Intro

1xBet’s Betting Sales mulighed: funktioner og fordele

История ставок 1хБет
Væddemål på sport er altid forbundet med en risiko. Selv de mest erfarne brugere begår fejl, for slet ikke at tale om begyndere. Derfor er muligheden for at få en del af dine penge tilbage i tilfælde af et negativt resultat af en sportsbegivenhed en meget nyttig mulighed for væddemålere. Og som du kan forstå af titlen, giver bookmakeren 1xBet sine brugere mulighed for at “cashout” – indløse eller sælge væddemålet. Hvordan det fungerer, og hvornår spillere sælger væddemål hos 1xBet, vil blive diskuteret i artiklen.

Logo 1xbet
100% bonus op til 100 EUR

1xBet registrering1xBet registrering

Bedste alternative bookmaker, hvis 1xbet ikke opererer i dit land:

Logo 22bet

100% bonus op til 122 EUR

Hvad er “at sælge væddemål” hos 1xbet: begrebet udbetaling

Når det drejer sig om at sælge væddemål hos 1xbet, skal man forstå proceduren med at udveksle sin slip (et væddemål, der endnu ikke er spillet), efter at man har placeret et væddemål, for et bestemt beløb. Bookmakerkontoret refunderer, bortset fra nogle kampagner, aldrig alle midler til spilleren. Kompensationsbeløbet eller den såkaldte udbetaling afhænger af kampen, forudsigelserne og den tid, der er gået, siden væddemålet blev placeret. Hvis du ikke deltager i yderligere kampagner, overføres midlerne til din hovedkonto, og der kræves ingen indsats.

1xbet-væddemål er aktiveret som standard og er kun tilgængelige for begivenheder før kampene. Spilleren behøver ikke at opsætte det yderligere og kan bruge det med det samme til kuponer, der er placeret i spilhistorikken. Bemærk, at både enkelt- og ekspresvæddemål kan refunderes.

Årsager til at sælge væddemål hos 1xBet

Som nævnt i indledningen er salg af væddemål en konkurrencefordel ved 1xBet-platformen. Spillere kan begå fejl i deres forudsigelser, og det er langt bedre at kunne få nogle af pengene tilbage end at miste hele indsatsbeløbet. Det er derfor ikke overraskende, at muligheden “Salg af væddemål” hos 1xbet bruges aktivt af både begyndere og professionelle.

Продажа ставки 1хБет

Det er dog ikke alle brugere, der forstår, i hvilke situationer de skal opgive risikoen og returnere væddemålet inden kampstart. Vi har samlet de vigtigste grunde til, hvornår det er hensigtsmæssigt at bruge muligheden “Sælg væddemål” hos 1xBet:

  • Forkert forudsigelse på et spil. Da det kun er muligt at sælge et pre-match væddemål, kan sådanne væddemål placeres længe før sportsbegivenheden. Da mange faktorer (skader, fysisk og mental træthed osv.) påvirker resultatet, kan favoritterne ændre sig, inden kampen starter. Desuden har spilleren i nogle tilfælde mulighed for at returnere væddemålet efter kampen har fundet sted, når det er blevet klart, at resultatet ikke er korrekt. Muligheden for at forhindre et tab er derfor en væsentlig fordel ved “Betting sales”-muligheden.
  • Behovet for at øge din bankroll. I vores “Betting School” kan du finde flere materialer om bankroll i betting. I situationer, hvor en spiller ikke har planlagt sin strategi korrekt og har brugt alle tilgængelige midler, vil en betting refusion hjælpe med at få “levende” penge til nye indsatser.
  • Udbetaling af penge fra platformen. Hvis en bruger har satset hele sin indbetaling foretaget på sin 1xbet-konto og ønsker at hæve pengene, kan indstillingen “Bet Sales” bruges. I dette tilfælde vil spilleren få nogle af pengene tilbage og tilføje dem til udbetalingsbeløbet. Bemærk dog, at midlerne skal tidligere være placeret på andre vindende væddemål, ellers vil de blive blokeret indtil indsatsen.

Ud over den standard “Sell Bet”-mulighed fra 1xbet, er der også “Sell Later”-muligheden eller aka bettingforsikring. Denne mulighed vil blive behandlet i en separat artikel.

” 1xbet – at finde og bruge muligheden

Når du har placeret et væddemål, overføres alle begivenhederne til afsnittet “Væddemålshistorik”. Når brugeren er logget ind i det personlige kabinet, kan brugeren se kuponerne ved at gå til den angivne sektion og klikke på knappen “Sælg” for den specifikke begivenhed. I et nyt vindue får spilleren tilbudt tilbagebetalingsbeløbet og mulighed for at bekræfte operationen ved at klikke på “Sælg nu”-knappen. Når spilleren accepterer udbetalingen, vil pengene blive krediteret til hovedkontoen inden for 20 sekunder.

Продажа купона 1хБет

Du kan således finde “Sælg væddemål”-muligheden for 1xbet i dit personlige kabinet (sektionen for væddemålshistorik). Alle pre-match væddemål kan refunderes, hvis de endnu ikke er blevet spillet (kampen er ikke startet). Selvom spilleren ved at deltage i nogle kampagner kan returnere pengene i pre-match-spillet selv efter kampstart. Derfor anbefaler vi, at du læser de aktuelle kampagner fra bookmakeren i PROMO-sektionen for at få mest muligt ud af muligheden for tilbagebetaling af væddemål.

procedure for salg af 1xBet-kuponer

Bookmakerbureauet 1xbet bruger flere betegnelser for muligheden for tilbagebetaling af væddemål: “Bet sale” eller “Coupon sale”. De er synonyme og kan bruges i reklamemateriale fra bookmakeren eller brugerne af bettingkontoret.

I de foregående afsnit har vi givet en kort definition på “væddemålskuponer”. Det skal forstås som det antal resultater i et pre-match- eller live-spil, der er inkluderet i ét spil. Muligheden 1xBet Coupon Sale er dog kun tilgængelig for pre-match-spil, som kan være singles eller parlays.

Hver kupon har sit eget nummer og karakteristika for begivenhederne (kampnavn, odds, spiltype). Brugeren kan se kuponerne i afsnittet “Betting history”, som er tilgængeligt i det personlige kabinet. Kuponen kan også ses via siden “Check kupon” i den nederste menu på hjemmesiden.

For at sælge en kupon skal spilleren vælge en indsats og klikke på knappen “Sælg”. Herefter skal spilleren bekræfte operationen ved at klikke på knappen “Sælg nu”. Først derefter vil salget af 1xbet-kuponen finde sted.

Relevante nyheder