Intro

1xbet New Zealand

I New Zealand kontrolleres onlinevæddemål og andre spil af NZRB, som er monopoludbyder af alle sådanne spil. Heldigvis er udenlandske bookmakeres hjemmesider, som omfatter 1xbet New Zealand, ikke blokeret, og lokale kan spille der på bedre vilkår og højere odds end hos NZRB. Nedenfor giver vi dig et overblik over, hvordan du gør det.

Spilmuligheder hos 1xbet

1xbet tilbyder flere online spillemuligheder. Vi kan starte fra det klassiske casino, hvor vi kan finde Roulette, Poker, men også Blackjack. Andre omfatter live online betting, som er unikt takket være designet af 1xbets hjemmeside, og i stedet for at læse skal du prøve det. Nu med et dejligt incitament på op til €100, som du får for at registrere dig og lave din første indbetaling til dine væddemål.

Online væddemål i New Zealand

Som vi nævnte er NZRB monopol på spil og online betting, men flere og flere bookmakere ønsker at lokke kunder fra New Zealand med høje bonusser og præmier til spil. Et eksempel på dette er 365bet, som vil tilføje op til 50 €. Men hvis du vil have mere, er der 1xbet, som vil tilføje det dobbelte, som du kan gange på dine væddemål med de højeste odds på markedet.

Indbetalinger og udbetalinger hos 1xbet New Zealand

Ind- og udbetalinger kan foretages med kreditkort som Visa eller MasterCard. Du kan selvfølgelig også bruge klassiske bankoverførsler eller checks, som dog ikke bruges så meget længere. En alternativ måde kan også være elektroniske postanvisninger, som 1xbet tilbyder utallige. Vi kan for eksempel nævne E-Pay eller B-Pay, som bliver brugt mere og mere. Vi har dog også gode nyheder for Bitcoin-elskere. 1xbet er nemlig klar til at acceptere og udbetale de penge, du vinder på denne måde, som stadig vokser i popularitet. Registreringen er klar med det samme, så du behøver ikke at vente på noget og gør det med det samme. Plus, nu med en €100 bonus, som du kan udnytte for at øge dine chancer for at vinde flere penge end hos din bookmaker. Held og lykke og vind væddemål med 1xbet.

Logo 1xbet
100% bonus op til 100 EUR

1xBet registrering1xBet registrering

Bedste alternative bookmaker, hvis 1xbet ikke opererer i dit land:

Logo 22bet

100% bonus op til 122 EUR

Relevante nyheder