GGbet

GGbet_logo
Bonus

Du kan finde den aktuelle bonus på bookmakerens hjemmeside

GGbet Bookmaker Oversigt

GGbet – den første bookmaker inden for eSport

Historien om bookmakeren GGbet begyndte i 2016 med lanceringen af gg.bet. På den måde reagerede virksomhedens ejere på den enorme interesse fra bettorerne for cybersport og var pionerer på markedet. Det, der blev lanceret, var ikke en separat sektion på hjemmesiden, men en spilleportal med udgangspunkt i konkurrencer inden for cybersport. Ifølge uofficielle kilder stammer bettingfirmaet fra Ukraine. Så ejeren af Natus Vincere, eller NaVi – den mest berømte cybersportorganisation i det tidligere Sovjetunionen med hovedkvarter i Kiev – er tæt forbundet med ejeren af det offshore-selskab, der ejer GG.bet.

Hvorom alting er, så promoverer GGbet aktivt sig selv på markedet, indgår partnerskaber med store eSport-organisationer og sponsorerer topturneringer. Dette gør det muligt for kontoret at øge antallet af brugere hurtigt. Succesen ville dog ikke være mulig, hvis virksomheden ikke tilbød spillerne nogle af de bedste betingelser på markedet. Hvad er fordelene og ulemperne for bettorerne på kontoret? Det vil blive diskuteret i dagens anmeldelse.

Licens til hjemmesiden for GGbet

Bookmakerkontoret GGbet bruger international licens 8048/JAZ (bruges på hjemmesiden gg.bet), udstedt af registratoren fra Curacao og lokale tilladelser. Så i Rusland opererer kontoret under licensen № 24 fra den føderale skattetjeneste (dateret 26.06.2012). Det giver virksomheden mulighed for at udføre spilaktiviteter. Det driver også et websted på det nationale domæne i dette land.

At have en licens er en garanti for brugerne, at kontoret overholder standarderne for fair gambling. I tilfælde af at spillerne har tvivlsomme problemer, kan man i henhold til aftalens vilkår bede om hjælp fra supportteamet. Hvordan man kontakter repræsentanter for bookmakeren GGbet vil blive diskuteret i et af de følgende afsnit. Hvis supporten ikke har hjulpet, kan du kontakte retten i Holland (hvis du bruger den internationale version af portalen) eller de lokale domstole (hvis du spiller via hjemmesiden på det lokale marked).

GGbet betting-websted og applikationer

Bookmaker GGbet’s hjemmeside vil blive værdsat af både nye og erfarne spillere. Den har et moderne design i sort og hvidt med tilføjelse af orange farve. Denne kombination ser stilfuld ud og opfylder brugernes krav til sorte temaer (selvom du kan skifte til lyse farver). Desuden er alle oplysninger læselige. Du kan få adgang til de sektioner, du ønsker via top- og bundmenuerne og bruge sidens widgets. Designet er tilpasset alle skærmstørrelser og vises korrekt på populære browsere.

Portalens funktionalitet giver brugerne mulighed for at analysere begivenheder, placere væddemål på forskellige resultater, se spil online, foretage overførsler osv. Siden er hurtig, hvilket også er værd at tilføje til bookmakerens fordele.

Udover hjemmesiden tilbyder GGbet spillerne brugen af applikationer til Android- og iOS-enheder. Downloadlinks er tilgængelige i bunden: du kan downloade installationsfilen til Android fra selve portalen og til iOS fra den officielle markedsplads. Programmernes muligheder er de samme. Med deres hjælp kan spillerne udføre de fleste af de operationer, der er tilgængelige på hjemmesiden: Brugerne kan placere væddemål, administrere deres konto, spille og kontakte support. Derudover bliver appsene konstant opdateret, og deres funktionalitet udvides.

Registrering af nybegyndere hos GGbet

Det første skridt for nye brugere er at oprette en konto. Bookmakeren GGbet tilbyder i modsætning til sine hovedkonkurrenter ikke flere måder for spillere at registrere sig på. Processen med at oprette en konto er dog ikke kompliceret og består af flere trin: Udfyldelse af formularen på siden “Registrering”, indtastning af data i det personlige kabinet og aflevering af kopier af dokumenter til identitetsbekræftelse.

Det er værd at bemærke, at bookmakeren GGbet understøtter et dusin valutaer til kontoen. Dette vil gøre det muligt for bettorerne at vælge den bedste mulighed og ikke betale for meget i kommissioner under overførsler. Derudover tager paskontrollen ikke lang tid. I løbet af denne tid kan spillerne stifte bekendtskab med funktionerne i kabinettet, portalen og vælge interessante begivenheder i prematches.

Kampagne for GGbet-brugere

Siden “Bonusser” indeholder aktuelle og arkivmæssige kampagner fra GGbet. Tilbud til sport, cybersport og spil er tilgængelige her. Op til 10 kampagner i gennemsnit er aktive på siden. Takket være de praktiske filtre efter belønningstype og søgning kan du finde det tilbud, der opfylder bettets behov.

Da bookmakeren GGbet ofte opdaterer sit kampagnetilbud, anbefaler vi at tjekke de aktuelle bonusser på kontorets hjemmeside. I skrivende stund kunne spillerne modtage:

  • Registreringsbonus op til 15000 rubler*. Krediteres til din første indbetaling med 100%, men ikke mere end det angivne beløb.
  • Cashback på 15% for sportsvæddemål. I slutningen af måneden modtager brugeren en belønning på op til 17000 rubler*.
  • Forsikring for eSports-væddemål. Forsikring for væddemål op til 1000 rubler*: i tilfælde af tab får spilleren 100 % tilbage til bonuskontoen
  • Cashback 200% på indskud. I løbet af måneden kan brugerne tjene op til 14000 rubler* i form af cashback for hver indbetaling.

Detaljeret information om kampagnerne er tilgængelig i afsnittet Bonusser.

*Eller det tilsvarende beløb i en anden valuta.

GGbet sport, cyber sportsvæddemål og spil

I de indledende oplysninger er det allerede blevet skrevet, at GGbet primært er en cybersports bookmaker. Derfor er der hundredvis af konkurrencer på alle populære og niche-computerspil tilgængelige på hjemmesiden. Du kan finde disse begivenheder i cybersports-sektionen. Pre-match- og live-spil er tilgængelige samt gratis spiltransmissioner. En yderligere fordel er de detaljerede statistikker om holdene.

Sportsvæddemål kan placeres på siderne “Sport” og “Live”. Det samlede antal tilbud overstiger ikke 500, hvilket er meget mindre end hos konkurrenterne. Bookmakeren GGbet koncentrerer sig primært om populære sportsgrene og topligaer. Oddsene vil heller ikke være de bedste på markedet. Men tilgængeligheden af praktiske værktøjer til at analysere, placere og se væddemål giver bookmakeren et forspring i kapløbet mod andre bookmakere.

Spil er tilgængelige i casinoafsnittet. Flere tusinde spilleautomater, kortspil, roulette, bingo og andre aktiviteter er tilgængelige på siden. Bookmakeren udvikler også aktivt denne sektion og tilføjer hele tiden nye tilbud. Derfor vil brugerne sætte pris på spilunderholdningen og vil være i stand til at finde et interessant spil på hjemmesiden.

Indbetalings- og udbetalingsmuligheder for GGbet

Brugere af GGbet kan bruge standard betalingsinstrumenter til at indbetale og hæve penge fra deres konto. Desværre er oplysningerne om betalinger ikke sat i en separat sektion og er tilgængelige i det personlige kabinet. Spillere behøver dog ikke at bekymre sig, bookmakeren understøtter alle populære tjenester:

  • Visa og MasterCard betalingskort.
  • Overførsler til bankoplysninger (tilgængelig i visse lande).
  • Sticpay, Skrill og Giroplay e-wallets.
  • ecoPayz, Neosurf, Sofort og Neteller.
  • Overførsler fra mobilkonti til TELE2, Beeline, Megafon, Vodafone osv. (tilgængelig i nogle lande).

GGbet opkræver ikke gebyrer for overførsler fra/til din konto, hvilket ikke er tilfældet med betalingstjenester. Du bør tjekke deres gebyrer for at minimere dine tab.

GGbet: Kundesupport

Bookmakeren GGbet giver spillerne standardkanaler til at få support. Hvis spillerne ikke finder svar i afsnittet Generel information, kan de skrive til e-mailen, chatte eller ringe til telefonnummeret. Specialisterne er tilgængelige døgnet rundt og giver hjælp på et dusin sprog, herunder russisk. Svartiden hos bookmakerens repræsentant afhænger af den valgte kanal. For e-mails tager svaret i gennemsnit 30 minutter, hotlinen 5 minutter og chatten 3 minutter.

Telefonnumre og e-mailoplysninger kan findes på hjemmesiden (sidefod). Chat er tilgængelig efter at du har logget ind på din personlige profil og er placeret i nederste højre hjørne af siden.

GGbet: Konklusioner om bookmakeren

GGbet er den første bookmaker (dukkede op i 2016) til at satse på cybersport. Gamere, der ser deres yndlingsholds kampe i populære computerspil, vil derfor få et praktisk værktøj til at satse. Ud over cybersportbegivenheder tilbyder bookmakeren brugerne væddemål på sport og spil (spilleautomater, kortspil, roulette). Derfor vil GGbet betting-selskabet være af interesse for alle brugere.

De vigtigste fordele ved bettingfirmaet, der gør det muligt for det at bevæge sig på det europæiske marked og det post-sovjetiske rum, er: et praktisk websted og applikationer, et interessant tilbud om cyberbetting, døgnet rundt support på et dusin sprog og en række forskellige anmeldelser. Ulemperne ved virksomheden omfatter et lille udvalg af sportsbegivenheder og gennemsnitlige odds. Derudover er antallet af betalingsmetoder ringere end topkonkurrenterne. Disse ulemper er dog ikke så kritiske og gør det muligt for GGbet at øge antallet af væddemålere aktivt.

Populære spørgsmål og svar om GGbet:

✅ Er GGbet licenseret?

GGbet er en lovligt opererende bookmaker. Virksomheden er licenseret af registratoren fra Curacao, hvilket gør det muligt at acceptere spillere på gg.bet. Portalens tjenester kan bruges af spillere fra hele verden. Derudover er bookmakeren kommet ind på markedet i nogle lande, hvor offshore licenser ikke accepteres. For eksempel i Rusland har kontoret modtaget en tilladelse fra den russiske føderale skattetjeneste. Virksomhedens lokale hjemmeside er også tilgængelig her.

💵 Hvilken tilmeldingsbonus er tilgængelig hos GGbet?

Nye brugere kan få en fin startbonus på op til 15000 rubler eller det tilsvarende i en anden valuta. Den krediteres på indbetalingstidspunktet og svarer til indbetalingsbeløbet (uden at overstige den maksimale belønning). Pengene krediteres til en ekstra konto og skal omsættes inden for 30 dage. Detaljer kan findes under bonusser.

📱 Er GGbet-mobilappen tilgængelig for spillerne?

Spillere, der placerer indsatser fra smartphones, kan installere mobilappen fra GGbet. Du kan finde download-links på hjemmesiden – gå til footeren. Bemærk venligst, at installationen af appen på Android sker manuelt, og installationsfilen downloades fra bookmakerens hjemmeside. IOS-appen er tilgængelig på AppStore, hvilket gør det muligt at installere den automatisk.

💳 Hvilke betalingsmetoder er tilgængelige hos GGbet?

Brugere kan indbetale og hæve penge fra deres GGbet-konto uden nogen kommission fra bookmakeren. Overførsler via Visa og MasterCard, e-wallets Skrill, Giroplay og andre, betalingssystemer Neteller, Neosurf osv. kan bruges til disse operationer. Også i nogle lande understøttes overførsler via bankoplysninger og brug af midler på mobiloperatørkonti.GGbet_logo

Du kan finde den aktuelle bonus på bookmakerens hjemmeside