Intro

1xbet Israel

Ikke kun rigtige væddemål, men også internetvæddemål er en lovlig form for underholdning i Israel, som har en befolkning på mere end 8,5 millioner indbyggere. Der er et monopol, som accepterer og administrerer væddemål, men det er langt fra i nærheden af de globale bookmakere, som tilbyder langt højere odds og bonusser. Hvis lokale borgere ønsker at få mest muligt ud af deres midler, søger de derfor en af de store spillere, der opererer globalt. En af dem vi støtter er 1xbet Israel, som vil tage dig blandt nogle af de højeste odds og bonusser, du nogensinde kan få online.

Spilmuligheder hos 1xbet

Det hele starter ved registreringen, som belønner op til 100 € med din første indbetaling. Der er selvfølgelig også løbende bonusser, som er klar til at blive utallige i løbet af efterfølgende væddemål. Selskabet tilbyder både klassisk caino med poker, roulette samt sportsvæddemål med nogle af de højeste odds hos online bookmakere. Den letforståelige og intuitive hjemmeside, er ledsaget af en mobil app til Android eller iOS. Takket være app’en har du altid kontrol over dine gevinster og indsatser.

Onlinevæddemål i Israel

Det fungerende statsmonopol modvirker snarere væddemål, da det tilbyder dårligere odds, selv sammenlignet med de svageste bookmakere fra udlandet. Hvis lokale borgere derfor ønsker at vinde så mange penge som muligt og få en bonus oveni, søger de trøst hos udenlandske udbydere. Sidstnævnte er ikke blokeret på nogen måde, og ved første øjekast synes de snarere at overse disse væddemål. Men hvis du ikke vil gøre unødig opmærksom på dig selv, kan du bruge et af de programmer, der ændrer din IP-adresse og forbindelsessted, så din udbyder ikke ved, hvilke sider du ser. De programmer, vi selv bruger, er NordVPN eller Windscribe, som fungerer fantastisk og er et must til offentlige WIFI-netværk for at holde dine adgangskoder og data sikre.

Indbetalinger og udbetalinger på 1xbet Israel

Den mest ligetil mulighed er Visa, MasterCard eller Maestro. E-wallets er dog også en meget anvendt metode, som giver en anonym betalingsmetode fra din bank. E-Pay, B-Pay eller endda FastPay er eksempler på tegnebøger, samt mange andre, der er listet på hjemmesiden. Den sidste mulighed, som vi nævner i dag, er kryptovalutaer, som er stigende i popularitet og giver en hurtig og anonym måde at indbetale og hæve penge på. Den mest kendte er nok stadig Bitcioin, men mange andre er opført i 1xbets betalingsmetoder. Vi ønsker held og lykke og store gevinster til alle, der læser disse linjer. Bonusen på 100 € er et forsøg værd, så vent ikke på noget.

Logo 1xbet
100% bonus op til 100 EUR

1xBet registrering1xBet registrering

Bedste alternative bookmaker, hvis 1xbet ikke opererer i dit land:

Logo 22bet

100% bonus op til 122 EUR

Relevante nyheder