Intro

22Bet iOS-app til væddemål

Приложение 22Bet на iOS
Flere og flere brugere af Bet 22Bet placerer væddemål ved hjælp af deres mobiltelefoner. Selv om bookmakerens hjemmeside er fuldt tilpasset til smartphone-skærme, fungerer den hurtigt på gadgets, men det er meget mere bekvemt at satse via en app. Derfor har udviklingsteamet udarbejdet 22Bet mobilapp til Android og iOS. Vi forklarede, hvordan Android-applikationen fungerer i en tidligere artikel. I vores nye artikel vil vi gerne præsentere 22Bet til iOS.

Download og installation af 22Bet mobilapplikation til iPhones

Brugere af iOS-operativsystemet har en fordel i forhold til Android-smartphoneejere. De kan nemlig downloade 22Bet-mobilapplikationen til deres iPhones direkte fra den officielle App Store. Alternativt kan linket til appen findes på bookmakerens hjemmeside. Hvis du går til afsnittet “Mobile application” og vælger installationsfilen til iOS, vil spilleren blive omdirigeret til App Store-siden.

Muligheden for at installere direkte fra markedet gør det meget nemmere for nybegyndere at installere softwaren. Hvis bookmakerens hjemmeside er blokeret, er der ingen grund til at lede efter måder at omgå 22Bets blokering på. Du kan hurtigt downloade softwaren fra den officielle kilde.

Processen for at installere 22Bet-mobilappen på iOS er som følger:

 1. Søg efter bookmakerens app via søgningen.
 2. Start installationen ved at trykke på knappen “Installer”, efter at du har bekræftet handlingen og givet tilladelser til programmet.
 3. Autoriser dig i 22Bet-mobilappen via dit brugernavn og din adgangskode. Nytilkomne kan registrere sig hos 22Bet ved hjælp af deres e-mail eller telefonnummer.

I nogle tilfælde kan brugerne stadig have problemer med at installere 22bet mobilappen på iPhone. Siden kan være blokeret af internetudbydere. I så fald skal spilleren gøre følgende:

 1. Gå til App Store-indstillingerne på din enhed.
 2. Åbn afsnittet Apple ID.
 3. Klik på “Vis Apple ID” og indtast din adgangskode.
 4. Vælg “Land/Region”, og tryk på “Skift land eller region”.
 5. Find et land på listen, hvor sportsvæddemål ikke er forbudt, f.eks. Cypern. Gem de ændringer, du har foretaget.

Мобильное приложение 22Бет для Айфона

Hvis dette trin ikke hjælper, kan du prøve at kontakte support for at anmode om en installationsfil af 22Bet-mobilappen. I dette tilfælde skal spilleren installere den manuelt. Det kræver yderligere trin, der skal udføres på telefonen:

 1. Gå til telefonens indstillinger, sektion “Generelt” – “Profiler” eller “Profiler og enhedsadministration” (afhængigt af systemversionen).
 2. Indstil troværdigheden af applikationsudvikleren. Det gør du ved at klikke på udviklerprofilens navn* under overskriften “Corporate Programme”.

*Systemet vil selv registrere installationsfilen og vise dens navn.

 1. Efter bekræftelse kan du vende tilbage til den downloadede fil og installere 22bet mobilapp på iOS manuelt.

Når du har installeret 22Bet-appen, kan du fortsætte med at placere dine væddemål.

Fordele ved 22Bet iOS-appen

22bet-mobilappen er ret populær blandt brugerne på grund af dens fordele. Ved at bruge appen kan spillerne vinde på:

 • Ydelseshastigheder. 22Bet-appen til iOS kører meget hurtigere end mobilversionen af hjemmesiden.
 • Omgå blokering af websteder. Brugerne behøver ikke at tænke over hvilken VPN-tjeneste de skal bruge for at ændre deres IP-adresse og forbindelsespunkt. Appen har indbygget funktionalitet til at omgå blokering af hjemmesider.
 • Stort udvalg af funktioner. Det er nemt og bekvemt at spille via 22Bet-mobilappen til iOS. Alle funktioner på bettingbutikkens hjemmeside er tilgængelige for spillerne.
 • Væddemål på livebegivenheder. Spillere kan placere live-sports- og cyber-sportsvæddemål. De har også mulighed for at se kampe online.
 • 24/7 support. Brugere af 22Bet kan bede om hjælp 24/7.

Det er værd at bemærke, at udviklingsteamet konstant opdaterer 22Bet-mobilappen til iPhones. Hver ny version giver spillerne yderligere muligheder for en endnu mere behagelig betting-oplevelse. Derfor anbefaler vi, at du bruger den nyeste version af appen.

Мобильное приложение 22Бет для iOS

Placering af væddemål på 22Bet til iOS

I det foregående afsnit fremhævede vi de vigtigste fordele ved 22Bet Mobile App til iOS. Udover de førnævnte styrker er det værd at nævne placeringen af væddemål. Bettingprocessen i appen er enkel og vil være intuitiv selv for begyndere. For at placere et væddemål i iPhone-softwaren skal spilleren:

 1. Gå til den ønskede sektion med sportsbegivenheder. Siderne “Line”, “Live” eller “Cybersport” vises som ikoner øverst på skærmen. Du kan også finde sektionen via hamburgermenuen. Den er placeret i øverste højre hjørne af skærmen.
 2. Find sports- eller cybersportskonkurrencer. Find en interessant kamp.
 3. Tilføj valget med det passende odds til spillesedlen.
 4. Angiv indsatsbeløbet, og vælg type (hvis flere begivenheder tilføjes).
 5. Afslut placeringen af et væddemål ved at klikke på knappen “Gør væddemål”.

Når et væddemål er blevet placeret, kan det spores gennem brugerens kabinet. Spilleren kan også indtaste kuponnummeret i formularen på siden “Check kupon” for at undgå at logge ind på hjemmesiden. Dette er praktisk, hvis der bruges en fungerende pc.

Relevante nyheder