Intro

1xBet: første indbetalingsbonus for nybegyndere

1хБет бонусы на первый депозит
Når den potentielle bruger lærer en bookmaker at kende, er han/hun opmærksom på tilbuddet om væddemål/spil, odds, de forskellige betalingsmetoder, tilgængeligheden af bonusser, kampagner osv. Samtidig er muligheden for at modtage belønninger i starten og under den aktive brug af kontorets tjenester et af de vigtige kriterier for valg af en spilleportal. Derfor tilbyder mange bookmakere, herunder 1xBet, en velkomstbonus til deres spillere. Hvad tilbyder 1xBet til nybegyndere? Det vil blive diskuteret i artiklen.

Logo 1xbet
100% bonus op til 100 EUR

1xBet registrering1xBet registrering

Bedste alternative bookmaker, hvis 1xbet ikke opererer i dit land:

Logo 22bet

100% bonus op til 122 EUR

1xBet første indbetalingsbonus

Når spillerne har stiftet bekendtskab med bettingfirmaet 1xbets portal og besluttet at oprette en konto, anbefaler vi at besøge “PROMO”-siden. Den indeholder alle de aktuelle kampagner og bonusprogrammer for brugerne. Hvis du ikke har tid til at kigge nærmere på alle vores kampagner, kan du tage et kig på vores artikel. Vi har samlet information om populære kampagner fra 1xBet. Den indeholder en beskrivelse af kampagnebetingelserne og en sammenligning af de bedste tilbud fra bookmakeren. Du kan også læse funktionerne i 1xBets første indbetalingsbonus i artiklen.

Inden du går videre med at registrere din konto, anbefaler vi dog, at du læser vilkårene og betingelserne for at modtage og omsætte velkomstbonussen. Hvorfor er det vigtigt? Nogle bookmakere lover eksorbitante belønninger i reklamebannere og skjuler nuancerne bag masser af “stjerner”. Så det er ikke altid let at omsætte et tilbud om en sign-up bonus og gøre det til en reel belønning. På trods af at 1xBet er et ret loyalt kontor, og det vil være muligt for nyankomne at få velkomstbonussen. Alligevel er det bedre at evaluere dine muligheder med det samme end at få en negativ oplevelse på bookmakerens hjemmeside senere hen.

1xbet første indbetaling: bonusbetingelser

Bookmakeren 1xbet tilbyder spillerne to velkomstbonusser at vælge imellem. Den første gælder for væddemål og den anden for spil. Desværre kan bettorerne ikke få to bonusser på samme tid. Derfor er det værd at logge ind i dit personlige kabinet, sektionen “Kontoindstillinger”, og i feltet “Deltag i bonuskampagner” vælge den belønning af interesse eller fravælge en sådan.

1xBet første indbetalingsbonus

Efter at have oprettet en konto og valgt en bettingbonus kan en spiller indbetale penge på sin konto. 1xbet tilbyder en velkomstbonus på 100 % af det første indbetalingsbeløb, men ikke mere end 100 kr*. Når det er sagt, er der en god måde at øge din tilmeldingsbonus med 30$*. Når du opretter en konto, skal du indtaste STAVKAWIN i promokodefeltet. Derefter kan du fortsætte med at indbetale. Bemærk, at du ikke kan bruge koden efter du har tilmeldt dig, du kan kun bruge den, når du opretter en profil.

I henhold til vilkårene og betingelserne for første indbetalingsbonus er det mindste indbetalingsbeløb 0,5* dollars. Spilleren har 30 dage til at omsætte den modtagne bonus. For at udbetale fra bonuskontoen til hovedkontoen skal bonusbeløbet satses 5 gange så meget på et parlay med mindst 3 begivenheder. Det mindste odds for hver begivenhed er 1,40.

1хБет - выбор приветственного бонуса

Første indbetaling fra 1xBet: spilbonus

Hvis en bruger har valgt en 1xbet spil velkomstbonus, er det også værd at læse mekanikken for modtagelse og indsats af denne bonus. I henhold til reglerne modtager spilleren en belønning på op til 1.500 dollars* + 150 gratis spins. Bonussen er opdelt i 4 dele, som krediteres efter de første 4 indbetalinger:

  • $300* (100% af indbetalingsbeløbet) og 30 freespins.
  • $350* (50% af indskuddet beløb) og 35 freespins.
  • $400* (25% af indskudt beløb) og 40 freespins.
  • $450* (25% af beløbet) og 45 freespins.

Pengene skal omsættes 35 gange inden for 7 dage efter at de er blevet krediteret. Derudover må indsatsbeløbet for indsatsen ikke overstige 5$*. Hvad angår de gratis spins, kan de kun bruges på visse spil. Disse er beskrevet på kampagnesiden.

1xbet første indbetalingsbonus er en god mulighed for nybegyndere til at afprøve portalens funktioner. Brugeren vil være i stand til at øve sig i forskellige bettingteknikker og prøve nye spilspil. Ud over erfaringen kan brugeren få yderligere monetære belønninger, som vil være en behagelig tilføjelse til den opnåede erfaring.

*Eller et tilsvarende beløb i en anden valuta.

Relevante nyheder