Intro

1xBet officielle app: funktioner og opdateringer

Официальное приложение 1хБет
En af bookmakeren 1xBets styrker er tilgængeligheden af en række forskellige bettingapplikationer. Brugerne kan installere softwaren på deres computer, telefon eller tablet, hvilket giver dem mulighed for at placere væddemål på et hvilket som helst tidspunkt og fra en hvilken som helst enhed. Da der findes mange apps, har spillerne også masser af spørgsmål om emnet “Hvordan downloader jeg 1xBet?”, “Hvordan installerer jeg 1xBet-appen?”, “Hvor får jeg 1xBet-appen på min iPhone?” osv. Vi har allerede besvaret de fleste af dem i separate artikler. Vi har dog besluttet at udtømme emnet og tale om den officielle 1xBet-app, dens funktioner og opdateringer.

Logo 1xbet
100% bonus op til 100 EUR

1xBet registrering1xBet registrering

Bedste alternative bookmaker, hvis 1xbet ikke opererer i dit land:

Logo 22bet

100% bonus op til 122 EUR

Officiel 1xBet-app: Download

Da bookmakerens hjemmeside kan være blokeret af lokale internetudbydere, er spillere tvunget til at lede efter det aktuelle 1xBet-spejl. Og da websideadressen kan være forskellig (for eksempel ua-1x-bet.com, 1xbet-rate.com osv.), spekulerer mange nybegyndere på, hvor man kan downloade den officielle 1xBet-app? Og det er et gyldigt spørgsmål. Faktum er, at du på internettets vidder kan finde falske spejle, de såkaldte phishing-sider. Deres ejere, der stoler på brugernes naivitet, kan få adgang til det personlige kabinet 1xBet på det officielle websted. De vil også have personlige data i deres hænder, som kan bruges til egoistiske formål. Et andet problem er, at en enhed bliver inficeret af en virus med mulighed for at få adgang til andre data, f.eks. dit brugernavn og din adgangskode til internetbank. Vi anbefaler derfor, at du kontrollerer al software med et antivirusprogram, inden du installerer det. Endnu bedre er det at bruge en VPN og besøge det officielle 1xBet-websted. Her kan spilleren også chatte og tjekke spejlet* for ægthed og downloade den officielle app. *I tilfælde af at bruge en alternativ websideadresse (spejl) kan brugeren også downloade en fungerende betting-app. Bemærk, at appen til iPhones er tilgængelig i App Store og kan installeres uden at besøge spilleportalen.

Funktioner i den officielle 1xBet-app

Som nævnt i de indledende oplysninger kan spillerne få adgang til softwaren til Windows- og Mac OS-computere samt til mobilapps til Android og iOS. Fælles for dem er muligheden for at oprette en konto, indbetale/hæve gevinster og placere et væddemål. Det er dog ikke alle apps, der har den samme funktionalitet. De er udviklet af forskellige udviklingsteams og har deres egne funktioner. Således giver 1xWin til computere brugerne mulighed for at foretage et online opkald til supportteamet og har en indbygget VPN-tjeneste. Appen til mobiltelefoner giver dig mulighed for at se live kampe, hvilket computerversionen af 1xBet ikke har. Brugere af Android- og iOS-apps kan dog ikke spille, hvilket ikke er tilfældet for spillere, der bruger 1xWin-apps. Samtidig giver Mac OS-appen dig kun mulighed for at placere sports- og cybersports-væddemål. Der er ikke behov for at downloade den nyeste version fra bookmakerens hjemmeside for at opdatere 1xBet-apps. Du kan opdatere via appen ved at downloade den nyeste version af softwaren. Du kan finde funktionerne i de officielle 1xBet-apps i sektionerne Desktop-app og Smartphone-apps på bookmakerens hjemmeside. Der kan spillerne også downloade den nyeste version af appsene Мобильное приложение 1xBet

Sådan bruger du 1xBet

Nybegyndere, der ikke har arbejdet med 1xBet-appen før, undrer sig over, hvordan de skal bruge den. Svaret er faktisk meget enkelt: Installer den og begynd at spille. De nærmere detaljer om brugen af 1xBet-appen afhænger af programtypen:

  • Bookmakerens Android- og iPhone-mobilapp giver spillerne mulighed for at placere væddemål på sport, herunder realtids- og cybersport, se kampe online, spille casinospil, studere detaljerede kampstatistikker på 1xZone, foretage overførsler osv. Der er blevet udviklet passende funktionalitet til disse funktioner. Den vil være tilgængelig efter godkendelse i applikationen 1xBet på iPhone eller Android. Derudover tilpasser applikationen sig størrelsen på alle populære mobile enheder, vil være hurtig og nem at bruge.
  • 1xBet på Windows gør det muligt at satse på sport (pre-match og live betting), se live kampe, foretage pengeoverførsler osv. I overensstemmelse hermed har brugerne alle muligheder for komfortabel væddemål fra deres stationære eller bærbare computer. 1xWin-grænsefladen er i overensstemmelse med en almindelig Windows-standard. Derfor er det let at bruge.

Du kan finde flere oplysninger om hver enkelt 1xBet-app i afsnittene om desktop- og smartphone-apps.

Relevante nyheder