerer godt. Disse programmer gør det også sikkert at surfe på websteder på offentlige WIFI-netværk, som har en tendens til at blive oversvømmet af folk, der vil have dine data til deres egen fordel.

Indbetalinger og udbetalinger på 1xbet China

Blandt de mest fornuftige metoder til ind- og udbetalinger hos udenlandske bookmakere som 1xbet, anbefaler vi e-wallets for at sikre sikkerheden og anonymiteten af dine væddemål. Du kan også bruge traditionelle metoder som Visa eller MasterCard, men på grund af regeringens blokering anbefaler vi kun at bruge denne mulighed i ekstreme situationer. Nogle af vores kunder bruger også Bitcoin, som du kan bruge til at indbetale og hæve dine gevinster og holde dem sikre takket være denne valutas stadigt voksende magt. Registrering tager kun få minutter, så vent ikke og prøv lykken med en bonus på op til 100 €, som du kan få fra 1xbet China på din første indbetaling. Vi ønsker dig mange vindende væddemål og held og lykke med alle dine spil.

Logo 1xbet
100% bonus op til 100 EUR

1xBet registrering1xBet registrering

Bedste alternative bookmaker, hvis 1xbet ikke opererer i dit land:

Logo 22bet

100% bonus op til 122 EUR

Relevante nyheder