Intro

1xBet trust bet: hvordan får og bruger jeg det?

1хБет - Доверительная ставка
I en artikel om de typer af væddemål, der er tilgængelige for brugerne på 1xBets hjemmeside, blev 1xBet tillidsvæddemål diskuteret. Der er dog mange spørgsmål blandt nybegyndere, der spiller, vedrørende modtagelse og placering af sådanne væddemål. Og de er ikke blevet behandlet i detaljer i det nævnte materiale. Derfor har vi besluttet at give svar på alle spørgsmål fra spillere, der ønsker at bruge trusted betting.

Logo 1xbet
100% bonus op til 100 EUR

1xBet registrering1xBet registrering

Bedste alternative bookmaker, hvis 1xbet ikke opererer i dit land:

Logo 22bet

100% bonus op til 122 EUR

Hvad er et trusted bet hos 1xBet?

Bookmakerkontoret 1xbet tilbyder sine faste spillere nogle “plusser”, som ikke er tilgængelige på konkurrenternes sider. Ud over bonusprogrammet, som gør det muligt at tjene ekstra point for aktivitet på portalen, kan spillere drage fordel af trust betting hos 1xbet. Det er væddemål, som brugerne placerer for penge, der stilles til rådighed af bookmakeren som forskud. Trusted bets er ikke tilgængelige for alle brugere af bettinghuset. Ifølge bookmakerens vilkår og betingelser kan spillere, der:

  • Har allerede hævet penge og har ikke brudt portalreglerne. Nyligt registrerede brugere er frataget muligheden for at bruge trust bets.
  • Har ikke-meterede væddemål. At have sådanne væddemål er en garanti for, at bookmakeren vil kunne få sine penge tilbage.
  • Have en positiv kontosaldo. I et sådant tilfælde giver bookmakeren også et forskud, baseret på tilgængeligheden af penge på spillerens konto. Der må ikke være mere end 20 enheder af penge.
  • Placere live-spil eller prematches, som vil blive afviklet inden for 2 dage. Indsatsen kan være et enkeltspil eller et ekspresspil.

Hvis en bruger opfylder alle bookmakerens betingelser, vil han få et trust bet hos 1xBet. I de følgende afsnit forklares det, hvordan man gør det.

Hvordan beregnes trustbet hos 1xbet?

Når brugerne finder ud af muligheden for at modtage penge fra bookmakeren som et forskud, forventer de store beløb “på lån”. Faktisk er algoritmen til beregning af et 1xbet trust bet ret “tricky”. Brugere, der har nok penge på deres konto (mere end 20 enheder penge), samtidig med at de opfylder kriterierne fra det foregående afsnit, får ikke et forhåndsbet. Og de spillere, der er blandt de “heldige”, kan modtage op til 50% af de uopgjorte indsatser. For eksempel: En bruger havde 100$* på sin konto. Han satsede $95* på 2 resultater af fodboldkampe. Den endelige positive saldo er $5*. I et sådant tilfælde kan bookmakeren, efter at have beregnet spillerens vinderchancer, ikke tilbyde mere end 30*$ som et 1xbet trustspil. Med andre input kan forskudsbeløbet ændre sig. Det beregnes for hver indsats separat. *Eller det tilsvarende beløb i en anden valuta. Доверительная ставка 1хБет

Hvordan placerer jeg et trustspil hos 1xBet?

Som tidligere nævnt skal en bruger opfylde et vist antal betingelser for at kvalificere sig til et trustspil. Spørgsmålet opstår straks: “Hvordan ved jeg, om et trustspil er tilgængeligt hos 1xbet?” For at gøre det skal man følge en række enkle trin:

  1. Godkend på hjemmesiden.
  2. Gå til Live-sektionen og tilføj den begivenhed, der er af interesse, til spillesedlen. Det er muligt at vælge resultatet for prematch-begivenheden på siden “Line”. Spilleren skal dog søge efter de kampe, der skal spilles inden for de næste 48 timer.
  3. Kig på linjen “Available Advance” i arbejdspanelet (i øverste højre hjørne af siden). Hvis beløbet er tilgængeligt, kan spilleren bruge det til at placere et “in advance”-spil.

Hvis brugeren har tjekket flere væddemål, og værdien i linjen “Available advance” er nul. I dette tilfælde er spilleren sikker på, at han opfylder kravene fra bookmakerens kontor, kan du kontakte supporttjenesten hos 1xbet. Den opererer døgnet rundt.

Hvordan indløser jeg et trustspil hos 1xBet?

En vigtig fordel ved et trustspil hos 1xBet er, at der ikke er nogen provision for at bruge bookmakerens penge. Glem dog ikke den evige regel: “Du tager andres penge, du får dine penge tilbage”. Derfor skal spilleren, efter at have modtaget væddemålsforskuddet, returnere det til bookmakerens kontor. Dette sker automatisk i henhold til denne ordning:

  • Hvis advance-spillet vinder, vil brugeren modtage et beløb eksklusive advance-beløbet.
  • Hvis advance-spillet ikke vinder, vil forskuddet blive debiteret det vindende spil, der er indgået med egne midler.
  • Hvis både forhåndsindsatsen og den egen indsats tabes, går brugerens konto i underskud.

I sidstnævnte tilfælde skal spilleren tilbagebetale gælden til bookmakeren og først derefter placere nye væddemål. Ved den første indbetaling vil pengene automatisk blive fratrukket for den givne forudindsats

Hvad skal jeg gøre, hvis der ikke er et 1xbet trustspil?

Som tidligere nævnt er et 1xbet trust bet en ekstra fordel for faste brugere af kontoret. På trods af at brugeren kan opfylde alle betingelser for at modtage det, har bookmakeren ret til ikke at give denne type væddemål til spilleren. I dette tilfælde har spilleren kun én mulighed – at skrive til supportteamet. Repræsentanter for bookmakerens kontor 1xBet vil skrive, hvad der kan være årsagen til manglen på et trustspil. Brugeren kan finde ud af, om det er en manglende overholdelse af betingelserne, eller om årsagen er relateret til andre begrænsninger. Uanset hvad, vil oplysningerne være nyttige og hjælpe spilleren med at få styr på problemerne. For vores vedkommende anbefaler vi at bruge bookmakerens tjenester mere aktivt, og så kan man regne med yderligere “plusser”.

Flere spørgsmål om 1xBet’s betroede væddemål

💵 Hvordan låner jeg penge fra 1xBet?

Mange brugere er ikke opmærksomme på muligheden for at låne penge hos 1xbet til at placere væddemål. Selvom bookmakeren ikke opkræver nogen provision for at låne penge. Den vigtigste betingelse er at være en aktiv bruger, som konstant placerer væddemål (at have ufortalt væddemål). I det tilfælde kan du kræve at låne penge for at placere et 1xbet trustspil. Hvordan du bruger det, er diskuteret i artiklen.

📋 Hvad betyder et 1xbet trust bet?

Ved et trust bet hos 1xBet forstås et væddemål, som spilleren placerer for bookmakerens penge. Deraf navnet “trust”, dvs. at bookmakeren har betroet sine penge til brugeren i en periode, indtil hans spil er afviklet. Dette giver spilleren mulighed for at satse på interessante begivenheder, når der ikke er penge til rådighed på kontoen. Det vigtigste er, at bookmakeren ikke opkræver et gebyr for at låne penge.

📝 Hvad er betingelserne for at låne penge hos 1xBet?

For at kunne låne penge skal en bruger af 1xbet opfylde nogle kriterier. For det første er det værd aktivt at placere væddemål og ikke bryde portalens regler. For det andet skal man have væddemål på kampe, der endnu ikke er spillet. For det tredje er det nødvendigt ikke at have mere end 20 dollars, hryvnias, rubler eller lignende beløb i en anden valuta på kontoen. For det fjerde skal en sports- og cybersportbegivenhed være i spil eller være senest 2 dage senere. Kun hvis disse kriterier er opfyldt, vil bookmakeren beregne 1xBet-spillets tillidsbeløb for spilleren.

Relevante nyheder