Intro

Hvordan spiller jeg på 1xBet, hvis jeg er under 18 år?

Сайт 1хбет вход по СМС
Bookmaker 1xbet accepterer gerne brugere fra forskellige lande, uden at begrænse adgangen til væddemål og spil gennem nationalitet. Virksomheden, der bruger licensen fra registratoren fra Curacao, forpligter sig dog til at overholde de generelt accepterede Fair Play-principper. Disse vedrører den korrekte beregning af gevinster, deres udbetaling og service til mindreårige. Derfor er det ikke overraskende, at der blandt unge spillere ofte opstår spørgsmålet “Hvordan spiller man på 1xbet, hvis man er under 18 år?” Nedenfor giver vi svaret.

Logo 1xbet
100 % bonus op til 100 EUR

1xBet registrering1xBet registrering

Den bedste alternative bookmaker, hvis 1xbet ikke opererer i dit land:

Logo 22bet

100% bonus op til 122 EUR

Hvordan spiller jeg hos 1xBet uden pas?

Spillere kan registrere sig hos 1xbet uden et pas. Det er ikke forbudt i henhold til bookmakerens regler. Tværtimod forsøger virksomheden på denne måde at tiltrække nye brugere ved at forenkle proceduren for oprettelse af en konto. Når en spiller har registreret sig hos 1xBet uden pas, kan han indbetale penge på sin konto. Ofte vil bookmakeren på dette tidspunkt ikke verificere brugerens identitet. Derfor kan mindreårige spillere let foretage en indbetaling og fortsætte med at placere væddemål.

Det er således muligt at spille på 1xbet uden pas. Det eneste du skal gøre er at oprette en konto og foretage en indbetaling, hvilket ikke kræver, at du skal fremlægge en kopi af dit pas. Du kan også placere forskellige væddemål og prøve kræfter med spil. Der vil dog opstå et problem i forbindelse med udbetalingen. Efter at have modtaget en anmodning om udbetaling fra 1xbet’s websted er det obligatorisk at bede om at verificere profilen. I dette tilfælde er det nødvendigt at udfylde et kort med oplysninger om dig selv og fremlægge en kopi af dit nationale pas, kørekort eller udenlandsk pas.

Hvis en spiller ikke har et pas (er mindreårig) eller hvis dataene under registreringen afviger fra pasdataene (en anden spillers profil blev frosset), vil det ikke være muligt at hæve penge. Desuden kan kontoret indefryse eller helt slette spillerens konto. Beslutningen afhænger af alvoren af “forbrydelsen”. Hvis en sådan situation opstår, anbefaler vi at kontakte 1xBets supportteam.

Правила БК 1xBet

Hvordan spiller jeg på 1xBet, hvis jeg er under 18 år?

I det foregående afsnit behandlede vi, hvornår bookmakeren kræver, at spillere skal oplyse pasoplysninger. Som regel sker det i forbindelse med udbetaling af penge fra spilkontoen til den personlige konto. Virksomheden har dog ret til at anmode om en identitetskontrol til enhver tid. Og det kan ikke kun ske ved at sende en kopi af dit pas, men også ved at tage et billede med dokumentet i nærheden af dit ansigt.

Hvis man ser bort fra de sjældne situationer, hvor en mindreårig ikke kan foretage en indbetaling, kan enhver nybegynder spille på 1xbet, hvis han er under 18 år. Derudover kan en spiller få en stor gevinst ved at placere sportsvæddemål eller spil. Udbetaling er dog det største problem. I artiklen “Hvordan man hæver penge fra 1xbet uden pas” er der en beskrivelse af problemet og mulige måder at løse det på. Selv om der er muligheder for at snyde bookmakeren, hjælper de ikke altid. Derfor vil bookmakeren 1xBet blokere kontoen, hvis det opdages, at en spiller er under 18 år gammel. I bedste fald vil den blive indefrosset indtil myndighedsalderen, i værste fald vil den blive deaktiveret.

I tilfælde af at en bettor er under 18 år og beslutter sig for at prøve at spille på 1xbets hjemmeside og endda får en gevinst, anbefales det at “melde sig selv”. Efter at have kontaktet supportteamet kan du sørge for at få din konto indefrosset. Hvis bookmakeren selv opdager overtrædelser af portalens regler fra væddemålsgiverens side, kan det være, at det ikke er muligt at beholde profilen indtil det fyldte 18. år. Den vil blive slettet permanent.

Hvordan kan man placere væddemål uden pas?

Hvis en spiller er interesseret i sportsvæddemål fra en ung alder, er det bedst at bruge betting-emulatorer. Sådanne sider kan findes online (desværre giver 1xbet ikke en gæstekonto til begyndere). Ved hjælp af emulatorer kan en bruger lære at forudsige resultaterne af begivenheder korrekt, få omdømme og erfaring fra mere succesfulde spillere. Og vigtigst af alt – der er ikke behov for at indbetale penge på kontoen. Alle indsatser uden pas sker på bekostning af virtuel valuta. Der er dog heller ingen gevinster, når man placerer sådanne væddemål.

For spilentusiaster kan du bruge demoen hos 1xBet. I modsætning til betting har bookmakeren mange spilleautomater med en demoversion. Takket være dette kan nybegyndere prøve spillene og forstå, hvilket spil der er bedst egnet til at satse i fremtiden. Desuden kræver bookmakeren ikke et pas for at placere væddemål i demo-tilstand.

Relevante nyheder