Intro

1xBet betting line-up: linjemuligheder og spilmuligheder

1хБет линия ставок
Hver bookmaker har styrker, der adskiller den fra hundredvis af konkurrenter. Hvis vi taler om 1xBet, er det helt sikkert bettinglinjen. Selvfølgelig skrev vi i anmeldelsen om kontoret om et dusin fordele. Men 1xBets betting line er helt klart et af selskabets største trumfkort. Hvordan bettinglinjen ser ud, hvilke bettingmuligheder den indeholder, og hvad der vil være interessant for brugerne, vil blive diskuteret i artiklen.

Logo 1xbet
100 % bonus op til 100 EUR

1xBet registrering1xBet registrering

Bedste alternative bookmaker, hvis 1xbet ikke opererer i dit land:

Logo 22bet

100% bonus op til 122 EUR

1xBet Lines: De mange forskellige væddemål

Linjen eller betting line er det antal begivenheder, som en bookmaker tilbyder til væddemål. Alle populære begivenheder, som er tilgængelige i hovedmenuen eller i det centrale område på skærmen, betragtes konventionelt som hovedlinjen, og alle andre betragtes som en ekstra linje. Hvis du ser på bookmakerens 1xBet-tilbud på denne måde, vil de vigtigste begivenheder være dem, der findes i Top Events, Top Championships og Top Games (højre område af skærmen), listen over begivenheder i det centrale område af skærmen og i hovedmenuens punkter. Resten af spillene i 1xbet-linjen kan tilgås via undermenuer og side-widgets.

Det samlede antal begivenheder i 1xBet-spillelinjen afhænger af sæsonen. Det gennemsnitlige daglige antal spil er dog over 5.000. De fleste af begivenhederne falder på topspil som fodbold, volleyball, basketball, cybersport osv. Der er dog mere end 40 sportsdiscipliner tilgængelige i kontorets tilbud. Derfor vil brugerne være i stand til at finde interessante spil, også i mindre populære mesterskaber.

Udover det store antal sportsgrene i udbuddet kan 1xBet også prale af en stor spredning. Med spread betting mener vi alle typer af væddemål, der kan placeres på en begivenhed. Bookmakeren tilbyder spillerne både basale typer af væddemål og ekstra resultater, såsom hvem der scorer den første/sidste bold, hvor mange skud der kommer i målfeltet, hvad antallet af gule kort bliver osv. Dusinvis af variationer for placering af væddemål giver erfarne brugere mulighed for at lave komplicerede kombinationer og få øget overskud fra væddemålene.

1xbet line-variationer

1xbet-portalen har flere linjevariationer, der venter på spillerne. Ud over den traditionelle præsentation af sportsbegivenheder kan væddemålsspillere være interesseret i formatet:

 • Match for. Bookmakeren 1xbet vælger en kamp for spillere, som du kan placere et væddemål fra 10 $ eller det tilsvarende beløb i en anden valuta på. Spilleren skal gætte det nøjagtige resultat af kampen. Hvis spilleren vinder, får spilleren en kontant gevinst og 10 gratis spins i spilleautomaterne. Sidstnævnte skal bruges i henhold til bookmakerens generelle regel.
 • Spil på egen hånd. Siden indeholder alle sportsbegivenheder, der er tilgængelige i kontorets tilbud, og som finder sted i spillerens bopælsland. Landsdataene er taget fra væddemålsgiverens personlige kort.
 • Betting Designer. Her kan spillerne oprette deres egne alternative kampe mellem hold, der sandsynligvis ikke mødes i dueller. Det er nok at vælge modstanderne fra de tilgængelige ligaer, og 1xBet beregner oddsene for kampen. Konstruktøren vil være interessant for brugere, der kan lide at eksperimentere.
 • Resultater fra mesterskaberne. Her venter spillerne på de prestigefyldte fodboldmesterskaber. Spillernes opgave er at bestemme vinderne i hver af dem og få en stor gevinst.
 • Væddemål på UFC. Siden indeholder kampe i mixed martial arts. En brugervenlig grænseflade til søgning af konkurrencer og boksere gør det muligt hurtigt at vælge en begivenhed til væddemål.
 • Væddemål på politik. Her kan brugerne forudsige resultatet af visse politiske begivenheder: præsidentvalg, parlamentsmedlemmer, borgmestre osv.

1хБет конструктор ставок

1xbet bookmaker står ikke stille og udvider hele tiden funktionaliteten på webstedet sammen med mulighederne for væddemålslinjer. Derfor kan der forekomme sider med nye linjeformater på hjemmesiden.

Begivenheder i 1xBet-linjen

Som tidligere nævnt finder bettorerne mere end 5.000 begivenheder i linjen, der spænder fra fodbold til finansielle væddemål. Takket være dette vil 1xBet-tilbuddet ikke efterlade selv de mest erfarne spillere ligeglade. Da kontoret aktivt udvikler sin bettinglinje, dukker der hele tiden nye bettingsektioner op på hjemmesiden. Nedenfor er en liste over dem, der er tilgængelige på 1xbet.com i skrivende stund:

 • Sportsvæddemål. Brugerne kan finde over 40 sportsgrene: populære (fodbold, basketball, tennis osv.) og nichespil (gaelisk fodbold, dart, cricket osv.).
 • Cyber-sportsvæddemål. Spillere kan finde konkurrencer mellem de bedste cybersportshold i alle populære spil. Webstedet tilbyder begivenheder på populære spil som CS:GO, Dota 2, League of Legends osv.
 • Lotterier. Stort udvalg af lotterier fra forskellige dele af verden. Mulighed for at købe lodder til lotterier i Europa, Amerika og Asien.
 • Finansielle væddemål. Spillere, der følger økonomiske begivenheder, kan få ekstra gevinster fra væddemål på forskellige udsving i økonomiske indikatorer. Udvalget af begivenheder er ikke stort, men afsnittet er ganske interessant.
 • TOTO. Forskellige varianter af sportsvæddemål. Væddemål på fodbold, hockey, basketball, cybersport med interessante resultater.

Find begivenheder fra 1xbet line kan findes via hovedsiden eller de relevante sektioner i hovedmenuen.

Relevante nyheder