Intro

1xbet Norge

Norge er i øjeblikket et af de lande, der i høj grad regulerer alle former for spil og væddemål. Der er kun to bookmakere, der har officiel tilladelse til at acceptere, gennemføre og udbetale væddemål. Regeringens forklaring er baseret på behovet for at regulere et eventuelt overdrevent forbrug på grund af de store indtægter, som nordmændene har. På trods af denne virkelighed ved vi dog, hvordan vi kan øge vores chancer for at vinde uden for norske virksomheder, for eksempel hos 1xbet Norway, som giver €100 som bonus ved første indbetaling.

Spilmuligheder hos 1xbet

1xbet er en af de professionelle spillere inden for online bettingbranchen. Her kommer både klassiske casinospillere og fans af sportsvæddemål til deres ret, hvilket er tilladt i Norge hos de to ovennævnte selskaber med licens, men med langt dårligere odds end dem, som andre uden licens tilbyder. Det er også derfor, at der findes 1xbet Norge, som tilbyder nogle af de højeste odds og bonusser, ikke kun på din første indbetaling, men også efterhånden som dine indsatser fortsætter.

Online væddemål i Norge

Kun to selskaber tilbyder officielt online betting i Norge. Nærmere bestemt Norst Tipping og Rikstoto, men du finder kun sportsvæddemål hos disse selskaber. Disse programmer vil flytte dig til et andet internetforbindelsespunkt, så du kan bruge 1xbet fuldt ud uden begrænsninger. Det drejer sig om NordVPN og Windscribe, som vi har testet og varmt kan anbefale

Indbetalinger og udbetalinger hos 1xbet Norge

Populære ind- og udbetalingsmetoder omfatter elektroniske tegnebøger som B-Pay.og E-Pay, som blot er nogle af de mange, som 1xbet tilbyder. På grund af regeringens forordning om at blokere banker fra at genoplade spillemuligheder, anbefaler vi ikke at bruge traditionelle bankoverførsler eller kort. Hvis du er fan af Bitcoin-valutaen, så er 1xbet klar til at acceptere dit indskud eller udbetale dig i denne valuta. Registrering tager et par minutter, så start nu og få glæde af op til 100 EUR og andre bonusser under dit spil. Held og lykke!

Logo 1xbet
100% bonus op til 100 EUR

1xBet registrering1xBet registrering

Bedste alternative bookmaker, hvis 1xbet ikke opererer i dit land:

Logo 22bet

100% bonus op til 122 EUR

Relevante nyheder