Intro

1xbet USA

Der var gode nyheder til spillerne i 2018, da Højesteret annullerede en føderal lov fra 1992, som helt forbød sportsvæddemål. Indtil da havde amerikanske spillere spillet ulovligt hos udenlandske bookmakere. Men da det er store penge, der kan hjælpe statskasserne, besluttede Højesteret at legalisere denne form for underholdning. Derfor forventes en stor vækst i denne industri, og vi bringer dig info om en af de bedst vurderede bookmakere på verdensplan. I øjeblikket accepterer de ikke spillere fra dette land endnu, men vi tror, at situationen vil ændre sig når som helst takket være den ændrede lov, og du vil vide, hvem du skal satse med.

Spilmuligheder hos 1xbet

Vores foretrukne virksomhed er bookmakeren 1xbet, som opererer globalt og derfor allerede har oparbejdet en god portion erfaring. Helt i starten får du en sign-up bonus, som kan være op til 100 EUR/USD. Denne udbetales ved den første indbetaling og efterfølges af løbende bonusser, som 1xbet bruger til at belønne dig for din tillid ved efterfølgende væddemål og spil. Du kan vælge mellem flere spil i online casinoet, herunder poker eller live roulette, men du kan også satse her med nogle af de højeste odds, der tilbydes af online bookmakere. Selvom det i øjeblikket ikke accepterer spillere fra USA, tror vi, at denne situation snart vil ændre sig takket være nye love, der har været på plads siden 2018.

Onlinevæddemål i USA

2018 oplevede en vigtig omvæltning, da Højesteret nedlagde en føderal lov, der forbød sportsvæddemål i hele USA. Indtil da måtte spillerne bruge udenlandske bookmakere, som accepterede amerikanske spillere ulovligt. Det anslås, at lokalbefolkningen i 2018 spillede for mere end 150 milliarder dollars, og derfor vil statskassen se en ny høj indtægt fra denne sektor. Som følge heraf forbereder bookmakere og spillere sig i øjeblikket på den nye vind, som legaliseringen vil give landet.

Indbetalinger og udbetalinger hos 1xbet USA

Den hurtigste måde er med MasterCard, Visa, samt Maestro. Derudover er elektroniske tegnebøger også meget udbredt, hvilket er en interessant måde at arbejde med penge på internettet på. E-Pay eller B-Pay er eksempler på disse wallets, men mange andre er listet i 1xbet betalingsbetingelserne. Kryptovaluta-elskere vil dog også finde noget til deres smag, da 1xbet accepterer flere andre valutaer udover den mest kendte Bitcoin. Tak fordi du læste og tog dig tid til at læse vores artikel, og vi ønsker dig held og lykke!

Logo 1xbet
100% bonus op til 100 EUR

1xBet registrering1xBet registrering

Bedste alternative bookmaker, hvis 1xbet ikke opererer i dit land:

Logo 22bet

100% bonus op til 122 EUR

Relevante nyheder