Intro

Virtuelle turneringer og spil hos 22Bet

Киберспортивные ставки 22Бет
I moderne væddemål får cybersport mere og mere opmærksomhed. Hermed mener vi en hold- eller individuel konkurrence i det virtuelle rum via video- eller computerspil. Da mange lande i verden, herunder Ukraine, anerkender eSport som en officiel sport, tilføjer bookmakerne villigt sådanne begivenheder til deres hjemmeside. 22Bet er også meget opmærksom på cybersportsvæddemål. Kontorets hjemmeside tilbyder et bredt udvalg af væddemål på cybersportbegivenheder. Så i denne artikel vil vi fortælle dig, hvilke virtuelle turneringer og spil der er tilgængelige hos 22Bet, og hvordan du kan satse på cybersport.

Popularitet af eSport-turneringer fra 22bet

I 2020 så mere end 5,8 millioner unikke seere cybersportsbegivenheder i SNG i 2020. Stigningen i sektoren er 277 % i forhold til 2019. Disse oplysninger stammer fra tjenesten eSports Charts, som analyserer udviklingen af det indenlandske eSportsmarked.

Væksten af tilskuere i sektoren for computerspil bliver lettet af populariseringen og anerkendelsen af computerturneringer som en sport. Desuden nyder et stigende antal computerspilsentusiaster at se andres kampe og forsøge at lære deres færdigheder. Desuden overgår computersporten med hensyn til skuespil enhver sportsdisciplin, hvad angår skuespil. Hver konkurrence imponerer med spektakulære special effects, og præmiepengene vokser eksponentielt. Så det er ikke underligt, at antallet af spillere i denne niche vokser med stormskridt. Og væddemål på eSport er blevet ekstremt populært blandt computerspilsentusiaster.

Bettingfirmaet 22Bet holder sig ajour og opdaterer løbende listen over tilgængelige eSports-discipliner. Et bredt lineup giver dig masser at vælge imellem og tilfredsstiller både begyndere og professionelle. Tilgængeligheden af eSports discipliner og kampe hos 22Bet afhænger af turneringsaktiviteten i verden. Det samlede antal begivenheder pr. dag kan være op til 100. Antallet af væddemål, som brugerne placerer på eSports, måles i titusindvis pr. dag.

Ставки на киберспорт 22Бет

e-Sport væddemål tilbud fra 22Bet

22bet tilbyder et bredt spænd på e-sports kampe. Væddemål kan placeres før kampen – i pre-match eller i Live mode (læs også om live sportsvæddemål hos 22Bet på vores hjemmeside). En bred begivenhedsliste giver dig mulighed for at satse i følgende formater: vinder, dobbelt odds, handicap, total, nøjagtig score og andre. Du kan satse på et udvalg af individuelle runder samt på turneringen som helhed. Væddemål på resultatet af en enkelt kamp eller et enkelt spil, kendt som single bets eller multiple bets, er en prognose for flere begivenheder. En af fordelene ved eSport er høje odds. Portalen har også en sweepstakes med et tilbud om at gætte udfaldet af begivenheder og endda vinde jackpotten.

De mest populære computerspil blandt 22Bet-brugere er CS:GO, Dota 2 og LoL. Der afholdes turneringer næsten hver dag, som tiltrækker et publikum på mange millioner. Dette tiltrækker sponsorer, som ønsker at promovere deres brand blandt mesterskabets seere. Derfor er præmiepuljerne i hver af turneringerne blevet mangedoblet i de seneste år.

Du kan dog også finde væddemål på andre eSport-spil på 22Bets hjemmeside:

  • Global Offensive.
  • Afdeling af Tank.
  • Star Craft 2.
  • FIFA.
  • Call of Duty.
  • Warcraft 3 osv.

Cyberfodbold, håndbold, volleyball, hockey, cricket osv. kan nævnes som et separat område. Derudover kan brugere af 22bet spille gambling kortspil, nautisk kamp, terninger og andre, som finder sted i realtid mellem cybersportspillere.

Det samlede antal væddemål på 22bet cybersport når op på flere hundrede og afhænger af ugedagen. Du kan tjekke tilbuddet på cybersport-siden og de respektive underafsnit “Line” eller “Live”.

Ставка на киберспорт 22Бет

Placering af dine væddemål på eSport hos 22Bet

For at kunne placere et korrekt væddemål på eSport hos 22bet skal du først forstå spillet, de grundlæggende regler og processen. For eksempel er CS:GO et skydespil, og ved at satse på det stærkeste hold kan man vinde; Dota 2 er et strategispil; League of Legends er et rollespil med realtidsstrategielementer.

Når du har lært de enkelte spils funktioner at kende, kan du se funktionaliteten på 22Bet-webstedet. Detaljerede statistikker om cyber sportsbegivenhederne er tilgængelige for spillerne. Dette hjælper spilleren med at lave en analyse og placere et væddemål. Derudover tilbyder 22Bet brugerne gratis udsendelser til alle de kampe, som der kan satses på.

Cyber sportsvæddemål er tilgængelige 24 timer i døgnet og foregår på samme måde som sportsvæddemål hos 22Bet. For at danne et væddemål skal du gå ind på bookmakerens hjemmeside i sektionen “Cybersport” og finde den ønskede kamp. Som tidligere nævnt kan det være en pre-match eller en realtidsbegivenhed. Vælg derefter en passende begivenhed (kamp, turnering), åbn indholdsfortegnelsen for cybersportbegivenheden, find det odds, som væddemålet skal indgås på. Tilføj derefter begivenheden til spillesedlen ved at klikke på oddset. Herefter angiver vi beløbet i sedlen og bekræfter væddemålet på cybersport i 22Bet.

Du kan følge resultaterne af din spilleseddel i dit personlige kabinet – spilhistorik. Efter konkurrencens afslutning finder beregningen af gevinster automatisk sted inden for 5-8 minutter, og i “Live” – inden for 10 minutter.

Til sidst vil vi gerne påpege, at i eSport skal du have en god strategi og en gennemtænkt taktik. Hvis du ikke har din egen strategi, kan du bruge systemer og tips fra professionelle. Du kan f.eks. læse materialerne fra vores “School of Betting”, som du finder linket til i topmenuen på siden.

Relevante nyheder