Intro

1xBet-registrering for nyankomne

Регистрация 1хБет

Indstillinger hvordan man opretter en konto hos 1xBet

Bookmakerkontoret 1xBet kan prale af en række forskellige muligheder for at oprette en konto. Mens konkurrenterne kun tilbyder muligheden for at registrere sig via e-mail eller telefonnummer, tilbyder virksomheden yderligere to muligheder: via sociale netværk og “1-klik”. Med den sidstnævnte løsning får spilleren sin konto på mindre end et minut.

Logo 1xbet
100% bonus op til 100 EUR

1xBet registrering1xBet registrering

Bedste alternative bookmaker, hvis 1xbet ikke opererer i dit land:

Logo 22bet

100% bonus op til 122 EUR

Nybegyndere stiller ofte spørgsmålet “Hvordan registrerer man sig bedst hos 1xBet?”. Vi har besvaret det i afsnittet “Spørgsmål om 1xBet” på vores hjemmeside. For ikke at gentage, vil vi blot påpege, at valget af den bedste løsning afhænger af spilleren. Foreslåede måder at registrere 1xBet på har deres egne særpræg, som vi vil fortælle dig om nedenfor.

Registrering i 1xBet via e-mail

Standard og den mest populære mulighed for at oprette en konto. Bookmakeren tilbyder den nye spiller at indtaste vigtige oplysninger om sig selv med det samme. Når du logger ind i kabinettet på 1xBet’s hjemmeside, skal du derfor kun angive nogle af dine personlige oplysninger for at bekræfte din profil.

Регистрация по электронной почте 1хБет

For at udfylde formularen skal du vælge dit bopælsland, region (oblast), afregning, kontovaluta, angive din e-mail, dit telefonnummer, dit for- og efternavn og komme med en sikker adgangskode. Du kan også angive en promokode for at få en øget velkomstbonus. Når du har gennemført disse handlinger, vil spilleren blive omdirigeret til sit personlige kabinet, og information om registreringen på 1xBets hjemmeside vil komme til e-mailen med et aktiveringslink.

1xBet registrering via telefon

Denne og efterfølgende varianter af at oprette en spilkonto kræver ikke, at du indtaster personlige oplysninger i den indledende fase. Spilleren skal dog stadig udfylde en ansøgningsformular og fremlægge en kopi af sit pas til identitetsbekræftelse i front office.

Регистрация по телефону 1хБет

1xBet registreringsformularen via telefonnummer er ganske enkel. Du skal indtaste dit personlige nummer, vælge kontovaluta og indtaste en kampagnekode (hvis tilgængelig). Efter at have indtastet den kode, der er modtaget på det angivne telefonnummer, skal spilleren indtaste sin profil på kontorets hjemmeside.

1xBet registrering via sociale netværk

Hvis en spiller har en konto i VK, Odnoklassniki, Yandex, Mail.ru eller Telegram kan han hurtigt oprette en konto på 1xBet’s websted. Det eneste du skal gøre er at vælge din valuta og dit bopælsland. Nogle af dataene vil blive indtastet i en profil i spillerens personlige kabinet. Bemærk dog, at brugeren i dette tilfælde ikke vil kunne bruge den eksisterende promokode.

Регистрация через соцсети 1хБет

1xBet 1-klik tilmelding

Bookmakeren 1xBet giver nybegyndere mulighed for hurtigt at registrere sig på hjemmesiden. Denne metode kaldes “i 1 klik” og kræver i virkeligheden kun få operationer fra spilleren: at vælge kontovaluta og bopælsland, at angive den tilgængelige promokode. Spilleren vil derefter modtage et systemgenereret login og password.

Регистрация в 1 клик

Fuldstændig registrering i 1xBet og spillerbekræftelse

Efter at have stiftet bekendtskab med de muligheder, der tilbydes for at oprette en profil, kan nyankomne spillere tro, at det kun er i tilfælde af registrering via e-mail, at det er værd at indtaste personlige data. Faktisk omfatter registrering på den officielle hjemmeside eller på 1xBet-spejlet 2 trin:

  • Oprettelse af en konto (brugerskab). Fra nu af har spilleren adgang til en lang række muligheder for at analysere væddemål, kan foretage indskud og placere væddemål osv.
  • Verifikation af kontoen. For at kunne hæve penge fra kontoen skal spilleren udfylde et kort med personlige oplysninger og derefter sende en anmodning om verifikation. Repræsentanter for bettingfirmaet 1xBet vil afgøre hvilket dokument der er nødvendigt: en paskopi (scanning eller foto), foto af en spiller med sit pas i hånden eller en paskopi attesteret af en notar.

Uanset hvilken måde en spiller vælger at registrere sig hos 1xBet på, er identitetsbekræftelse via dokumenter derfor uundgåelig. For flere detaljer om, hvordan verifikationsprocessen finder sted, se artiklen på vores hjemmeside.

Når spilleren har oprettet en konto, kan spilleren bruge den valgte metode til at logge ind på 1xBets hjemmeside.

Relevante nyheder