Intro

1xBet-spilhistorik: hvordan kan du se, slette og gendanne?

История ставок 1хБет
Alle brugernes væddemålstransaktioner registreres på hjemmesiden. De kan ses i afsnittet “Betting historik”, som kan tilgås via bookmakerens personlige kabinet. På denne måde kan brugerne finde ud af alle de vigtigste oplysninger om tidligere væddemål, uden at tjekke kuponer hos 1xbet. Nogle gange kan spillere dog på grund af uforsigtighed slette spilhistorikken hos 1xbet. Derfor spekulerer de på, hvordan de kan gendanne den. Svaret kan findes på vores hjemmeside.

Logo 1xbet
100 % bonus op til 100 EUR

1xBet registrering1xBet registrering

Bedste alternative bookmaker, hvis 1xbet ikke opererer i dit land:

Logo 22bet

100% bonus op til 122 EUR

Hvordan kan jeg se min spilhistorik hos 1xBet?

Når du har oprettet et væddemål på bookmakerens hjemmeside, genereres der en kupon. De har et unikt nummer, som du kan bruge til at tjekke din væddemålshistorik uden at logge ind på 1xBet. Denne mulighed er god, når spillerne placerer væddemål ikke på deres pc. Men derhjemme, når du logger ind på bookmakerens portal hele tiden, kan du tjekke 1xBets væddemålshistorik via din personlige konto. For at se tidligere kuponer og finde væddemålsresultater skal du logge ind på hjemmesiden. Derefter skal du i dit personlige kabinet gå til afsnittet “Bets History”. Her præsenteres alle kuponer i en liste. Hvis du klikker på et kort, åbnes yderligere kampoptegnelser. For at finde den ønskede kupon blandt snesevis eller hundredvis af andre kan du bruge et praktisk filter.

Hvordan kan jeg slette min spilhistorik i 1xBet?

Spillere kan ønske at slette et enkelt spil eller hele spilhistorikken hos 1xBet. Det er ikke svært at gøre det, takket være den brugervenlige grænseflade i sektionen Bets History. Når du er gået til ovenstående side, skal du finde det ønskede væddemål fra listen. Hvis der er mange væddemål, vil filteret hjælpe dig. Når kuponen er fundet, skal du klikke på “Slet” i værktøjslinjen. Når du har bekræftet operationen, vil væddemålet blive slettet fra historikken. Hvis en spiller ønsker at slette spilhistorikken i 1xBet, skal han vælge alle begivenheder ved at klikke på den respektive knap på værktøjslinjen. Det næste skridt er at klikke på knappen “Slet”. Herefter vil alle tilgængelige kuponer i historikken blive slettet История ставок 1xBet

Hvordan kan jeg gendanne spilhistorikken i 1xbet?

Efter at en spiller med vilje eller ved et uheld har udført en sletning i 1xbet, er det ikke så let at få dem tilbage. Indsatser havner ikke i kurven, hvorfra de kan returneres. De bliver straks slettet fra spillerens profil. Derfor er det kun bookmakerens supporttjeneste, der kan genskabe 1xBets væddemålshistorik i det personlige skab. Der er dog en alternativ mulighed, hvordan man returnerer væddemålshistorikken i 1xBet. For at gøre det kan du bruge indstillingen “Anmod om historik”, der ligger på samme side. Når anmodningen er behandlet, vil alle oplysninger om de placerede væddemål blive sendt til spilleren til den e-mail, der er angivet i profilen. På denne måde vil spilleren kunne se alle resultaterne af de væddemål, der er placeret på hjemmesiden. Det skal bemærkes, at spilleren ikke kan slette sin væddemålshistorik uden at slette sin profil. Kontoen vil dog også være tilgængelig på serveren i et stykke tid i tilfælde af spillerens svindel. Derfor vil det ikke være muligt at skjule eventuelle betting-svindelnumre, som f.eks. væddemål på gafler.

Relevante nyheder