Intro

1xStavka og 1xBet: Hvordan består jeg UCPIS-identifikationen?

Сайт 1xStavka
Spillere med bopæl i Den Russiske Føderation kan ikke logge ind på bookmakerens hjemmeside 1xBet uden at bruge særlig software eller officielle spejle. Vi skrev om årsagerne til blokering af portalen i artiklen “Hvorfor 1xBet er forbudt i Rusland?” Spillere kan dog placere væddemål på 1xStavka (1xStavka), som er et datterselskab af 1xBet: det har en licens til at levere tjenester i landet. For at begynde at bruge kontorets websted skal du passere identifikationen, herunder i TSUPIS. Læs hvordan du gør det i artiklen.

Logo 1xbet
100 % bonus op til 100 EUR

1xBet registrering1xBet registrering

Den bedste alternative bookmaker, hvis 1xbet ikke opererer i dit land:

Logo 22bet

100% bonus op til 122 EUR

1xStavka og 1xBet: Hvordan passerer man identifikationen?

Mange nybegyndere forveksler bookmakerne 1xStavka og 1xBet. Det er imidlertid to forskellige virksomheder: Den første opererer udelukkende på det russiske marked, mens den anden – på verdensplan (i RF er kontorets websted blokeret). Vi har udarbejdet en kort sammenligning af, hvordan 1xBet og 1xStavka adskiller sig fra hinanden, som vi anbefaler at læse. Baseret på påstanden om, at bookmakerne er forskellige, lad os beskrive processen med identifikation i 1xStavka og 1xBet separat.

Identifikationsprocessen hos 1xStavka (1xStavka)

Identitetsbekræftelse på bettingselskabets hjemmeside 1xStavka (1xStavka) udføres i forbindelse med oprettelsen af en konto. Du skal gå til registreringssiden og følge 3 trin: registrering på hjemmesiden, bekræftelse af telefonnummer og identifikation. Således, efter at have udfyldt alle detaljer om dig selv, binder du dit telefonnummer til spilleren, skal du udføre dokumentbekræftelsen.

Internationale online bookmakere beder spillere om at sende en scannet kopi af deres pas, udenlandsk pas, kørekort eller tage et billede med dokumentet for at bekræfte det. I tilfælde af 1xStavka bruges en anden mekanik. For at identificere dig selv hos 1xStavka er det nødvendigt at bruge statstjenesten, KONTAKT (for at fuldføre operationen online) eller komme til en bettingbutik eller Svyaznoy salon. På denne måde kontrollerer bookmakeren omhyggeligt alle spillere, og det er ikke muligt at bruge kontorets tjenester uden at fremlægge et pas.

Регистрация в 1хСтавка

Identifikation hos 1xBet

Brugere af 1xBet behøver ikke at besøge bettingbutikken for at kontrollere deres identitet. Og der er næsten ingen bettingbutikker tilbage hos bookmakeren. Virksomheden har for længst skiftet til online betting. Derfor foregår identifikation hos 1xBet også via hjemmesiden.

bookmakeren 1xBet tilbyder spillerne flere muligheder for at oprette en konto. Derfor skal du efter at have logget ind på din personlige konto udfylde alle de oplysninger på kortet, som ikke blev indtastet under registreringen. Du kan tjekke din profil på siden “Personlige data”, efter at du har logget ind på brugerkontoen.

Verifikation af spilprofilen sker i forbindelse med udbetaling af penge*. Brugeren skal sende de ønskede dokumenter via en formular eller e-mail. Indtil da vil udbetalingsoperationen blive indefrosset. Efter at have bestået identifikationen i 1xbet, har spilleren adgang til alle bookmakerens funktioner.

*I nogle situationer kan bookmakeren kræve en kopi af passet eller et andet dokument efter indbetaling af penge på kontoen.

Bookmaker 1xStavka og 1xBet: hvordan man passerer identifikationen til TSUPIS?

Lovgivningen i Den Russiske Føderation kræver, at spillere registrerer sig hos UPIS (forkortelsen står for “Center for overførsel af interaktive væddemål”). Dette er en finansiel organisation, som formidler mellem en spiller og en bookmaker. Fra i dag er der 2 sådanne organisationer i Rusland – Unified UUPIS Centre, som 1xStavka samarbejder med, og UUPIS Centre baseret på Kiwi-bank. Deres opgave er at kontrollere spillernes gevinster og betale skat til den føderale skattemyndighed.

Единый ЦУПИС

1xStavka-spilleren kan identificeres i UUPIS på en af følgende måder:

  • Du skal henvende dig i en bettingbutik hos bookmakeren 1xStavka. Du skal medbringe dit pas og udfylde formularen til åbning af en konto hos centret for bookmakeres formueejerskab.
  • Ansøgning til en Euroset-butik. Medarbejderne skal informeres om, at det er nødvendigt at gennemgå verifikationen af dokumenter til NCO Mobile Card. Brugeren vil få udleveret en ansøgningsformular, som skal udfyldes. Bemærk venligst, at Euroset vil opkræve et gebyr på 100 rubler for at udføre 1хStavka spilleridentifikationsproceduren i UUPIS.
  • Verificer dokumenter via bookmakerens websted. For at gøre dette skal brugeren logge ind og gå til afsnittet “Manage Interactive Betting” (Administrer interaktive væddemål). Efter valg af betalingsmetode vises en meddelelse om, at det er nødvendigt at registrere sig på UBCC’s websted. Når man fortsætter til siden, åbnes en applikation, hvor man skal indtaste sit telefonnummer, logge ind på 1хStavka-webstedet og komme med et password. Når man har indtastet koden fra SMS’en (den sendes til det angivne nummer), vil UUPIS kontrollere, om kontoen er tilgængelig på bookmakerens hjemmeside og bekræfte profilen.

Bemærk venligst, at spillerne først kan indbetale deres konto på 1xStavka-webstedet, når de har åbnet en konto i UCPIS. Personer, der er under 18 år, vil blive nægtet at registrere en spillekonto.

Hvis en spiller har registreret sig på hjemmesiden 1xbet og omgået spærringen, behøver han ikke at åbne en konto i UUPIS. Derfor foretrækker mange spillere den internationale portal frem for den lokale bookmaker for ikke at skulle betale ekstra gebyrer på gevinster.

Relevante nyheder