Intro

Den gamle version af 1xBet: funktioner og forskelle

1хБет старая версия
Den første lite-version af 1xBets websted blev lanceret i 2012, da virksomheden løste licensproblemet. Et førende webstudie på spilmarkedet arbejdede på oprettelsen af platformen. Takket være dette er hjemmesiden på den ene side enkel og ligetil, og på den anden side funktionel og multitasking. Således tiltrak webstedet hurtigt tusindvis af fans verden over. Men efterhånden som projektet voksede, voksede bookmakerens hjemmeside også. Men dette var ikke til mange spillers smag. Det er derfor, at de leder efter en gammel version af 1xBet. Hvad er dens funktioner, og hvordan adskiller den gamle portal sig fra den nye?

Logo 1xbet
100 % bonus op til 100 EUR

1xBet registrering1xBet registrering

Oversigt over den gamle version af siden 1xbet

Den sidste større opdatering af 1xBet-webstedet fandt sted i 2019. I skrivende stund, 2021, er der allerede udviklinger af den nye portal, som aktivt tilbydes brugerne. Hvis du går ind på det officielle 1xBet-websted kan du se ordet “New” ved siden af logoet og et hint om udseendet af en hurtigere og mere bekvem version af portalen.

Derfor er den gamle version af 1xBets hjemmeside fra i dag den version, der blev frigivet i 2019. Hvis en spiller leder efter en tidligere version, kan man kun tjekke designet på blogs og fora eller gå til websidens arkivtjeneste (archive.org) og se billeder af hjemmesiden i fortiden.

Смена версии сайта 1хБет

Den gamle version af 1xbet er kendetegnet ved tilstedeværelsen af flere niveauer af menuen i overskriften på webstedet. På det første niveau kan du gå til app-downloads, betalingsmetoder, statistik eller logge ind eller oprette en konto. På det andet niveau kommer du til sektionerne for væddemål og spil. Det samlede antal menupunkter er 14, sammenlignet med 9 i den tidligere version.

Arbejdsskærmen er opdelt i 3 dele: I midten er der et område med oplysninger om væddemål og spil, i højre side er der en login-widget, bonusser og vigtige spil, og i venstre side er der et filter for begivenheder eller spil og yderligere oplysninger om kampe.

Styrkerne ved det gamle 1xBet-websted omfatter nem navigation (takket være menuer og widgets kan du hurtigt gå til den ønskede sektion), intuitiv grænseflade, responsivt design og cross-browser (siderne vises korrekt på forskellige brugerenheder). Samtidig langsom indlæsningshastighed gennem et stort antal scripts, overbelastning af skærmen med begivenheder – de vigtigste ulemper ved den gamle version af 1xbet. Den nye version af portalen har formået at løse en af disse mangler, nemlig at øge hastigheden på webstedet. Selvom holdet bør arbejde yderligere på at optimere platformen.

1xbet gamle version: Log ind på portalen

Som nævnt i artiklen “Sådan logger du ind på 1xBet” er der i dag to versioner af sitet til rådighed for brugerne – den nye og gamle version af 1xbet. Portalens opdaterede design og funktionalitet er stadig i testfasen. Derfor tilbyder bookmakeren spillerne at skifte til den nye version på egen hånd og gør dette skridt ikke obligatorisk endnu. Spillere kan således logge ind på den gamle side af kontoret på den officielle adresse 1xbet.com.

På fora og hjemmesider kan du finde materialer om angiveligt alternativ adgang til webstedet 1xbet via et spejl. I dette tilfælde forblev designet af webstedet det gamle, så spillerne var behagelige til at bruge portalen. I virkeligheden er dette ikke tilfældet. Alle officielle bookmaker-spejle har det samme design som hovedversionen. Det kan være i den gamle eller nye version. Derfor forlader virksomheden ikke 1xbet spejlsites med gamle versioner af designet.

1хБет новый сайт

Opgradering fra den gamle til den nye version af 1xBet

Den nye version af 1xbet-webstedet har flere fordele i forhold til den gamle version. For det første fungerer den hurtigere på alle typer enheder, som vi skrev om tidligere. For det andet er antallet af betting-funktioner i den nye version meget større. For det tredje er der nye sektioner med svar på populære spørgsmål. Alt dette gør det behageligt at bruge den nye version af siden.

Hvis en spiller beslutter sig for at skifte fra den gamle version af 1xBet til den nye, er det det værd at gøre det:

  • Klik på ordet “Ny” ved siden af virksomhedens logo og følg linket, der vises i pop-up vinduet.
  • Skriv lite.1xbet.com i din browsers adresselinje.

Det er muligt, at den nye version med tiden vil erstatte den gamle 1xbet hjemmeside. Men fra 2021 ser grænsefladeændringen således ud.

Relevante nyheder