Intro

1xbet Congo

Siden juli 2016 har spil været reguleret af det nationale lotteri Sonal, som selv accepterer væddemål på både indenlandske og udenlandske sportskampe. Men væddemålere i landet søger i stigende grad efter mere lukrative odds og bonusser, som de især kan få hos udenlandske bookmakere Fordi der er så mange af dem, bringer vi dig en artikel, der vil hjælpe dig med at kontakte en professionel, der er verificeret over hele verden.

Spilmuligheder hos 1xbet

For en legende registrering får du op til 100 euro i bonus til at starte med, som 1xbet krediterer på din første indbetaling. For at holde dig loyal er der også løbende bonusser, som du kan se frem til, når du fortsætter med at placere væddemål og spille spil. Udover det klassiske casino med poker eller andre spil kan du satse med nogle af de højeste odds på online sportsbøger. Selvfølgelig er der 24/7 support, som ikke behøver at blive nævnt, samt en mobil app med mange funktioner, der holder dine indsatser og gevinster i lommen til enhver tid.

Online væddemål i Congo

Gambling i Congo er reguleret af førnævnte Sonal, som selv tilbyder sportsvæddemål på mere end blot lokale kampe. Det er et nationalt lotteri, men det tilbyder ikke de høje odds, som du kan finde hos de store udenlandske spillere. Desuden er der ingen onlineudbyder med base i Congo, så onlinemarkedet er ikke reguleret i forhold til det reelle marked. Og denne kendsgerning tvinger også de lokale til at kigge lige uden for Congo, hvor de kan få meget højere odds eller en bonus på det samme spil bare for at tilmelde sig.

Indbetalinger og udbetalinger hos 1xbet Congo

Hvis du vælger kreditkort, så er Visa, MasterCard, samt Maestro tilgængelige. Den anden mulighed er e-wallets, som sikrer anonymitet fra din bank, men også en hurtig måde at overføre penge uden for betting-siden. E-Pay eller B-Pay wallets er eksempler herpå, som også kan bruges til at købe forskellige produkter online. Kryptovalutaer er også nye, og 1xbet Congo tilbyder flere af dem. Blandt de mest kendte er Bitcoin, som fortsat vokser i popularitet, og som tilbyder en af de sikreste metoder til onlineoverførsler. Siden opregner også andre betalingsmetoder, som du kan finde nederst på siden. Tak fordi du læste så langt, og vi ønsker dig mange vindende væddemål med 1xbet Congo.

Logo 1xbet
100% bonus op til 100 EUR

1xBet registrering1xBet registrering

Bedste alternative bookmaker, hvis 1xbet ikke opererer i dit land:

Logo 22bet

100% bonus op til 122 EUR

Relevante nyheder