Intro

1xBet sweepstakes: muligheder for spillere

1xBet ТОТО
Når brugerne har lært at forudsige udfaldet af sportsbegivenheder med en høj vinderprocent, kan de prøve at placere ekspresspil hos 1xBet. Ud over de klassiske kombinationsvæddemål tilbyder bookmakeren mange andre variationer, som giver dig mulighed for at øge dine væddemålsgevinster betydeligt. Og hvis spillerne ønsker at prøve noget nyt, så er totalisatorerne fra 1xBet bestemt et kig værd. Takket være TOTO kan en spiller “hæve” store summer af penge. Hvordan? Det vil blive diskuteret i artiklen.

Bedste alternative bookmaker, hvis 1xbet ikke opererer i dit land:

Logo 22bet

100% bonus op til 122 EUR

1xBet Totalizator: Funktioner af TOTO

Historien om sportsvæddemål startede længe før bookmakerne opstod. De første væddemål med mange deltagere blev indgået så langt tilbage som i det antikke Grækenlands og Roms tid. Vinderne delte alle præmiepengene, og taberne stod tilbage med ingenting. Dagens sweepstakes fungerer efter et lidt anderledes skema, selv om det ligger meget tæt på det historiske. Der spilles på flere begivenheder: der oprettes en kombination af de kampe, som bookmakeren tilbyder. Sidstnævnte udvælger kampene fra sit udbud. 1xBet-totalisator skal således forstås som væddemål på resultatet eller den nøjagtige score på flere begivenheder udvalgt fra bookmakerens tilbud.

På mange hjemmesider omtales sportsvæddemål også som TOTO. Det er synonymer, som kan bruges parallelt. Derudover findes der forskellige varianter af sweepstakes, hvilket kan være forvirrende for nybegyndere. For eksempel tilbyder bettingbanken 1xbet spillere 7 TOTO’er at vælge imellem. Vi vil kigge tilbage på dem i et af de følgende afsnit.

1xBet Toto regler

Totos er et interessant værktøj til ekstra gevinster. Spillerne skal dog, som nævnt i det indledende afsnit, forudsige resultaterne af kampene godt for ikke at miste deres pengebidrag. Derudover er det vigtigt at læse reglerne for 1xBet TOTO. Da bookmakeren tilbyder brugerne forskellige varianter af sweepstakes, vil reglerne for at vinde være forskellige. De kan findes i detaljer på TOTO-siden ved at vælge det relevante tilbud.

Der er dog generelle retningslinjer for alle sweepstakes. Derfor har vi skrevet de universelle regler for Toto 1xbet ud:

  1. For at vinde et væddemål skal der spilles et bestemt antal resultater. Antallet afhænger af totalisatoren og starter fra 2 valg.
  2. Gevinstbeløbet afhænger ikke kun af indsatsbeløbet, men også af antallet af TOTO-deltagere. Jo flere spillere, der placerer deres spil, jo højere bliver præmiepuljen til vinderne.
  3. Hver totalisator accepterer væddemål på en bestemt sport. Antallet af sportsdiscipliner er begrænset.

For vores vedkommende anbefaler vi, at du prøver dig frem med en række ekspresvæddemål, før du skaber kombinationer i TOTO. Husk, at disse væddemål er tidskrævende.

1хБет ТОТО Пятнашка

1xBet’s Toto-variationer

I TOTO-sektionen finder brugerne 7 forskellige variationer af totalisatorer fra 1xbet. Lad os kort beskrive hver af dem:

  • Pyatnashka-totalizatoren er den mest populære TOTO på bookmakerens hjemmeside gennem en stor præmiepulje. For at få den mindste belønning skal du gætte på resultaterne for 9 kampe, og den maksimale er 15. Spillelinjen omfatter kampe fra mesterskaberne i anden og tredje række.
  • Præcis score sweepstakes. En spiller skal gætte det korrekte resultat for 8 kampe. Brugeren vil modtage belønningen, hvis hans forudsigelse er korrekt for mindst 2 kampe.
  • Fodbold sweepstakes svarer til Spotify sweepstakes. Spilleren vælger dog resultaterne for 14 kampe. For at vinde er det nødvendigt at vælge de korrekte resultater for 9 kampe.
  • Ishockey sweepstakes. Brugerne skal vælge vinderne for 5 ishockeykampe. Spillerne bør dog ikke lade sig narre af det lille antal udfald. At forudsige vindere i hockey er meget sværere end i andre sportsgrene.
  • Basketball Tote. På TOTO-siden er det nødvendigt at vælge 9 vindere af basketballkampe. Spilleren vinder, hvis han gætter på 4 udfald.
  • Cyber Football sweepstakes. Denne TOTO vil være af interesse for fans af eSport. Reglerne er identiske med Pyatnashka-væddemålsspillet, men det er baseret på fodboldkampe, der spilles virtuelt. Kampene vil blive simuleret via Fifa-software.
  • 1xTOTO sweepstakes er ikke et dårligt værktøj til at øve sig i at placere væddemål i TOTO. Brugeren vælger vinderne af de forskellige kampe og modtager promopoint, hvis forudsigelsen er korrekt. For 8 korrekte resultater får spilleren henholdsvis 100 point, 9 – 250, 10 – 1000, 11 – 5000 og 12 – 10000 point. Derefter kan du indløse alle de 1xBet bonuspoint, du modtager, til gratis spins og indsatser ved at gå til promokodeudstillingsvinduet.

Således kan en bruger vælge den bedste TOTO-variant for sig selv og prøve kræfter med at placere kombinerede indsatser. Vi anbefaler at starte med 1xbet totalisator og derefter gå videre til de betalte tjenester.

Витрина промокодов 1хБет

1xBet Toto-resultater

Brugere, der lige er begyndt at prøve at placere væddemål på sweepstakes, undrer sig over resultaterne af TOTO i 1xbet. Vi vil gerne påpege, at de afhænger af det valgte tilbud. For at få en gevinst i hockey er det nok at gætte 2 resultater, i Spotts er det nødvendigt at give en præcis forudsigelse for 9 spil. Det er lettere for nogle spillere at lave en præcis forudsigelse af en kamp, mens andre kan forudsige resultatet af en virtuel kamp, der spilles i Fifa sweepstakes.

For at få et resultat i TOTO 1xBet skal du derfor læse reglerne og lave en præcis forudsigelse for at få et resultat i TOTO 1xBet. Med en ordentlig planlægning af væddemål er det muligt at lave en flot gevinst. Deri ligger den voksende popularitet af sweepstakes blandt brugerne af 1xBet.

Relevante nyheder