Intro

Bookmaker 22Bet: indbetaling

Пополнение депозита 22Бет
Når man vælger en bookmaker, er det vigtigt at være opmærksom på antallet af indbetalingsmetoder, der tilbydes, manglen på provision og transaktionsbehandlingstiden. Du bør også læse om de problemer, der kan opstå, når du foretager en indbetaling, og om supportteamets arbejde. I alle tilfælde har 22Bet noget at tilbyde brugerne. Bookmakeren tilbyder mere end 70 måder at indbetale penge til kontoen på, opkræver ikke et gebyr for at foretage en indbetaling til 22bet. Lad os beskrive indbetalingsprocessen og de nuværende betalingsmetoder mere detaljeret.

Metoder til at foretage en indbetaling hos 22Bet

Efter registrering på hjemmesiden 22bet skal enhver bettor foretage en indbetaling. Dette er en forudsætning for at danne væddemål på spilplatformen. På dette tidspunkt kontrollerer kontoret dog ikke spillerens identitet, verifikationen af væddemanden udføres under anmodningen om udbetaling.

Som nævnt i indledningen overstiger det samlede antal betalingsmetoder 70. Dette betyder dog ikke, at du i Ukraine, Rusland, Kasakhstan eller andre lande kan foretage en indbetaling ved hjælp af de samme metoder. De er forskellige, hvilket skyldes den måde, som tjenesterne fungerer på i de forskellige lande. Du kan finde detaljer om de tilgængelige metoder for hvert land på din personlige konto under “Top up”.

Konventionelt kan alle metoder til at foretage indskud i 22Bet opdeles i:

 • Bankkort. Platformen understøtter kort af betalingssystemerne Visa, MasterCard og Maestro.
 • Elektroniske tegnebøger. Brugere kan bruge Skrill, Perfect Money, iWaller.
 • Betalingssystemer. Du kan indbetale penge til din 22Bet-konto via ecoPayz og Neteller.
 • Bankoverførsler og netbank. For eksempel kan du foretage en indbetaling i Ukraine gennem Privat24 og Monobank.
 • Kryptovalutaer. Bookmaker accepterer Bitcoin, Ethereum, Dogecoin og andre til betaling.
 • Betalingsterminaler. iBOX, Paynet og andre kan bruges.
 • Forudbetalte kort. Ikke understøttet i alle lande.

Пополнение счета 22Бет

Bookmakeren opdaterer hele tiden listen over tjenester til indbetaling af penge til 22bet-kontoen. Derfor anbefaler vi, at du tjekker de aktuelle betalingsmetoder på bettinghusets hjemmeside.

Indbetaling af penge til 22Bet

Brugerne kan indbetale til 22Bet på enhver måde, der passer dem selv og uden nogen kommission fra kontoret. Man skal dog huske, at der kan blive opkrævet ekstra gebyrer af den tjeneste, hvorigennem indbetalingen foretages. For at minimere omkostningerne og bruge provisionspengene til sportsvæddemål hos 22Bet anbefaler vi at læse taksterne for betalingsinstrumenter.

Det mindste indbetalingsbeløb starter ved 1 USD eller det tilsvarende beløb i en anden valuta. Det afhænger af den valgte betalingstjeneste. Desuden har bookmakeren en øvre grænse for indbetaling til 22Bet. Du kan finde kvoterne på siden “Indskud”.

Processen med at genoplade kontoen på 22Bet er ens for alle metoder: Du skal vælge betalingsinstrumentet, angive genopladningsbeløbet, indtaste detaljerne, bekræfte transaktionen. Der er dog særpræg, der er værd at nævne:

 • Når du betaler med bankkort på 22Bet, kan du linke oplysningerne på bookmakerens hjemmeside. Der oprettes et digitalt korttoken, som gør det muligt at foretage en øjeblikkelig transaktion næste gang du foretager en indbetaling, uden at du behøver at indtaste oplysningerne.
 • Ved hjælp af e-wallet på 22Bet kan du sende penge både via tegnebogstjenesten og via brugerkontoen. Du skal have tilladelse og bekræftelse af overførslen for at gennemføre operationen.
 • Takket være betalingssystemer er det muligt at indbetale penge til 22bet lige så nemt som via e-wallets.
 • Med netbank kan du foretage overførsler til 22Bet næsten øjeblikkeligt. Alle transaktioner kontrolleres dog af bankerne og kan blive blokeret i lande, hvor spil er forbudt.
 • At indbetale penge til 22Bet fra en krypto-pung er den sikreste mulighed for at overføre penge til en spilkonto. Bookmakeren arbejder med alle populære kryptovalutaer.
 • At indbetale 22Bet via en betalingsterminal er en overkommelig måde, men spilleren skal være opmærksom på de høje gebyrer, som tjenesterne opkræver.

Внесение денег на счет 22Бет

Bemærk igen, at ikke alle betalingsmetoder er tilgængelige i de lande, hvor bookmakeren opererer. Du kan tjekke de aktuelle oplysninger i spillerens personlige kabinet.

Kontrol af indbetalingen på 22Bets hjemmeside

Pengeoverførsel til din konto vises automatisk i dit personlige kabinet på 22Bet. Så det eneste du skal gøre er at logge ind på din profil og tjekke din saldo i øverste højre hjørne. Den bør ændre sig til overførselsbeløbet (eksklusive eventuelle gebyrer fra betalingstjenester).

Der er tilfælde af forsinkede indbetalinger, så det er nødvendigt at opbevare kvitteringer for betaling eller skærmbilleder af transaktioner, indtil pengene ankommer til kontoen. Hvis pengene ikke kommer i lang tid, kan du kontakte supporttjenesten og forsøge at finde ud af, på hvilken side fejlen er opstået, og hvor du skal lede efter pengene. Men hvis der har været uregelmæssigheder i overførslen, f.eks. hvis indbetalingen er foretaget fra et andet kort eller pengene er af mistænkelig oprindelse, har bookmakeren ret til at returnere dem til ejeren.

Hvis du har spørgsmål eller tvivl skal du kontakte 22Bets tekniske supportservice. Dette kan gøres via e-mail eller live chat.

Relevante nyheder