Intro

Sportsvæddemål fra 20Bet

Ставки на спорт 20Бет
20Bet’s kerneforretning er væddemål på sport og cybersport. Mere end 1.500 resultater er tilgængelige for brugerne, så de kan placere væddemål på mere end 150 markeder. Et sådant tilbud kunne ikke gå ubemærket hen af erfarne bettorere. Derfor får sportsvæddemål fra 20bet høje anmeldelser fra kontorets stamkunder. Hvad er deres funktioner, og hvordan man placerer sportsvæddemål på siden – beskrevet nedenfor.

Sportsvæddemål hos 20bet: pre-match og in-play

Som allerede nævnt i indledningen har 20Bet mere end 30 sportsdiscipliner i deres sortiment med i alt 150 markeder. Bookmakeren tilbyder både traditionelle og eSport-kampe til væddemål. I det første tilfælde kan spilleren satse på populære discipliner (fodbold, hockey, tennis, basketball, boksning osv.) samt mindre almindelige sportsgrene (vandpolo, cricket, dart og badminton). Det mest populære spil på siden, med gode vinderchancer, er dog fodbold. Spillene og mesterskaberne for denne sport er de mest populære. I det andet tilfælde tilbyder 20Bet spillerne væddemål på alle populære computerspil. Vi vil tale mere detaljeret om dem i det sidste afsnit af artiklen.

På 20Bet’s hjemmeside kan du placere alle populære sportsvæddemål:

  • Single – væddemål på én sport og ét udfald af én begivenhed.
  • Ekspresvæddemål er væddemål på flere uafhængige udfald.
  • Systemspil er spil på den komplette kombination af kampe.
  • Kæder – væddemål, der omfatter flere enkeltspil på begivenheder med et uafhængigt udfald osv.

Sportsvæddemål hos 20bet er også tilgængelige for pre-match events og live kampe. Du kan se tilbuddene om begivenheder i sektionerne “Sportsbetting” og “Live Betting” på spilportalen.

Ставки в лайве 20Бет

Fordelen ved at spille på sport hos 20Bet, udover den flotte velkomstbonus som 20Bet har, er de gode odds. De er gennemsnitlige for bookmakere, både for pre-match betting og live betting. Dette vil være et klart plus for læsere, der ikke er bekendt med kontorets tilbud.

Placering af sportsvæddemål hos 20Bet

Ifølge bookmakerens regler er det kun registrerede 20Bet-spillere, der er myndige, der kan placere sportsvæddemål. Vi har allerede skrevet om, hvordan du opretter en konto og verificerer dine oplysninger i en separat artikel.

Så det første skridt for at placere dine væddemål hos 20Bet er at registrere og/eller logge ind på vores kabinet. Derefter skal vi afgøre, om du vil spille i pre-match eller live-mode. Det andet trin afhænger af det – at gå til siden “Sportsbetting” og “Live Betting” med tilbuddet om sports- og cybersportbegivenheder.

Det næste skridt er, at spilleren skal vælge sport, mesterskab og den specifikke kamp. Brugeren skal læse listen over begivenheder og vælge resultatet af begivenheden. Derefter skal du klikke på oddset og tilføje valget til spillesedlen. Det sidste trin er at vælge 20Bet sportsvæddemål som beskrevet ovenfor, vælge indsatsbeløbet og placere indsatsen.

For at satse korrekt på sport skal du vide en masse om konkurrencetypen, holdets eller spillernes svagheder og styrker. Du skal bruge meget tid på at analysere spillet for at spille på pre-match, og endnu mere for in-play væddemål. For begyndere anbefaler vi vores Betting School, som du kan finde et link til i menuen. Den indeholder tips til korrekt og vellykket væddemål.

Vær også opmærksom på, at minimumsindsatsen på 20Bet er 10 amerikanske cent eller tilsvarende i en anden valuta. Med en så lav adgangsgrænse kan alle spillere placere enkelt- og kombinationsvæddemål.

Спортивная ставка 20Бет

Spil på eSport fra 20Bet

I disse dage er computerspil blevet en officiel sport, og de kampe og turneringer, der finder sted, tiltrækker skuespil og special effects. Så det er ikke underligt, at bookmakeren 20Bet er meget opmærksom på denne retning. På bookmakerens hjemmeside kan du i sektionen “Cybersport” spille på sådanne spil døgnet rundt:

  • Dota 2.
  • StarCraft.
  • Counter Strike GO.
  • League of Legends.
  • King of Glory.
  • FIFA og meget mere.

Dota 2, CS:GO og League of Legends er de mest populære cybersport-turneringer, der samler millioner af tilskuere. Derfor er disse begivenheder det største antal på 20Bet’s hjemmeside. Det samlede antal af alle spil til væddemål er over hundrede.

Væddemål på cybersport i 20Bet er formet på samme måde som sportsvæddemål. Du kan satse på enkelte runder og hele turneringen, lave enkeltspil eller ekspresspil, satse på pre-match eller i realtid. Bookmakeren tilbyder gode odds og udvider hele tiden sit tilbud. Derfor vil erfarne spillere kunne finde alle populære turneringer fra computerspillene.

Til eSports-væddemål skal du – ligesom ved almindelige sportsgrene – analysere kampene nøje, bruge smarte taktikker og bruge en effektiv strategi. Du kan få denne viden på vores hjemmeside, i sektionen bettingskole.

Relevante nyheder