Intro

1xBet kampagnesaldo: Hvad er bonuspoint?

Промо баланс 1хБет
Bookmaker 1xBet vil appellere til brugere, der leder efter masser af kampagner til væddemål og spil. I artiklen om typerne af bonusser fra 1xBet kom kun de populære tilbud fra kontoret på tale. Hvis du går til afsnittet “Promo” kan du finde mange flere interessante kampagner for brugerne. Der er også information om bonusprogrammet på hjemmesiden. Hvordan fungerer det, og hvordan får man promo point? Det vil blive diskuteret i en ny artikel.

Logo 1xbet
100 % bonus op til 100 EUR

1xBet registrering1xBet registrering

Bedste alternative bookmaker, hvis 1xbet ikke opererer i dit land:

Logo 22bet

100% bonus op til 122 EUR

Hvad er 1xbet promo points?

Det allerførste spørgsmål, som nybegyndere af 1xbet-brugere stiller, er definitionen af “promo point”. Og så er 1xBet-point altså point, som brugerne får for at placere væddemål og deltage i kampagner. De krediteres en særlig konto, den såkaldte 1xBet promo-saldo.

En spiller kan bruge promo point til at modtage yderligere belønninger fra bookmakeren. Hvordan man får 1xbet-point, og hvordan man indløser dem, vil blive diskuteret i de følgende afsnit.

Hvorfor har jeg brug for point hos 1xBet?

Efter at have defineret begrebet bonuspoint er det værd at skitsere deres rolle for spillerne. For bedre at forstå, hvorfor point er nødvendige hos 1xbet, kan du sammenligne dem med cashback fra banker. Hvis du får ekstra “plys” i form af bonusser eller rigtige penge for hver betaling, er det bestemt ikke det værd. Det er det samme med kampagnepoint. Ved at satse på sport og spil kan brugerne få ekstra point og konvertere dem til freespins og freebies. Derfor er det en ganske fordelagtig mulighed for brugerne at have en bonussaldo hos 1xbet.

Og hvad giver pointene hos 1xbet dig? Hvorfor er det også rentabelt for kontoret at give belønninger for væddemål og spil? Svaret ligger i virksomhedens markedsføringsstrategi. Takket være ekstra point kan du tiltrække nye brugere mere aktivt og fastholde gamle brugere og motivere dem til at placere nye væddemål. Derudover øger bookmakeren 1xbet pengeomsætningen på platformen og genererer derved ekstra indtægter. Derfor kan den trygt give en del af den til “cashbacks” til væddemålsspillere.

Hvordan får jeg point på 1xbet?

For at begynde at få point på 1xbet skal en spiller sørge for, at funktionen er aktiveret. For at gøre det skal du logge ind på dit kabinet og under “Kontoindstillinger” kontrollere, om bonuskontoen er aktiv for spilleren. Her er det også muligt at vælge en af de måder, hvorpå bonuspoint kan optjenes: fra placerede indsatser eller som en procentdel af kontosaldoen. Hver af disse muligheder vil give brugeren ekstra point. Metoderne til kreditering har dog særpræg, som vi anbefaler, at du sætter dig ind i på bookmakerens hjemmeside.

Når du har valgt din metode til at optjene promopoint hos 1xBet, bør du gøre dig bekendt med de kampagner, der er tilgængelige i afsnittet “Promo”. For eksempel kan en spiller under “Lucky of the Day”-kampagnen få 500 promopoint hos 1xbet under kampagnen “Lucky of the Day”. Yderligere 50 point kan du få ved at deltage i “Wheel of Fortune” eller “1xchest” lotteriet. Du bør derfor tjekke alle tilbud fra bookmakeren for at få den maksimale bonus.

Витрина промокодов 1хБет

Bonuspoint fra 1xBet tildeles afhængigt af:

  • Det valgte kampagnetilbud.
  • Fra antallet af placerede spil pr. dag/uge (afhængigt af kampagnebetingelserne).
  • Af det beløb, der er brugt.
  • Af størrelsen af oddsene.
  • Forskellen mellem vindende og tabende væddemål.

Hvordan optjener jeg point hos 1xBet?

Alle brugere af 1xBet, medmindre de har fravalgt bonusprogrammet, får særlige point for deres aktivitet på siden, medmindre de har fravalgt bonusprogrammet. Det er ikke svært at optjene 1xBet-point. For at optjene bonuspoint skal du:

  • Placering af sportsvæddemål. Jo højere indsatsbeløb, jo højere antal point.
  • Opfyldning afdin konto. Bookmakeren giver belønninger i form af point for at indbetale penge. Der er også en ordning, der motiverer dig til at indbetale større beløb.
  • Deltag i kampagner. På “Promo”-siden findes en liste over kampagnetilbud, hvor deltagelse giver dig ekstra point.

De point, du optjener, bliver samlet på en særlig konto og kan konverteres til gratis spil og spins. Hvordan du bruger 1xbet bonuspoint har vi skrevet om i en separat artikel. Vi anbefaler, at du læser den.

Hvordan bruger jeg 1xBet bonuspoint?

Hvis en spiller har akkumuleret kampagnepoint på en særlig konto, er det værd at bruge dem på kontorets hjemmeside. Spillere kan gå til 1xbetpromo code showcasesektionen og oprette en promokode til væddemål og spil. Der er mere end 30 tilbud på siden, og den mindste promokode er 50 point eller mere værd.

Når du har modtaget specialkoden, anbefaler vi, at du gør dig bekendt med detaljerne om, hvordan du bruger den. Freespins og freebies skal anvendes under visse betingelser. Spilleren behøver dog ikke at omsætte de modtagne gevinster, når han/hun bruger 1xbet bonussaldo. Dette er en stor fordel ved kampagnepoint.

Hvordan indløser jeg point hos 1xbet?

For at anvende en promokode, som du har modtaget efter en udveksling i “Promo Code Showcase”, skal du indsætte den i et særligt felt under en indsats/spilplacering. Det hedder “Promokode”. Vi anbefaler, at du lader feltet med indsatsbeløbet være tomt, så der ikke trækkes penge fra din hovedkonto. Når 1xBet bookmakeren har accepteret væddemålet, skal spilleren kun vente på beregningen af kampen eller information om spin.

Проверить промокод 1хБет

Bemærk venligst, at promo-koder har en begrænset levetid. Derfor skal brugerne satse point i væddemål eller spil, før de udløber.

Flere spørgsmål om “1xBet Promo Balance”

❓ Hvad kan jeg gøre med mine 1xbet-point?

Brugere kan indløse de promo-point, der er akkumuleret på deres særlige konto, til promo-koder fra afsnittet “Promo Code Showcase”. Gratis væddemål og spins på populær underholdning fra 1xbet er samlet her. Antallet af tilbud er dog begrænset (30+).

💵 Hvordan veksler jeg point til penge hos 1xBet?

Brugere af 1xbet kan ikke umiddelbart veksle deres point til penge. For at gøre det skal du først vælge en promokode til et freebet eller freespin. Derefter skal du bruge den i væddemål og spil i henhold til de foreslåede regler. Og kun i tilfælde af vellykket brug af promokoden (væddemålet blev et vindende væddemål), vil brugeren få pengene til sin hovedkonto.

📥 Hvordan bruger man 1xbet-point?

For at bruge de akkumulerede 1xbet-point skal en spiller gå til afsnittet “Promo Code Showcase”. Her kan du veksle mindst 50 promopoint til et gratis bet eller spin. Bemærk venligst, at en bruger kun kan bruge 1xbet-point til én promokode pr. dag.

✅ Hvordan kan jeg hæve point fra 1xBet?

Du kan kun hæve point fra 1xBet ved at oprette promokoder. Når en spiller har valgt et interessant sportstilbud eller et spil i promokodevinduet, genereret en kode og indgået et væddemål, kan du tale om at hæve point. En sådan transaktion kan først betragtes som en succes, når gevinsten er modtaget (hvis væddemålet er blevet spillet).

Relevante nyheder