Intro

1xbet Malawi

Sportsvæddemål er et lovligt tidsfordriv i Malawi og er meget populært blandt de lokale. Det eneste licenserede væddemålsselskab i landet er Premier Bet, som nu tilbyder sine tjenester online. Malawiske spillere kan dog også henvende sig til udenlandske bookmakere, da de tilbyder højere odds og bunos, der øger gevinsterne. Og det er bookmakeren 1xbet Malawi, som er emnet for dagens artikel.

Spilmuligheder hos 1xbet

Efter en vellykket registrering får du en bonus på op til €/$100, hvilket er blandt de højeste i online-miljøet. Dette bliver kun toppet op med løbende bonusser, der venter dig under efterfølgende spil. Hos 1xbet kan du ikke kun spille casino poker eller roulette, men også placere væddemål med nogle af de højeste odds hos bookmakerne. Den enkle og hurtigt forståelige hjemmeside suppleres af en mobil app, der holder dig i kontrol med dine indsatser og gevinster

Onlinevæddemål i Malawi

Som vi nævnte i starten, er Premier Bet en af de eneste licenserede sportsbooks, der indtil for nylig kun tilbød rigtige væddemål. Online-miljøet er nyt i denne virksomhed, og derfor foretrækker de lokale at henvende sig til udenlandske udbydere, som har mere erfaring og højere odds. Online-miljøet er ikke særlig reguleret i landene, så det kan betale sig at kigge efter en verificeret udenlandsk bookmaker, hvilket inkluderer 1xbet Malawi. Nogle af de mest populære sportsgrene i landet omfatter fodbold, atletik samt netball.

Indbetalinger og udbetalinger hos 1xbet Malawi

Den nemmeste måde at foretage en indbetaling på er med Visa, MastedCard, men også Maestro. Den anden mulighed er elektroniske tegnebøger, som også bruges til online køb og derfor ikke tiltrækker sig så meget opmærksomhed fra din bank, som kan vurdere disse transaktioner negativt. E-Pay, B-Pay eller FastPay er eksempler herpå, men du kan finde mange andre på 1xbet’s hjemmeside. Kryptovaluta-elskere vil dog også komme til deres ret, da de ikke kun er forberedt på Bitcoin hos 1xbet Malawi, men også på alternativer, som er ved at vokse i popularitet. Tak fordi du tog dig tid til at læse vores artikel, og vi ønsker dig held og lykke!

Logo 1xbet
100% bonus op til 100 EUR

1xBet registrering1xBet registrering

Bedste alternative bookmaker, hvis 1xbet ikke opererer i dit land:

Logo 22bet

100% bonus op til 122 EUR

Relevante nyheder