Intro

1xBet’s multi-folds: at lave og sælge indsatser

Экспресс-ставка 1хБет
Der er mange spørgsmål blandt nybegyndere blandt bettorerne om wilds. Vores tidligere artikel, “Hvordan man spiller i ekspresvæddemål hos 1xbet”, besvarede de fleste af dem. Der er dog stadig en række emner, som vi har besluttet at dække i det nye materiale. Læs om de særlige forhold ved at vælge et kombispil, antiexpresses, dagens parlay og betting sales.

Logo 1xbet
100 % bonus op til 100 EUR

1xBet registrering1xBet registrering

Bedste alternative bookmaker, hvis 1xbet ikke opererer i dit land:

Logo 22bet

100% bonus op til 122 EUR

Hvordan placerer jeg et ekspresspil hos 1xBet?

1xBet har gennemtænkt detaljerne omkring væddemål på siden. For at oprette et parlay hos 1xBet skal brugeren blot vælge de begivenheder af interesse og tilføje dem til spillesedlen. For at gøre dette skal du klikke på oddset for resultatet. Når man har tilføjet to eller flere valg til spillesedlen, vil det være muligt at danne et parlay. Det tilsvarende element vises i rullelisten over væddemålstyper. Derefter angiver spilleren det beløb, der skal satses, og efter de tilgængelige trin afslutter spilleren placeringen af væddemålet.

Proceduren for oprettelse af et ekspresspil på 1xBet adskiller sig ikke fra hjemmesiden, 1xWin og mobilapplikationen. Forskellen kan kun findes i udformningen af skærmene. Selvom udviklerne forsøger at passe alle væddemålsværktøjer ind i ét format for at gøre det lettere for nybegyndere at bruge bookmakerens tjenester.

Hvordan laver jeg mine egne ekspresvæddemål hos 1xBet?

Som nævnt i det foregående afsnit er processen med at lave et parlay på bookmakerens hjemmeside ikke kompliceret. Så alle spørgsmål, som spillerne måtte have i ekspresspilfasen, vil være: Hvilke begivenheder skal man inkludere i spillet for at få spillet til at fungere? Der er forskellige strategier til at skabe vindende multispil. Derudover er der tjenester, hvor du kan købe færdige forudsigelser til et parlay fra succesfulde væddemålere.

Skal vi bruge eksterne eksperters tjenester? Beslutningen i dette tilfælde er op til spilleren selv. Men efter vores mening er det bedst at lære at lave sine egne ekspresvæddemål hos 1xBet. Her er nogle tips til at hjælpe dig med at lave de rigtige kombinationer, så du får mest muligt ud af dine væddemål:

  1. Vær ikke bange for at satse på uafgjort. I kampe, hvor der ikke er nogen klar favorit, er oddsene for at holdene vinder nogenlunde de samme. Så du kan vælge at satse på uafgjort som kampens resultat. Som regel er oddsene i sådanne væddemål høje, og chancen for succes er ganske god. Hvis man ser på statistikken over fodboldkampe i populære verdensmesterskaber, ender hver fjerde kamp uafgjort.
  2. Placer dine værdifulde væddemål. Blandt det tilgængelige antal sportsbegivenheder at satse på er det muligt at finde dem, hvor det vindende hold er undervurderet af bookmakeren. Hvis væddemanden kender holdets og atleternes spillestil i nichemesterskaberne godt, er det ikke værd at være opmærksom på den foreslåede favorit. Det er bedst at spille imod bookmakeren.
  3. Lav en spilleliste. Det er tilrådeligt at have en notesbog, hvor du kan skrive potentielle kampe ned, som kan indgå i et parlay. Når man har skrevet alle kampene ud, sammenlignet oddsene og endnu en gang vurderet succesen for dette eller hint hold/atlet, kan man gå videre til at placere et parlay-spil hos 1xbet.
  4. Du børikkestole på høje odds. Jo flere resultater med høje odds i en kombination, jo større er chancen for at tabe parlay-spillet. Husk, at risikoen skal være begrundet. Så det er ikke en god idé at forsøge at sammensætte et Parlay, hvor oddsene for at tabe er høje på de fleste begivenheder.
  5. Korrekt brug af markeder. Den bedste bettor ved, hvordan han/hun skal vurdere et holds odds og udregne oddsene for hver type væddemål. Hvis der f.eks. er en klar favorit i en kamp, og oddsene på dens sejr ikke er høje, er det bedre at bruge et handicap. Sådanne nuancer i 1xBet væddemålsodds kan være med til at øge det endelige odds.
  6. Foreløbig kampanalyse. At vide, hvordan man analyserer tidligere kampe er en bettor’s nøgle til succes i betting. For at lave en korrekt kampforudsigelse er det værd at sætte sig ind i tidligere kampe, der involverer hold/atleter. Analyse af tidligere kampe er et must, hvis du vil lave mange væddemål.
  7. Afvis at satse på favoritter. Hvis væddemanden har et favorithold eller en atlet, skal du ikke inkludere deres kampe i parlayet. Det er muligt for brugeren at undervurdere sin modstander og tro på favoritens styrke. Dette fører til gengæld til tabende kombinationer.
  8. Begræns antallet af ekspresvæddemål. Når spillerne har vundet deres første penge i et Parlay, er de ofte mere end glade for at tage dem. Denne type væddemål bør dog ikke misbruges. Sandheden er, at et stort antal begivenheder i ét væddemål indebærer en høj risiko for at tabe. Derfor skal der investeres meget tid i at skabe en vindende multi. Hvis man hurtigt danner et kombinationsspil “på en tilfældighed”, kan det ende dårligt for spilleren.
  9. Udnytbookmakerens bonusser. Bookmakeren 1xbet opfordrer brugere, der placerer ekspresspil, til at inkludere mere end 10 resultater i en spilleseddel. For dette forhøjer kontoret det endelige odds med en vis multiplikator. Erfarne brugere kan bruge disse bonusser til yderligere belønninger.

Экспресс-ставка 1хБет

Ved at følge disse tips kan brugerne lære at sammensætte ekspresspil korrekt hos 1xbet og tjene store summer på kombinationer.

Hvad er et anti-ekstraspil hos 1xBet?

Bookmakeren tilbyder sine brugere forskellige typer af væddemål 1xbet. Blandt de tilgængelige typer af væddemål er der variationer af ekspresvæddemål. Blandt dem er 1xbet anti-ekspresbet. Ved at klikke på linket til artiklen om væddemålstyperne kan du finde definitionen på anti-ekspresvæddemål – det er et væddemål, der vinder, hvis alle begivenheder på spillekuponen bliver tabt. Så denne type væddemål beregnes på den modsatte måde end et parlay.

Mange nybegyndere tror, at 1xBet anti-extra er væddemål, der omfatter resultater på klare underdogs. Dette er pr. definition tilfældet. Men i praksis vil væddemål på klare underdogs ikke give spilleren store gevinster: lave odds og bookmakerens margin vil “æde” næsten hele overskuddet op. Derfor bør anti-extras omfatte begivenheder, hvor kampens udfald kan ændre sig når som helst.

For at lave en anti-ekspres på 1xBet skal brugeren tilføje 2 begivenheder til spillesedlen og derefter vælge den tilsvarende spiltype fra drop-down-listen. Bookmakeren vil genberegne oddsene i henhold til den nye formel. Når du har indtastet indsatsbeløbet, kan du tjekke gevinsten på forhånd og fortsætte med at satse. Du kan finde de detaljerede regler for beregning af atiexpress på bookmakerens hjemmeside. Det gør du ved at gå til siden “Regler”, som du finder linket til i den nederste menu.

Hvordan sælger jeg et express-spil til 1xBet?

Efter at en bruger har indsamlet og lavet et 1xbet pre-match express-spil før kampen, kan der dukke nyheder om skader på holdet/deltageren op. En sådan situation kan fortryde hele den kombination, som væddemanden har dannet. For ikke at miste hele væddemålet kan brugeren bruge 1xBet ekspresvæddemålstjenesten.

For at sælge et parlay-spil til 1xbet skal du logge ind på dit personlige kabinet og gå til afsnittet om væddemålshistorik. Her kan du finde oplysninger om brugerens spillede og uspillede væddemål. Spilleren kan vælge det parlay, han er interesseret i, og trykke på knappen “Sælg “*. I et nyt vindue vises oplysninger om kompensationsbeløbet fra bookmakeren (det vil ikke være det maksimale beløb). Hvis spilleren er tilfreds med refunderingsbeløbet for parlayet, kan han trykke på “Sælg”-knappen igen. Pengene vil derefter blive refunderet til spillerens konto inden for 20 sekunder.

*Bemærk venligst, at du kan sælge dit spil før enhver af begivenhederne i parlayet

Экспресс дня 1хБет

Hvad er et Day Parlay hos 1xBet?

Ofte er nye brugere bange for at placere et multispil. Dette skyldes manglende erfaring med væddemål og manglende evne til at lave kombinationer korrekt. I et sådant tilfælde kan spillerne få hjælp fra mere erfarne spillere, købe en prognose fra en professionel eller benytte sig af et tilbud fra 1xBet. Sidstnævnte mulighed, kendt som “Parlay of the Day”, er tilgængelig for alle brugere.

Dagens Parlay hos 1xbet er kombinationer af spil, der tilbydes af bookmakeren, og som omfatter begivenheder på forskellige kampe (primært topkampe). Spillere kan spille på alle ekspresspil. Hvis de har succes, får brugeren 10 % ekstra til sin gevinst. Det er det, der gør bookmakerens dagens ekspresvæddemål interessante. Brugeren skal dog være opmærksom på, at kontoret ikke er interesseret i at vinde kundernes penge. Derfor bør spillerne omhyggeligt tjekke alle begivenhederne i expressen og vælge det væddemål, der virkelig kan vinde.

Relevante nyheder