Intro

Hvordan sletter jeg min 22Bet-konto?

Личные данные 22Бет
Hvis du spekulerer på, hvordan du sletter din spilkonto hos 22Bet, har du enten tabt et stort beløb og ønsker at afslutte dine spil, eller du har besluttet dig for at gå på den sikre side og tjekke alle mulige flugtveje, før du begyndte hos 22Bet. Det er dog ikke de eneste tilfælde, hvor det er værd at passe på personlige oplysninger. En spiller bør sikre sig, at alle hans personlige oplysninger ikke vil blive givet til tredjeparter og brugt uden hans viden. Så denne artikel vil fortælle dig, hvordan du sletter 22Bets konto.

Hvordan kan du slette din 22Bet-konto?

For at gentage en slidt vittighed, har vi 2 nyheder (men begge ikke særlig positive): Det er umuligt at slette 22Bets konto helt med alle data. Kontoret opererer på baggrund af en offshore-registrering. Den internationale licens i Curacao blev udstedt den 18.11.2018 og er gyldig i 5 år, dvs. indtil 2023. Kontoret har ingen andre licenser, det er ikke reguleret i Ukraine og Rusland. Derfor er 22Bets hjemmeside blokeret på den Russiske Føderations område. Følgelig kan vi ikke være 100 % sikre på, at dine data er et sikkert sted. Men der er gode nyheder: I al den tid bookmakeren har været i drift, har der ikke været en eneste præcedens med videregivelse af spillernes data, selv efter at de er blevet blokeret for overtrædelse af brugsreglerne.

Så det er desværre ikke muligt at slette 22Bets profil med alle spillerens personlige data og spilhistorik. Uanset hvor meget du søger efter det, kan du ikke finde denne funktion i dine profilindstillinger. Den findes simpelthen ikke. Hvis du laver en forespørgsel til den tekniske support hos 22Bet, vil du sandsynligvis få følgende svar: “Vi kan ikke slette din konto, men du kan stoppe med at bruge den”.

Настройки профиля 22Бет

I henhold til vores vilkår og betingelser vil manglende aktivitet på din profil i en periode på 90 dage resultere i en deaktivering af din konto. Så hvis du ikke foretager dig noget og ikke logger ind på din profil i 3 måneder, vil din konto blive indefrosset. Det er netop “frosset”, for du kan stadig genoprette adgangen, hvis du ønsker det. På den måde giver kontoret spilleren en slags forsikring i tilfælde af en forhastet handling (f.eks. et stort tab og et ønske om at stoppe spilleaktiviteterne med det samme). Desuden delte nogle spillere på tematiske fora, at de kunne logge ind på deres konto uden problemer selv efter 4 måneder. Med andre ord er der ingen bekræftelse på, at kontoen automatisk bliver “frosset”.

Bortset fra inaktivitet er der hurtigere måder at få en konto blokeret på. Dette er velegnet til spillere, for hvem betting er blevet en dårlig vane, og de ønsker at gøre en ende på det, men er ikke sikre på deres udholdenhed. Du kan fremprovokere en blokering af 22Bets profil ved at bryde de interne regler for brug. Disse omfatter:

  • Væddemål på matchfixing.
  • Brug af forskellige svigagtige ordninger, placering af væddemål på “gafler”.
  • At være direkte deltager i spillet eller kampen og påvirke resultatet (dette gælder for trænere og dommere).
  • Forsøg på at oprette flere profiler.

Disse er mere radikale metoder, og der er ingen vej tilbage efter dem. Hvis en konto bliver blokeret af kontoret, er den oftest permanent blokeret. Desuden kan bookmakerne udveksle oplysninger om snyderes og lovovertræderes konto, og bettingverdenen vil blive lukket for dig ikke kun på 22Bet, men også på andre bettingbutikker.

Запрос администратору 22Бет

Hvordan sletter jeg mine oplysninger fra 22Bet?

Som vi allerede har skrevet ovenfor, er der ingen juridisk garanti for borgere fra Ukraine, Rusland og andre lande for, at deres data bliver slettet permanent og uigenkaldeligt. Desuden har bookmakere en sådan tendens til at opbevare brugernes personlige data i mindst 10 år. På denne måde forsikrer de sig primært mod oprettelse af multikonti (når en spiller opretter flere profiler). Dette er forbudt i henhold til reglerne hos bettingfirmaet 22Bet, og sådanne konti vil blive blokeret med det samme. For det andet kan bettingbutikkerne gensidigt udveksle oplysninger om snydere og lovovertrædere for at beskytte sig mod deres intriger på forhånd.

Det eneste du kan gøre er at slette alle mulige kontaktoplysninger (telefonnumre, e-mail osv.) i dit personlige skab, før du beslutter dig for at afslutte spilverdenen. Men det er ikke alle oplysninger, der kan slettes fra din profil. Nogle felter er blokeret. Du bør også sende en anmodning til teknisk support om at fryse din konto efter 3 måneder. Desværre er der ingen anden effektiv måde at slette dine data fra 22Bet på.

Relevante nyheder