Intro

1xBet Promo Points, Bonuspoint og Promo-koder

Промокоды в 1xBet (1хБет)
Mange nybegyndere kan efter et overfladisk bekendtskab med 1xBet “fortabe sig” i bonusser og kampagner fra kontoret. I artiklen om typer af bonusser fra 1xBet har vi besvaret nogle af spørgsmålene. Vi besluttede dog at lægge begreberne “promo point”, “bonuspoint” og “promo koder” ind i et separat materiale. Hvad har de til fælles, og hvordan adskiller de sig fra hinanden? Dette vil blive diskuteret i artiklen.

Logo 1xbet
100 % bonus op til 100 EUR

1xBet registrering1xBet registrering

Bedste alternative bookmaker, hvis 1xbet ikke opererer i dit land:

Logo 22bet

100% bonus op til 122 EUR

Promopoint hos 1xbet

Når en spiller har gennemført registreringsproceduren hos 1xbet og bekræftet sin konto, kan han/hun deltage i bonusprogrammet. Ved at satse på sport, cybersport og spil, deltage i kampagner (såsom Wheel of Fortune) vil spilleren modtage 1xbet promo points. Det er point, der tildeles brugerne som et tegn på deres loyalitet over for bookmakeren. I artiklen om 1xBet kampagnesaldo sammenlignede vi disse point med en cashback, som kan krediteres på hvert væddemål eller beløb, der bruges (den mulighed, som væddemanden vælger). Promopoint fra bookmakeren samles på en særlig konto, som kan kontrolleres i brugerens kabinet (sektionen “Kontoindstillinger”). Efter at have akkumuleret mindst 50 1xBet-promo point kan spilleren veksle dem til promo-koder. Dette kan gøres i “Promo Code Showcase”, og du vil modtage gratis væddemål eller spins. På denne måde kan promo point bruges til at oprette promo koder. Sidstnævnte bruges ved placering af væddemål (i spil) og bidrager til at opnå kontanter (hvis begivenheden er vellykket).

Bonuspoint i 1xBet

I artiklen “Hvad er bonuspoint hos 1xbet?” brugte vi udtrykkene kampagnepoint og bonuspoint parallelt. De er synonyme og betyder det samme. Så bettorerne kan ved at satse, spille og deltage i kampagner optjene bonuspoint til en særlig konto. Og som nævnt i det foregående afsnit kan point hos 1xBet omdannes til freebies og freespins. Dette er en ret simpel måde at modtage belønninger fra bookmakerens kontor på. For vores vedkommende anbefaler vi at læse alle de kampagner, der er tilgængelige i PROMO-afsnittet. Brugerne kan hurtigt øge antallet af 1xBet bonuspoint ikke ved hjælp af antallet af indsatser, men ved hjælp af deres kvalitet. Hvad er forskellen mellem bonuspoint og bonusser hos 1xbet?

  • Point er en fast procentdel eller et beløb, som en spiller får for at spille eller gennemføre vores daglige/ugentlige kampagner. Beløbet krediteres i form af point til en særlig konto. Point konverteres til kampagnekoder og bruges derefter til væddemål og spil.
  • Bonusser er ekstra belønninger, som kan opnås i kampagner, f.eks. for at registrere sig. De kan være i form af kontanter, freespins, freebies eller værdifulde gaver og kan indbetales på en særlig konto/skæres til spillerens hjemmeadresse. Bonusserne kan bruges straks til væddemål og spil (hvis de ikke er værdifulde gaver).

Витрина промокодов 1хБет

1xbet kampagnekoder

Og det sidste begreb er 1xbet kampagnekoder. Vi har allerede skrevet om dette begreb i en af vores artikler: en sekvens af tal og bogstaver, der bruges til at øge dine gevinster, få ekstra penge, forsikre dine indsatser osv. Promokoder kan bruges ved registrering (nye spillere kan få en velkomstbonus på 30 % takket være en STAVKAWIN promokode) eller når du placerer indsatser/spiller spil. Du kan få specielle koder fra 1xBets bettingpartnere eller indløse dine promopoint i promokode-showcase. Promokoder kan også være tilgængelige som en del af andre kampagner fra 1xBet. Bemærk venligst, at koder til ombytning af kampagnepoint har en begrænset gyldighedsperiode. Derfor anbefaler vi, at du bruger dem, så længe de er aktive.

Relevante nyheder