Intro

1xBet bettingfirma: funktioner hos bookmakeren

Особенности БК 1хБет
På det indenlandske marked for sportsvæddemål har bookmakerfirmaet 1xbet en førende position. Hvis du kigger gennem ratings af populære gamblingportaler, er virksomheden sikker på at være i top ti, herunder de tre bedste finalister. En sådan succes for kontoret skyldes mange faktorer, som vi skrev om i detaljer i anmeldelsen af 1xbet. I dag vil vi dog kort nævne bookmakerens funktioner. Disse oplysninger vil være nyttige for nybegyndere.

Logo 1xbet
100% bonus op til 100 EUR

1xBet registrering1xBet registrering

Bedste alternative bookmaker, hvis 1xbet ikke opererer i dit land:

Logo 22bet

100% bonus op til 122 EUR

Officielt websted for bettingfirmaet 1xBet

Blandt nybegyndere bettingselskaber er et af de første og mest populære spørgsmål: “Hvad er den officielle hjemmeside for bettingfirmaet 1xbet?” Det hurtige svar er: 1xbet.com. Vær dog opmærksom på, at kampagnesiden kan være blokeret i en række lande. Derfor bruger bookmakeren alternative adresser, de såkaldte mirrors. Således kan spillerne bruge den officielle hjemmeside 1xbet-rate og andre domæner, der bruges af bookmakeren. De alternative sider hos 1xBet bliver diskuteret mere detaljeret i en separat artikel. Vi vil også gerne henlede opmærksomheden på, at spillere i Rusland kan bruge 1xStavka’s tjenester i Rusland. Juridisk set er 1xStavka og 1xBet to forskellige virksomheder. Ligheden i stil, hjemmeside, tilbud peger dog på slægtskab mellem bettingfirmaerne.

Funktioner af bookmakerkontoret 1xBet

Bookmaker 1xbet startede sine aktiviteter i Rusland i 2007. Senere kom virksomheden ind på det internationale marked og erobrede hjerterne hos millioner af spillere verden over. Samtidig ændrede lovgivningen i Den Russiske Føderation sig på en sådan måde, at virksomheden måtte “forlade” det russiske marked: Alle kontorer blev overført til 1xStavka bookmaker. Fra i dag er 1xbets officielle hjemmeside blokeret i Rusland, Storbritannien, Italien, USA, Portugal, Iran osv. Men det forhindrer ikke brugere i at registrere sig på bookmakerens hjemmeside ved hjælp af en VPN. Dette skyldes sådanne funktioner hos 1xbet:

  • Et moderne websted. Bookmakerens portal har en brugervenlig grænseflade og fungerer korrekt på alle populære enheder. Der er en mobilversion tilgængelig for brugerne, som fungerer hurtigt og har alle funktionerne fra et fuldgyldigt websted.
  • Tilgængelighed af betting software. 1xWin-software gør det hurtigt og nemt at placere væddemål på Windows-computere. Der findes også spærresoftware til Windows og Mac OS – henholdsvis 1xBet Access og MacAccess.
  • Tilgængelighed af apps til telefoner. Placer væddemål fra mobile enheder hurtigt og bekvemt med applikationerne til Android og iOS.
  • Et stortantalbegivenhederi linjen og in-play. Mere end tusind sports- og cybersportkampe er tilgængelige for brugerne.
  • Anstændigt udvalg af gambling-spil. Kortspil, roulette, slots, bingo – masser af underholdning for de mest sofistikerede brugere.
  • Et stort udvalg af kampagner. 1xbet opdaterer konstant sit tilbud om bonusser og kampagner til spillerne. Dette giver brugerne mulighed for at optjene ekstra belønninger, mens de placerer indsatser og spiller spil.
  • Mere end 60 sprogversioner af siden. Portalen er nem at bruge for spillere fra hele verden.
  • Masser af muligheder for at indbetale og hæve penge fra kontoen. Kortoverførsler, e-wallets, betalingssystemer, kryptovalutaer, betalinger fra mobiltelefoner osv. – her er de tilgængelige betalingsmetoder for spillere (værktøjerne afhænger af brugerens bopælsland).
  • 24/7 brugersupport. Du kan komme i kontakt med operatørerne via chat, mail eller telefon.

Disse funktioner har gjort 1xbet bookmaker berømt blandt spillere. Flere oplysninger om dets fordele og ulemper kan findes i vores anmeldelse på hjemmesiden (link i begyndelsen af artiklen).

Relevante nyheder