Intro

1xBet live sportsvæddemål: funktioner og typer af væddemål

Brugere, der foretrækker online væddemål, vil sætte pris på 1xbet bookmakerens tilbud. Det tilbyder bettorerne et bredt udvalg af begivenheder, praktiske værktøjer til hurtig betting management og forskellige betting muligheder. Flere detaljer om Live-sektionen vil blive diskuteret i dagens artikel.

Logo 1xbet
100% bonus op til 100 EUR

1xBet registrering1xBet registrering

Bedste alternative bookmaker, hvis 1xbet ikke opererer i dit land:

Logo 22bet

100% bonus op til 122 EUR

1xBet Live betting for begyndere og professionelle

Bettingfirmaet 1xBet skiller sig ud fra konkurrenterne med sit udvalg af pre-match- og livebetting. Når vi taler om 1xBets line-up, er det værd at bemærke det store udvalg af begivenheder i niche-ligaer. Det nuværende samlede antal prematch-events, der er tilgængelige på siden, er over 5.000. Dette er helt nok for både betting-professionelle og begyndere.

Hvad angår livebetting, har 1xBet omkring 1.000 liveevents til rådighed på et hvilket som helst tidspunkt (afhængigt af sæsonen). Dette er et tungtvejende argument for erfarne bettorere. Selvom flere og flere nybegyndere foretrækker at placere livebets – væddemål, der placeres i løbet af begivenhederne. Dette lettes af muligheden for at se kampe online og lave mere præcise forudsigelser samt “vælge” et godt odds for væddemål. Live-sektionen på 1xBet er dog primært for trænede spillere. Hvis du lige er begyndt at satse, anbefaler vi, at du går på vores bettingskole for at få værdifulde tips til succesfuldt væddemål.

1xBet online væddemål: væddemål tilbud

Som tidligere nævnt kan du finde online betting fra 1xBet på vores Live betting side. Du kan navigere gennem top- og bundmenuerne. Selve sektionen er organiseret efter line-up-princippet: I højre område af skærmen er der en sektion med “Top Championships” og “Top Games”, hvor populære begivenheder er samlet. Der er også en sidemenu, hvor du hurtigt kan vælge spil inden for forskellige sportsdiscipliner.

Brugerne kan placere live-spil på 1xbet på mere end 20 sportsgrene dagligt. Udvalget af online events er ringere end linjen, hvilket er typisk for alle bookmakere. Dog har spillerne mulighed for at satse på alt fra førsteholdet til antallet af gule kort i fodbold. På denne måde har brugerne alt, hvad de har brug for for at have det sjovt med 1xBet live betting.

1xBet Live Betting

Ud over den standard præsentation af live betting har spillerne yderligere live betting muligheder tilgængelige i drop-down menuen. Følgende typer af online væddemål er i øjeblikket tilgængelige hos 1xBet:

 • Bet on your own er siden med alle de live betting tilbud, der er tilgængelige i spillerens bopælsland. Tilbuddet er dannet på baggrund af de data, der er indtastet i spillerens profil.
 • Multi-LIVE er et praktisk instrumentbræt, der giver dig mulighed for at følge udvalgte live-spil på samme tid. Brugeren samler selv begivenhederne på siden og administrerer dem ved hjælp af drag-and-drop-metoden.
 • Meddelelser om live-begivenheder er kampe, der finder sted snart og overføres til Live-sektionen. På denne måde kan brugeren straks beregne, hvilke væddemål der kan placeres inden kampen, og hvilke der er tilgængelige online.

Tidligere var andre repræsentationer af livevæddemål, såsom roulette Live, tilgængelige for spillere. Bookmakeren 1xbet står dog ikke stille og foretager hele tiden ændringer i hjemmesidens funktionalitet.

Мульти Лайв 1хБет

Fordele og ulemper ved live betting hos 1xBet

Som praksis viser, er erfarne 1xBet-brugere mere villige til at placere væddemål på sport online end på linjen. Dette skyldes fordelene ved live betting i forhold til pre-match betting, nemlig:

 • Et stort udvalg af begivenheder inden for forskellige sportsdiscipliner.
 • Hurtighed i forbindelse med væddemål på forskellige begivenheder.
 • Praktiske værktøjer til analyse af kampe.
 • Live-videooverførsler af nogle kampe (online-tv).
 • Højere odds sammenlignet med konkurrenterne.
 • Tid til beregning af live-spil er 10-15 minutter

At placere live-spil har dog en række ulemper:

 • Ingen mulighed for at markere online sportsvæddemål.
 • Du kan kun udbetale midler modtaget fra 1xbet live betting 12 timer efter kampen.
 • Der er ikke altid forsikring ved live betting.

På trods af disse ulemper er online sportsvæddemål fra 1xBet ved at blive mere og mere populære blandt spillere. Derfor vokser antallet af begivenheder i sektionen samt nye bettingværktøjer. Dette er et stort plus for fans af realtidsbetting.

Relevante nyheder