Intro

1xbet Spanien

Online sportsvæddemål har været reguleret i Spanien siden 2012. Siden dette år har populariteten af dette tidsfordriv været støt stigende, og de lokale kan vælge mellem flere lokale og udenlandske udbydere. Desuden bringer dette tidsfordriv en masse penge til det spanske statsbudget, da udbyderne skal betale skat af de indtægter, de tjener her. Takket være dagens artikel behøver du dog ikke at søge blandt de mange selskaber, der tilbydes, for vi vil bringe dig et af de bedst vurderede på verdensmarkedet.

Spilmuligheder hos 1xbet

Når du har mestret registreringen, som er meget enkel, får du op til 100 € bonus på din første indbetaling. Dette er dog kun begyndelsen af det, som 1xbet vil byde dig velkommen med. Herefter kan du også se frem til løbende bonusser og præmier, der føjer sig til de i forvejen høje odds og gevinster. Bookmakeren tilbyder ikke kun det klassiske casino med poker eller roulette, der kører online, men også sportsbetting, der har nogle af de højeste odds om online miljøet. Selvfølgelig er der en overskuelig hjemmeside, der er hurtig at navigere på, og 24/7 support, der altid er der for at hjælpe, når du har brug for det. Desuden er der en app, så du kan holde styr på alle dine gevinster og væddemål.

Online væddemål i Spanien

Sesame er reguleret i Spanien, og regeringen udsteder licenser efter at visse krav er opfyldt. Lokale spillere foretrækker at satse på fodbold, men der er også mange andre sportsgrene, som er populære her, og som spanierne udmærker sig ved. Hos nogle virksomheder kan du blive mødt med en mulig blokering fra regeringen, men vi har en enkel løsning til dig. Derudover vil dette også løse anonymiteten og sikkerheden på din computer. De programmer, vi bruger, er NordVPN og Windscribe, som giver dig mulighed for at ændre din IP-adresse og forbindelsessted. På den måde kan du nyde godt af alle de websteder, som regeringen eller internetudbyderne blokerer, og du vil også sikre din computer, f.eks. med offentlige WIFI-netværk, som oftere angribes af hackere.

Indbetalinger og udbetalinger hos 1xbet Spain

Der er flere måder at indbetale og udbetale penge på hos 1xbet. Den første af disse er med Visa, MasterCard eller Maestro. Et alternativ er elektroniske tegnebøger, som kan bruges uden for sportsvæddemål og derfor ikke tiltrækker sig så meget opmærksomhed i din bank. Som eksempel er E-Pay eller B-Pay wallets verificeret og fungerer problemfrit. Den sidste mulighed, som vi tilbyder, er kryptovalutaer, som for eksempel omfatter Bitcoin. Der er dog også mange andre på siden, som du ikke kommer til at fare vild med hos 1xbet Spanien. Tak fordi du læste med op til disse linjer, og vi ønsker dig held og lykke ikke kun med det første væddemål, du laver hos 1xbet.

Logo 1xbet
100% bonus op til 100 EUR

1xBet registrering1xBet registrering

Bedste alternative bookmaker, hvis 1xbet ikke opererer i dit land:

Logo 22bet

100% bonus op til 122 EUR

Relevante nyheder