Intro

1xbet Ungarn

I Ungarn, hvor hasardspil har været lovligt siden 1991, er der et monopol kaldet TippMix, som fastsætter oddsene på fodboldsportsvæddemål. Dette er ikke den eneste grund til, at ungarske spillere er afhængige af udenlandske virksomheder, der tilbyder meget højere odds og tilmeldingsbonusser, som de ikke er vant til hos ungarske bookmakere. I denne artikel finder du information om de højeste odds og bonusser, som du kan få ikke kun for registrering, men også information om professionelle spillere i denne branche.

Spilmuligheder hos 1xbet

Det starter med registrering, som belønner op til 100 € for din første indbetaling, som du kan satse for at øge dine gevinster, som 1xbet krediterer din konto. Det slutter dog ikke med topbonussen, da der venter masser af andre præmier og bonusser på dig i løbet af andre spil og indsatser. Det er ikke kun takket være de højeste odds, som 1xbet Hungary tilbyder inden for sportsbetting, at de er blandt de professionelle, som du kan stole på, ligesom utallige andre ungarske fans. Mobilapp-entusiaster vil også komme til at få en god oplevelse, da både hjemmesiden og den førnævnte app er meget enkel og intuitiv at forstå. .

Den online kulisse til Ungarn

Takket være det førnævnte monopol TippMix, som er et datterselskab af Szerencsejáték Zrt, er markedet for udenlandske bookmakere et af de mest populære, fordi de førnævnte selskaber holder oddsene for sportsvæddemål ret lave, og chancerne er meget højere i udlandet. Derfor kommer selskaberne frem med indgangsbonusser, der spænder fra €10 til de nævnte €100 fra 1xbet, hvilket hører til blandt de højeste grænser, du kan få sammenlignet med andre.

Indbetalinger og udbetalinger hos 1xbet Hungary

De mest anvendte betalingsmetoder er Visa, MasterCard og også Mestro. En enklere metode, hvis du spiller ofte og bruger flere bookmakere, er e-wallets. Du finder ikke utallige af dem hos 1xbet, men for eksempel E-Pay eller B-Pay fungerer fint. Den nyeste metode, som fortsat vokser i popularitet, er Bitcion-valutaer, som giver den højeste grad af sikkerhed og fungerer både til udbetalinger og indskud på kontoen. Vi ønsker held og lykke til alle spillere, der bruger 1xbet Hungary og henter deres €100 bonus, der venter på dig for at tilmelde dig.

Logo 1xbet
100% bonus op til 100 EUR

1xBet registrering1xBet registrering

Bedste alternative bookmaker, hvis 1xbet ikke opererer i dit land:

Logo 22bet

100% bonus op til 122 EUR

Relevante nyheder