Intro

1xBet: Hvad er denne bookmaker?

1xbet что это
1xBet er meget aktiv i at promovere sit brand online og offline. Du kan se oplysninger om 1xBet ikke kun på tematiske gambling platforme, medienetværk af partnerwebsteder, i piratfilm og tv-serier (reklame omfatter ressourceejere til at tjene penge på henvisningsprogrammet), men også i reklamer for FC Barcelona, Chelsea, det afrikanske fodboldforbund, hvor bookmakeren er en officiel sponsor. Så en masse internetbrugere og sportsfans må have hørt om 1xBet. Hvis du ikke ved noget om bookmakeren og undrer dig over“1xbet hvad er det? ” Lad os prøve at svare kort på det.

Logo 1xbet
100% bonus op til 100 EUR

1xBet registrering1xBet registrering

Bedste alternative bookmaker, hvis 1xbet ikke opererer i dit land:

Logo 22bet

100% bonus op til 122 EUR

1xBets historie: Hvordan udviklede virksomheden sig?

Som du kunne forstå af titlen og indledningen, er 1xbet et bookmakerkontor, som er ret populært blandt spillere. Det blev grundlagt tilbage i 2007 i Rusland og leverede sine tjenester gennem landbaserede bettingkontorer. Indtil begyndelsen af 2010’erne dukkede bookmakerkontorer op i mange store byer i Den Russiske Føderation og nabolandene: Ukraine, Hviderusland, Kasakhstan osv. Selv om det gav et interessant tilbud om væddemål og spil, var det en middelmådig bookmaker blandt snesevis af lignende bookmakere på markedet.

Siden begyndelsen af 2010 begyndte virksomheden at arbejde på sin hjemmeside, som blev lanceret et år senere, i 2011. Det blev licenseret af Curacao Registrar, hvilket gjorde det muligt for kontoret at acceptere brugere fra hele verden. Og det var dette skridt, der førte til bookmakerens hurtige popularitet blandt spillere i SNG-landene og senere i andre dele af Europa og verden.

Men med 1xBets popularitet begyndte problemerne med de russiske tilsynsmyndigheder. Den russiske lovgivning begyndte at blive strammet, og online-aktivitet ved hjælp af en offshore-licens blev helt forbudt. Derfor blev kontoret tvunget til at ændre sit domicil, og adgangen til 1xbet.com er nu blokeret af Roskomnadzor. Selvom du altid kan bruge officielle mirrors eller VPN-tjenester til at løse dette problem.

Det er værd at bemærke, at alle væddemålskontorer i Rusland (der var mere end 600) er flyttet til et nyoprettet selskab – 1xStavka. Faktisk er det en russisk analog af 1xBet, kun registreret under russisk lov. Derfor kan du finde fænomenale ligheder i tilbuddet, hjemmesidedesign, kampagner. Selvom der er ligheder mellem dem, er 1xBet og 1xStavka juridisk set forskellige bookmakere.

I dag er 1xBet en af de mest populære bookmakere på spillemarkedet. Dets tjenester bruges af mere end en halv million mennesker. Mange faktorer har bidraget til dette, startende med et interessant tilbud, bonusser og sluttende med den reklame, du måske har hørt eller set, før du skriver “1xBet hvad er det?” i en søgemaskine

1xBet hvor er det registreret?

1xBet bettingfirmaet har efter åbningen af sin hjemmeside i 2011 ændret sin jurisdiktion. Virksomheden“1X Corp N.V.“, som repræsenterer 1xBet-mærket, opererer under lovgivningen i Curacao og er registreret i østaten. Dette land er en del af Kongeriget Nederlandene. Derfor skal alle klager over tjenesten rettes til registratoren fra Curacao. Beskyttelse af interesser i retten kan også løses i henhold til hollandsk lov. Det er dog en kompliceret og tidskrævende procedure. Det er derfor lettere at rette henvendelse til registratoren. Det er også værd at bemærke, at bookmakeren ofte bilægger alle tvister til fordel for spillerne.

Vi håber, at du efter vores korte gennemgang har forstået, hvad 1xBet er. Og hvis du er interesseret i sportsbetting, kan du tage et kig på vores skole for nybegyndere. Den indeholder lektioner, der hjælper dig med at udvikle den rigtige tilgang til sportsvæddemål.

Relevante nyheder