Intro

1xBet bonusprogram: Hvordan kan jeg udbetale penge?

Бонусная программа 1хБет
Alle brugere bliver efter at have oprettet en konto automatisk medlemmer af 1xBet Bonus Program. Selvfølgelig kan en bettor fravælge at modtage point og ekstra midler. Men at have en bonuskonto er en mulighed for at indsamle og konvertere de modtagne belønninger til rigtige penge. Men for at gøre det er det nødvendigt at satse 1xbet bonussen. Hvordan man overfører penge fra bonuskontoen til hovedkontoen vil blive diskuteret i dagens artikel.

Logo 1xbet
100 % bonus op til 100 EUR

1xBet registrering1xBet registrering

Bedste alternative bookmaker, hvis 1xbet ikke opererer i dit land:

Logo 22bet

100% bonus op til 122 EUR

Hvad er en bonuskonto hos 1xbet?

Som nævnt i indledningen bliver 1xbet-brugere, efter registrering, automatisk deltagere i bonusprogrammet. De åbner en bonuskonto hos 1xbet, som vil modtage belønninger i form af point eller særlige kontanter. Den første type belønning kan veksles til gratis væddemål eller spins, som så skal omsættes i henhold til bookmakerens regler. Den anden kan du bruge med det samme til at satse eller spille spil. Gevinsterne skal dog satses.

Du kan få belønninger til din bonuskonto hos 1xBet under registrering, for et aktivt og vellykket spil på siden, korrekte væddemålsforudsigelser, deltagelse i konkurrencer og kampagneprogrammer. Flere detaljer om bonuspoint og midler i bonusprogrammet er omtalt i en separat artikel på hjemmesiden.

Hvordan vinder jeg min 1xBet bonus?

I henhold til vilkårene for 1xbet bonusprogrammet kan brugerne modtage flere typer belønninger: kontanter, gratis spil (freebies) og gratis spins (freespins). Derudover optjener spillere særlige point, som kan konverteres til de bonusser, der er beskrevet ovenfor på siden med promokoder til fremvisning af promokoder. Vi har skrevet mere detaljeret om denne procedure på hjemmesiden.

Alle belønninger, uanset type, skal indløses i henhold til kampagnens vilkår og betingelser. Som regel skal dette gøres inden for en begrænset tid (fra 24 timer til en måned) ved hjælp af bonusser i bestemte begivenheder eller spil. For at vinde en 1xBet-bonus i sport skal en spiller for eksempel satse et multispil for at vinde en 1xBet-bonus. I dette tilfælde skal det kombinerede væddemål omfatte et bestemt antal begivenheder med et minimum odd ikke lavere end en fastsat værdi. Først når disse betingelser er opfyldt, vil bonusmidlerne blive overført til spillerens hovedkonto. Ellers vil bonussen blive annulleret.

Hvordan bruger jeg bonuskontoen hos 1xBet?

Det er ikke alle brugere, der kender bonusprogrammet hos 1xBet, eller som ikke bruger det. Dette skyldes modvilje mod at forstå vilkårene (beskrevet i artiklen om bonusprogrammet) eller negative erfaringer fra deltagelse i kampagner og bonusser uden for bookmakerens portal. Efter vores mening bør sådanne brugere genoverveje deres syn på bonusprogrammet fra 1xBet. At bruge en bonuskonto hos 1xBet er en overkommelig måde at øge sine gevinster på, som spilleren blot forærer væk.

Акции и бонусы 1хБет

Takket være bonusserne kan brugerne finpudse deres færdigheder i nye spil eller eksperimentere med nye typer af væddemål. Og hvis du laver en korrekt forudsigelse på en kamp eller spiller et vindende spil, for eksempel i kortspil, kan du få en fin bonus til det endelige beløb.

For at komme i gang med at bruge 1xBet bonuskontoen skal spilleren finde ud af betingelserne for at modtage bonuspoint og bonuspenge (se artiklen Bonusprogram for information). Derudover bør du lære om bonusens indsatsregler. Selvom bookmakeren 1xBet giver alle spillere en reel mulighed for at optjene belønninger, kan indsatsbetingelserne virke komplicerede for nybegyndere. Derfor er det nødvendigt at starte fra “simple” kampagner.

Når bonussen er blevet krediteret kontoen, skal spilleren finde ud af, hvilken type belønninger der er modtaget. Hvis det er point, skal du veksle dem til freebies eller freespins. Til gengæld skal bonusmidlerne placeres på sportsbegivenheder eller spil. Det er vigtigt at huske, at alle belønninger har en begrænset tid til at blive brugt, og at gevinster skal omsættes.

Hvordan bruger jeg min 1xBet bonuskonto?

Mange nybegyndere, når de læser 1xbet markedsføringsmateriale om bonusser, kan misfortolke disse belønninger. Det ser for dem ud til, at de modtagne midler kan bruges som basismidler. Det er dog ikke muligt at bruge 1xbet bonuskontoen med det samme. En bruger kan snarere satse sine belønninger i væddemål eller spil. I dette tilfælde vil de modtagne gevinster (i tilfælde af et vellykket resultat af væddemålet) ikke blive krediteret til hovedkontoen. Den skal satses flere gange, før den kan hæves fra bookmakerens hjemmeside.

Spillere kan således ikke bruge bonusroubler eller anden valuta på 1xbet. Alle bonuspenge er underlagt obligatorisk omsætning. Og da denne proces består af flere faser, er det ikke altid muligt at hæve hele beløbet til hovedkontoen.

Hvordan overfører jeg fra en bonuskonto til min hovedkonto hos 1xbet?

I de fleste tilfælde deltager brugerne bevidst i kampagner og bliver belønnet i form af bonusser. Nybegyndere kan dog modtage bonusser fra bookmakeren “ud af det blå”. Derfor spekulerer de ofte på, hvordan de kan overføre dem fra bonuskontoen til hovedkontoen hos 1xbet? I de foregående afsnit har vi allerede skrevet om de vigtigste trin i denne proces:

  • Fastlæggelse af bonustype: penge, freebies eller freespins.
  • Gør dig bekendt med vilkårene for indsatser af belønninger.
  • Følg alle bookmakerens anbefalinger for at få pengene til din hovedkonto.

Промокоды в 1xBet (1хБет)

På denne måde kan brugerne ikke overføre bonusser til deres konto uden at omsætte dem. Den rigtige strategi og held og lykke er præcis det, der vil hjælpe med at omsætte bonusbelønningen til rigtige penge.

Hvordan udbetaler jeg min 1xBet bonus?

Når du har modtaget en bonus på din særlige konto, skal du sætte dig ind i detaljer med de særlige forhold, der gælder for brugen af den. Som regel skal sportsbonusser satses gennem ekspresspil. Indsatsbeløbet, antallet af begivenheder og odds afhænger af kampagnen. Præcise oplysninger findes i afsnittet PROMO.

Hvad angår spil, sætter bookmakeren 1xbet begrænsninger på brugen af freespins i spilleautomater. På denne måde har brugerne mulighed for at anvende gratis spins og derefter vinde pengene tilbage i de spil, der er fastsat af reglerne. Du kan også finde oplysninger om dette emne på kampagnesiden (PROMO-sektionen).

Relevante nyheder