Intro

Adgang til stedet: Hvordan gendanner jeg min konto hos 1xBet?

Восстановить доступ 1хБет
Det sker ofte, at brugere ikke kun glemmer deres adgangskode, men også deres login til deres konto. Hvis du kommer i problemer med 1xBet, behøver du ikke bekymre dig. I dette tilfælde anbefaler vi, at du prøver præcis at genoprette adgangen og ikke at registrere dig igen, da bookmakeren kan blokere brugeren permanent, når du registrerer dig med de samme personlige oplysninger (for- og efternavn, mail, bankkonti). I denne artikel vil vi se på hvordan du logger ind, hvordan du gendanner 1xBet brugernavn og password fra din personlige konto, og hvordan du genvinder adgang til din konto på bookmakerens hjemmeside.

Logo 1xbet
100 % bonus op til 100 EUR

1xBet registrering1xBet registrering

Bedste alternative bookmaker, hvis 1xbet ikke opererer i dit land:

Logo 22bet

100% bonus op til 122 EUR

Hvordan logger man ind på 1xBet?

Hver bettor får ved registrering hos 1xbet et unikt ID-nummer – dette 9-cifrede nummer er også nummeret på spilkontoen på bookmakerens hjemmeside. Du kan også bruge det til at logge ind på hjemmesiden, da det fungerer som et spiller-ID, ligesom din e-mail eller dit telefonnummer. Du kan finde dit personlige ID-nummer i myAlpari i øverste højre hjørne. For at logge ind skal du indtaste dit brugernavn (e-mail, mobiltelefon eller ID-nummer) og derefter indtaste din adgangskode.

Hvordan husker jeg mit 1xBet-login?

Login til bookmakerens hjemmeside kan ikke kun være en e-mailadresse, men også et mobiltelefonnummer eller et unikt ID, som dannes under registreringen af brugeren. Hvis disse loginmetoder af en eller anden grund ikke er tilgængelige, kan du prøve at logge ind via et af de sociale netværk. Hvis ovenstående muligheder ikke virkede, er den sidste chance for at gendanne dit brugernavn at kontakte den tekniske support hos 1xBet på en måde, der er behagelig for dig. Med denne fremgangsmåde skal du dog være forberedt på at give konsulenten alle de nødvendige dokumenter, der beviser din identitet. Da bookmakeren er meget streng over for alle former for svindel og svindel, og for et forsøg på at genregistrere dig med de samme personlige oplysninger kan du blive banned for livet, og det vil være ret svært at bevise, at du ikke er en svindler. Så vær forsigtig og vær forsigtig, skriv dine loginoplysninger til 1xBet ned et sted? Вход в 1хБет

Hvordan kender jeg mine loginoplysninger på 1xBet?

Når du åbner formularen til at logge ind på 1xBet-webstedet, kan du bemærke, at en spiller kan indtaste sin e-mailadresse, identifikator (ID) eller telefonnummer som login (du skal klikke på den relevante knap i feltet “Login”). Dette gør det lidt sværere at få adgang til hjemmesiden, hvis en spiller glemmer sit 1xBet login. For at huske det, skal du:

  1. Søg efter en e-mail fra bookmakeren. Under registreringen via e-mail vil du blive bedt om at bekræfte din konto (du skal klikke på linket). Hvis der er en sådan e-mail, er det værd at bruge din e-mail som login.
  2. Prøv at indtaste dit telefonnummer. Hvis brugeren er registreret via det, er det også muligt at logge ind eller hente adgangskode via nummeret.
  3. Søg dine gemte logins/adgangskoder i din browser for at få adgang til 1xBet. Måske er dine loginoplysninger blevet gemt efter dit første login.

Hvis ingen af de foreslåede muligheder ikke hjalp, er det nødvendigt at bede om hjælp fra supporttjenesten hos 1xbet. For at genvinde adgangen skal du dog bruge identifikation – fremlægge dit pas til identitetsbekræftelse. Derfor anbefaler vi dig at skrive til e-mailen eller chatten, da du kan sende dine dokumenter for at verificere din profil med det samme.

Hvordan gendanner man password fra 1xbet?

Spillere glemmer ikke kun deres brugernavn. Ganske ofte er der problemer med at logge ind på den personlige konto via et glemt password fra 1xbet. I det tilfælde skal du gendanne det. For at gøre det skal du trykke på knappen “Login” og derefter “Glemt din adgangskode”. Bookmaker vil tilbyde 2 måder at identificere sig på: via e-mail og via mobiltelefon. Vælg den, der blev brugt under registreringen. Hvis du bruger standardordningen – e-mail – skal du indtaste den i feltet og klikke på “Opret ny adgangskode”. Du vil modtage en e-mail med et link til bookmakerens hjemmeside. Du kan oprette et nyt password, når du klikker på linket. Hvis du brugte dit telefonnummer, da du oprettede e-mailen, kan du gendanne adgangen til din 1xBet-profil via SMS. For at gøre det skal du indtaste dit nummer i feltet og vente på en SMS med en kode. Den skal indtastes i formularen, og derefter åbner bookmakeren en skærm, hvor du kan oprette en ny adgangskode. Når alle ovenstående muligheder er prøvet, og der ikke er noget resultat, skal du kontakte den tekniske support hos bookmakeren 1xBet. Du kan gøre det via e-mail (du får svar inden for 24 timer), chat (du får svar inden for 5-10 minutter) eller telefonisk (du får hjælp inden for 10 minutter) Смена пароля 1хБет

Hvordan kan jeg ændre min adgangskode hos 1xBet?

Hvis en spiller har adgang til et personligt kabinet, er det en ret enkel og hurtig operation at ændre 1xbet password. Bookmakeren anbefaler selv at ændre dit password fra tid til anden for at holde din konto sikker. For at udføre en passwordændring hos 1xbet skal spilleren gøre følgende trin:

  • Gå til dit personlige skab.
  • På siden “Personlige data” skal du klikke på blyanten over for feltet “Dit kodeord”.
  • Indtast din gamle adgangskode og din nye adgangskode to gange.

Efter at have klikket på “Gem” knappen, vil spilleren have et nyt password til 1xBet kontoen. Nu anbefaler vi, at du gemmer det ved at skrive det ned i notesblokken. Du kan også markere feltet “Husk” første gang du logger ind på dit personlige kabinet. 1xBet-webstedet vil huske de oplysninger, du har indtastet, og næste gang du logger ind på din konto, vil det ske automatisk eller halvautomatisk.

Hvordan gendanner jeg min 1xBet-konto?

Der er tilfælde, hvor en bruger, når han eller hun forsøger at få adgang til sin profil, opdager, at hans eller hendes konto er blevet blokeret eller slettet. Dette sker ofte, når spillere bryder reglerne for brug. Mange mennesker er tiltrukket af 1xBet på grund af dets pålidelighed, brugervenlighed og brede udvalg af spil. Men de glemmer, at der bag det hele også er et stærkt sikkerhedssystem. Det særlige ved kontoret er, at folk giver deres personlige oplysninger og skal være sikre på, at de opbevares sikkert og ikke videregives til tredjepart. Det er derfor, at enhver handling, der rejser tvivl hos bookmakeren 1xBet, bliver spilleren straks sendt til forbuddet. Det sker ofte, at helt uberettiget. Hvad du skal gøre, hvis din konto er blokeret eller slettet, læs videre. 1хБет вход официальный сайт букмекера Hvis du ønsker at hæve penge efter at være blevet blokeret, skal du skrive en e-mail til support. Vedhæft straks dokumenter, der beviser din identitet. Det er tilrådeligt at tilføje flere dokumenter: pas, kørekort, militær ID osv. Nogle gange er dette nok til verifikation, og supporten vil give dig adgang tilbage til din 1xBet-konto eller tillade dig at hæve penge. Husk dog på, at du efter en vellykket verifikation kan modtage en e-mail fra sikkerhedsteamet, der informerer dig om, at bookmakeren ikke længere samarbejder med dig og sletter din konto permanent. Hvis du forsøger at registrere dig hos 1xbet igen og åbne en konto, vil den blive blokeret igen. I dette tilfælde er det umuligt at bevise noget som helst, og det nytter ikke noget at kontakte supporten.

Relevante nyheder