Intro

22Bet Android-app: brug den til væddemål

Мобильное приложение 22Бет Android
I dag er mobilitet mere og mere værdsat i verden. Det er derfor, at smartphones med konstant online adgang ledsager en voksen døgnet rundt. I transporten til arbejdet, i pauserne, selv under frokost eller aftensmad, tager mange mennesker sig tid til at “surfe” på internettet. Så hvorfor ikke bruge din tid på en behagelig og nyttig måde? Download 22Bet Android-appen og nyd en brugervenlig grænseflade og muligheden for at placere dine væddemål når og hvor du vil. For at spille fra din mobil skal du blot have en internetforbindelse, hvilket i dag er en selvfølge.

Download og installer 22Bet Android-appen til Android

Den officielle 22Bet Android-app kan kun downloades fra hjemmesiden. Desværre har Google forbudt spilapps fra sit Google Play-websted. Det gør det meget svært at installere softwaren på din smartphone. Især når spillerne ikke har adgang til det officielle websted (det er blokeret i landet).

På trods af at ikke alle lande kan give spillere adgang til webstedet, skal du stadig ikke forsøge at finde og installere 22Bet mobilappen fra andre kilder. Hvis du gør det, risikerer du at miste adgangen til din profil på hjemmesiden. Svindlere vil være i stand til at bruge dine personlige oplysninger til deres egen fordel. Det eneste, vi kan anbefale, er at bruge ressourcer til at omgå blokeringen af 22Bets hjemmeside.

Du har altså logget ind på 22Bets officielle hjemmeside. I højre side af skærmen, lige under kuponen, er der et banner kaldet “22Bet Mobile Apps”. Klik på “Detaljer”, og en ny side åbnes, hvor du bliver spurgt om hvilket operativsystem du ønsker at downloade appen til. Du vælger installationsfilen ved at følge linket “Download Android app” og følger instruktionerne for at downloade. Det er ganske enkelt:

 1. I popup-vinduet giver du dit samtykke til download.
 2. Gå til telefonens indstillinger. Under “Sikkerhed” skal du tillade installation fra ukendte kilder.
 3. Når skyderen “Tillad for denne kilde “* er indstillet til aktiv, skal du trykke på “Tilbage”-knappen.
 4. Start installationsfilen. Klik på “Installér” i det vindue, der vises.
 5. Færdig! Nyd fordelene ved 22Bet Mobile App til Android.

*Når du har installeret appen, kan du nulstille telefonens indstillinger til deres oprindelige tilstand.

Мобильное приложение 22Бет для Android

Vi vil gerne endnu en gang minde dig om, at appen er helt sikker for din telefon og for dig, hvis du downloader den efter instruktionerne fra det officielle websted. Bettingfirmaet er ikke ansvarlig for sikkerheden ved at bruge 22Bet Android-mobilapplikationen, der er downloadet fra andre kilder.

Fordele ved 22Bet Android App

Når du installerer 22Bet-appen på din smartphone, vil du blive positivt overrasket. Den understøtter absolut alle funktionerne på den officielle hjemmeside, og i nogle øjeblikke har den endda sine egne fordele. Lad os se på de vigtigste:

 • Hastighed. Selv hvis du har et svagt internetsignal, er appen ret hurtig sammenlignet med mobilversionen af hjemmesiden.
 • Appen er nem at bruge, har en intuitiv grænseflade og understøtter alle de funktioner, du har brug for til hurtig og nem væddemål.
 • Der er en bred vifte af funktioner. Sættet af funktioner er magen til browserversionen af hjemmesiden. Du kan lave klassiske væddemål, se kampen live og straks lave væddemål, se video-transmitterede kampe, spille casino og meget mere.
 • Tilgængelighed af en nybegynderbonus. Når du installerer 22Bet-appen til Android, får nye spillere en velkomstbonus.
 • Live eventstatistik. Du kan se livebegivenheder og livekampe uden at skulle registrere dig.
 • Overførsel afpenge rundt om klokken. Mulighed for at udføre finansielle transaktioner på ethvert tidspunkt af dagen.
 • Online chat. 24/7 adgang til vores live chat.

Det er en af de vigtigste: Bettingfirmaet opdaterer konstant 22Bet mobilappen til Android, udvider dens funktioner og forbedrer dens funktionalitet. Så hold dig opdateret og opdater versionen for at få endnu mere praktisk sportsvæddemål hos 22Bet.

Скачивание мобильного приложения Андроид 22Бет

Placering af dine væddemål i 22Bet Android-appen

Som vi allerede har nævnt tidligere, er 22Bet-appen meget nem at bruge. For at placere et væddemål skal du først og fremmest vælge sport (klassisk eller eSport). Listen er straks øverst på skærmen i form af ikoner eller skjult i hamburgermenuen i øverste venstre hjørne af siden.

Derefter vises en tabel med de aktuelle begivenheder over hele telefonens skærm. Klik på det odds, du er interesseret i, og tilføj væddemålet til spillekuponen. Herefter åbnes siden med kuponen. Her skal du angive størrelsen og typen af væddemålet (hvis der tilføjes mere end ét valg). Det sidste skridt er at placere kuponen ved at klikke på den relevante knap. Dit spil er placeret!

Relevante nyheder