Intro

1xBets Happy Friday-bonus: funktioner og betingelser

Счастливая пятница 1xBet
Denne artikel om 1xBet’s Happy Friday vil tale om en ret populær og fristende kampagne. Udover velkomstbonussen kan spillerne også nyde godt af andre interessante bonusser fra 1xbet, som bookmakeren gavmildt tilbyder sine spillere. En af dem vil vi tale om i dag. Fra artiklen vil du lære om bonusens funktioner, reglerne for indsatser, betingelserne for at modtage den og andre vigtige punkter.

Logo 1xbet
100 % bonus op til 100 EUR

1xBet registrering1xBet registrering

Bedste alternative bookmaker, hvis 1xbet ikke opererer i dit land:

Logo 22bet

100% bonus op til 122 EUR

“1xbet Happy Friday: Funktioner af bonussen

Hver fredag afholder bookmakeren 1xbet en kampagne, hvor du kan tjene op til 100 kr*. Du skal tilmelde dig den inden for 24 timer, normalt er det fra 00:00 til 23:59. Samtidig skal du have tid til at foretage en indbetaling og omsætte bonussen. Bonusbeløbet vil altid være lig med den indbetaling, der blev foretaget fredag (dog højst 100$*). Det mindste beløb for en bonus er $1*. For at være sikker på, at du modtager din bonus, skal du tjekke dine kontoindstillinger på forhånd. Det er ønskeligt, at oplysninger om dig blev indtastet i de relevante felter i profilen, og selve kontoen – verificeret. Glem heller ikke at afkrydse feltet for at acceptere at deltage i bonustilbud for sportsbegivenheder, når du registrerer dig. Vi anbefaler, at du læser kampagnereglerne på forhånd, så du ikke spilder dyrebare minutter på fredag.

1xBet Lucky Friday Bonus: betingelser for at modtage den

For at få bonussen (for detaljer om 1xbet bonuskontoen i artiklen) skal du være en aktiv bruger og foretage daglige handlinger på kontoen. Det vil sige at lave mindst én minimumsindsats, men hver dag. Og også inden for en dag (specifikt i løbet af fredag) udføre 3 enkle trin:

  1. Tilmeld dig kampagnen.
  2. Lav en indbetaling og modtag automatisk en bonus svarende til indbetalingen på din bonuskonto, men ikke mere end 100 kr*. Mindste indbetalingsbeløb for at få bonus er $1*.
  3. Vind tilbage bonus.

Bemærk venligst, at bonussen kun er tilgængelig én gang pr. spiller. Denne kampagne kan heller ikke bruges i kombination med andre tilbud Счастливая пятница от 1хБет

“1xbet Happy Friday”: indsatsregler

Det ville være for nemt, hvis den modtagne bonus blot kunne trækkes tilbage. Den skal nemlig omsættes. Indtil alle indsatsbetingelserne er opfyldt, er det ikke muligt at hæve pengene fra bonuskontoen. Så hvordan skal du omsætte din 1xBet Lucky Friday bonus? Den vigtigste betingelse er – du skal gøre det på fredag! Det betyder, at resultaterne af de begivenheder, du spiller på, også skal offentliggøres fredag. Ellers tæller de ikke med i forhold til indsatsbetingelserne og vil simpelthen blive brændt. Så for at opfylde betingelserne skal du altså satse et bonusbeløb på 3 gange. Det vil sige, at hvis du har modtaget en bonus på $50*, skal du satse $150*. Indsatsen skal være af ekspres-typen, så du kender resultatet inden for 24 timer. Hvert parlay skal have mindst 3 begivenheder. Hver begivenhed har et odds på mindst 1,4. Skemaet for at satse 1xBet Lucky Friday Bonus er som følger:

  1. Udform en kupon i henhold til alle regler.
  2. Indtast indsatsbeløbet.
  3. Vælg en bonuskonto.
  4. Klik på “Placer et væddemål”.

Den næste kupon kan først placeres, når resultaterne af den foregående er kendt. Det er vigtigt at bemærke, at du skal indbetale hele bonusbeløbet, før du kan udbetale fra din spilkonto. Ellers vil alle bonusser og gevinster fra disse midler blive fortabt. Husk også på, at væddemål, hvor der foretages en returnering, ikke tæller med Акции и бонусы 1хБет

1xBet Black Friday bonus

Mange spillere forveksler ofte de to navne, Black Friday og Happy Friday 1xbet, og tror fejlagtigt, at der er tale om to forskellige tilbud. Lad os dog være tydelige på dette punkt. Det er den samme kampagne, som 1xbet kører om fredagen. Det er bare det, at da den blev oprettet, hed den 1xBet’s Black Friday, og efterfølgende (foreløbig i 2018) ændrede bookmakeren navnet til Happy. Derfor er navnet “Black Friday” forældet. Det var dog der, hvor alle ændringerne sluttede, reglerne forblev de samme. *Eller det tilsvarende i lokal valuta.

Relevante nyheder