Intro

1xBet iPhone-app: hvordan downloader og installerer man?

Как скачать 1xBet на Айфон
Ejere af iPhone (iPhone) kan placere væddemål via 1xBet-webstedet (det er optimeret til skærmstørrelser) eller bruge mobilappen. Sidstnævnte værktøj er meget populært blandt erfarne brugere. Nybegyndere har dog en masse spørgsmål om at downloade softwaren til deres telefoner, installere den på deres iPhones og bruge den korrekt. Derfor har vi udarbejdet svar på populære spørgsmål om dagens emne.

Logo 1xbet
100 % bonus op til 100 EUR

1xBet registrering1xBet registrering

Bedste alternative bookmaker, hvis 1xbet ikke opererer i dit land:

Logo 22bet

100% bonus op til 122 EUR

Hvordan downloader jeg 1xBet til min iPhone?

1xBet-software kan downloades på AppStrore. Dette giver spillerne mulighed for at installere 1xBet-appen på deres iPhone direkte fra deres telefon. Det eneste du skal gøre er at logge ind på app-markedspladsen og søge efter den rigtige efter bookmakerens navn. Du kan også tage et direkte link til AppStrore fra bookmakerens hjemmeside. Bemærk venligst, at der ikke findes en færdig installationsfil til download af 1xBet på iPhone på kontorets portal.

Hvordan downloader man 1xBet på iPhone i Rusland?

Aktiviteter af et bettingfirma 1xBet i Rusland er ikke lovlige. Virksomhedens hjemmeside er blokeret af Roskomnadzor. Derfor skal væddemålere bruge ekstra software eller 1xBet-spejle for at omgå blokering. Blandt dem er 1xBet-mobilappen til iPhone. For at downloade den er det ikke nødvendigt at besøge bookmakerens officielle hjemmeside. Du kan downloade 1xBet-appen til iPhone i Rusland fra markedspladsen. I dette tilfælde bør der ikke være nogen problemer med installationen og den videre brug af applikationen.

Hvis siden med appen er blokeret, bør du:

  1. Gå til Indstillinger – Apple ID **** (brugerens e-mail) – Vis og ændr geolokalisering fra Rusland til Ukraine, hvor webstedet ikke er blokeret.
  2. Gå tilbage til siden med appen i den officielle Apple-butik, og download softwaren.
  3. Installer 1xBet på din iPhone og ændr geolokalisering igen.

Вход в мобильную версию 1xBet

Hvor kan jeg downloade 1xBet på iPhone?

Vi har allerede besvaret dette spørgsmål i det første afsnit. 1xBet iPhone-appen kan findes på bookmakerens officielle markedsplads. Takket være det faktum, at Apples politik ikke forbyder brugen af spilapps, kan brugerne downloade og installere softwaren fra AppStore.

Bettingportaler kan finde 1xBet betting-appen til iOS. Vi anbefaler dog ikke at installere apps fra eksterne kilder. Dette er ikke sikkert og kan resultere i, at du mister adgangen til din konto. Desuden kan angribere bruge oplysningerne på din mobiltelefon til deres egne formål.

Hvorfor vil 1xBet ikke downloade til min iPhone?

Hvis spilleren ikke kan få adgang til AppStore-siden, kan du prøve den metode, der er beskrevet i “Hvordan downloader man 1xBet til iPhone i Rusland?” Hvis du kan få adgang til siden, men programmet ikke installeres, skal du kontrollere dine iPhone-indstillinger. Måske er telefonen for nylig blevet opdateret og understøtter ikke versionen af 1xBet gambling applikationen. Med dette spørgsmål kan du kontakte operatørerne af bookmakerens hotline. Det skal erindres, at de er tilgængelige 24 timer i døgnet.

Relevante nyheder